Да се оплачем... 2022

• 2 056 975
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 150
Честита нова година. Бъдете здрави, щастливи, повече поводи за усмивки.

# 151
Мисля, че Фрау Данна направи съвсем ясно разграничение между оплакване от проблем, на който търсиш решение и мрънкотене, търсещо внимание и опиващо се от собственото си страдание. Да, има ги и двете. И за двете има място и под слънцето, и във форума.

# 152
За много години на всички! Пожелавам най-вече да сме здрави, другото се оправя.
Оплаквам се, че много ми се спи. Отделно ме болят много краката от обувките, които носих снощи.

# 153
След като Пийк не отразява форумните "съвети", значи не търси внимание. Със сигурност знае как се чувства и къде е проблемът, и със сигурност не смята да промени нещо. Просто има нужда да се оплаче, не търси съвети. Убедена съм, че този мъж не е толкова черен и тя вижда и хубавите му качества. Но темата е за оплаквания и ето,  оплаква се.
Аз днес мързелувам. И съм решила тази година да променя някои от навиците си. Чакам да стане поне седем, слагам мезета и с ММ ще пийнем по чаша вино.

# 154
  • София
За много години, момичета! Желая ви много красота в емоциите, хората и отношенията, семейни, романтични и приятелски, много здраве най- вече, защото то в най- важното. Нека 2022 е по- ползотворна за всички нас. Flowers Four Leaf Clover
Мернах няколко снимки назад. Във всички имаше много настроение по един или друг начин.

Всъщност, оплакването в тази тема не е ли точно от втория вид - да си помрънкаме, да си изкараш нвгативните емоции, да завържеш разговор и т.н. А не да питаш как да си решиш проблемите.
Не разбирам отношението към Пийк, честно. Тя си има своите преживявания, има си жертвената нишка, но ако това буди агресия и раздразнение, говори нещичко и за хората, у които буди точно тези усещания. До тука с психопрофилите, че е първи януари СЕПАК. Живи и здрави.

# 155
  • Варна и...духом на Босфора
Протоколно да се оплача:joy:
От както ме оперираха след изключително тежко падане преди седем години,бъркам дясно и ляво.
Вчера пуснах снимка във фейса с една скромно подредена маса за двама,но съм объркала местата на ножа и вилицата:joy:Joy
Получих "градивна "критика,не под поста,на лични.
МногоВъ!
Laughing
Сега изстудявам джинфис,удобно го продават тука в Германия,в кенче,:smile:,ядки и мачувИ,дартс и..ски скокове.

# 156
Пийк е единственият потребител в темата, който повлича след себе си лавина от коментари, дискутиране и чуденки.

Последна редакция: сб, 01 яну 2022, 17:43 от Антигона

# 157
Пийк е единствения потребител в темата, който повлича след себе си лавина от коментари, дискутиране и чуденки.
A тя просто се оплаква, какво толкова има да се коментира.

# 158
  • Варна
Пийк е единствения потребител в темата, който повлича след себе си лавина от коментари, дискутиране и чуденки.

Просто тук получава вниманието, което й е нужно.

# 159
  • Mediterraneo
Да, бе, единственият! Деверът на Кайсия е първенец за мен, добре, че се изнесе Simple Smile

# 160
Верно.
Кайсия, какво подарихте, ако не е тайна, масата ли.
Аз цял ден съм на дивана. Вчера така съм се преработила с чистенето, и като се събудих в 4 с мускулни болки, не съм спала, само лежане.

# 161
Redemi, ма моля ти сега. Я им кажи да си гледат работата. И да си наврат мнението в задника.
Малоумници.
И тук, където съм все чувам критика.
Моето оплакване е, че някои хора са злобни. Оххх, как може на изтрадал човек да говориш глупости? Не всеки е живял спокойно, не всеки има силата да продължи с успехи, след като е преживял неудачи в личен, здравословен и професионален план. Уж, събираме капачки за да помагаме, пращаме есемеси за дарения, пускаме стотинки за топъл обяд и се грижим за уличните животни. Ама като се стигне до елементарно уважение и нещо дребно да помолиш другият - ам, че аз ..такова имам работа. Ама, то, не ставало дума за парите... От това изречение просто да ти побият тръпки...
Простотията ходи по хората.

# 162
За много години на всички! Пожелавам най-вече да сме здрави, другото се оправя.
Оплаквам се, че много ми се спи. Отделно ме болят много краката от обувките, които носих снощи.
Оплаквам се, че не съм носила неудобни обувки снощи. Демек...нямаше танци, ресторанти и бляскава рокля. Simple Smile. Обаче с твоя помощ блестях обилно напухана с хайлайнер Simple Smile
Честит имен ден на дамите които празнуват днес.
Честит рожден ден на кандидат студента, нека влезе там където иска най много.
Понеже още обсъждате незакусилата майка на две момчета, ще си позволя да кажа нещо на което е хубаво да се учат мъжките деца от малки. Бащата казва на сина си - първото парче храна тате е за животното, защото то е беззащитно и разчита на нас да го нахраним. Второто е за мама, защото е момиче и има предимство, третото е за нас, защото сме мъже .
Понеже си мисля, ще най трудното нещо на тоя свят е да възпиташ човеци, такива дребни на пръв поглед случки ни напомнят, че всяка дума и действие на родителя оставя у детето следа.  И то се учи от примера, независимо добър или лош е.

# 163
  • ново
Честит рожденик, Вита! Здраве и успех му желая 🍀
Аз цял ден посрещам и изпращам гости. Не се оплаквам! Беше много весел и емоционален ден. След час ММ отива на работа, а ние с щерката и една нейна дружка ще си правим женска вечер.
Оплаквам се, че на празнуващите са им хартисали пиратки и бомбички, т.е има и за днес...

# 164
Честит рожден ден на момчето ти Вита.

Общи условия

Активация на акаунт