Да се оплачем... 2022

• 2 056 958
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 135
Аз знам защо. Защото си мислиш, че като правиш всичко за всеки, може и другите да помислят за теб Wink но мъжете не мислят така.
Ооо, болднатото обобщение категорично не е вярно. До конкретния човек е.

# 136
Не само, че е до конкретния човек, но и до реакцията на този на когото не му допада конкретното поведение. Веднъж няма да ти остави, втори път, трети път, е на четвъртия му кажи ясно и точно, че не си успяла да закусиш и да остави и на теб. Ако пък и тогава не ти остави, ами задели си сама.

# 137
И като го знаеш, че мъжете не мислят така, защо продължаваш да се впрягаш и очакваш в отговор, както ти би постъпила 😀
Аз в началото все се сърдех. И млъквах! За да види той и разбере колко ми е лошо...
В крайна сметка АЗ видях, че той нищо не вижда и не разбира. И някой път дори не разбира, че се сърдя, камо ли пък да се сети защо! И просто тихо и кротко чака "да ми мине"! На оная шантавата 😉
Ами пренастроих се. Дето аз ще се гърча мълчаливо в очакване да ме разберат и пожалят, отварям голяма уста и си изричам ясно и директно къде ме стиска обувката! И нещата са много по-ясни и спокойни. И аз съм си казала, и той е разбрал, и сме решили проблема.

Последна редакция: сб, 01 яну 2022, 16:24 от птица

# 138
  • Germany
За много години! Здрава и щастлива година на всички!
От повече от 17г съм във форума. Много помощ и подкрепа съм получавала през годините и въпреки, че не съм от активните потребители, съм тъжала, съчувствала, радвала се, гордяла се и още много съпреживявала с потребителите тук. Иска ми се все повече положителни неща да си споделяме и все така да си даряваме подкрепа!

# 139
Честита Нова година на всички! Да е здрава и щастлива!
Благодаря на всички в темата,чета с удоволствие,все  едно сме се събрали на приятелска раздумка.

# 140
  • На морето!
И като го знаеш, че мъжете не мислят така, защо продължаваш да се впрягаш и очакваш в отговор, както ти би постъпила 😀
Аз в началото все се сърдех. И млъквах! За да види той и разбере колко ми е лошо...
В крайна сметка АЗ видях, че той нищо не вижда и не разбира. И някой път дори не разбира, че се сърдя, камо ли пък да се сети защо! И просто тихо и кротко чака "да ми мине"! На оная шантавата 😉
Ами пренастроих се. Дето аз ще се гърча мълчаливо в очакване да ме разберат и пожалят, отварям голяма уста и си изричам ясно и директно къде ме стиска обувката! И нещата са много по-ясни и спокойни. И аз съм си казалА, и той е разбрал, и сме решили проблема.
Това май е нещо, през което всички минаваме в началото. Сърдиш се и чакаш веднага да забележат и само по стиснатите устни да разберат как, защо, кога и колко са те засегнали.

# 141
Именно, птица! Мързеше ме да пиша Simple Smile

# 142
Аз имах тежка бременност преди 12 години и влязох да търся помощ в един друг форум. Там се сприятелих с момичета, с които и досега поддържаме връзка в тайна групичка във фейсбук. Бременеехме заедно и децата ни са родени в един и същи месец, даже с една  родихме в един и същи ден. А тази Коледа направихме жребий за коледни подаръци - авторката на идеята подарява някакъв подарък на Мария, Мария на мен, аз на следващата и така до края на колелото Grinning
После дойдох тук и не знам как точно се вписах, но не мисля да си ходя Grinning
Първо бях с друг ник, но ме нападна един кретен, който заплашваше мен и дъщеря ми и с разрешение на админите направих нов профил.

# 143
Не съм от мълчаливите и въобще не чакам мъжа ми да се сети нещо. Казвам в прав текст и приключвам проблема.
Във форума срещнах както прекрасни хора, така и от другия тип-злобни и заядливи. Но такова ни е обществото, какво да се прави.

# 144
При нас винаги се сяда заедно на масата, и в семейството на родителите ми е било така. Това за мен е елементарно възпитание. Между другото тънка е разликата между оплакване и търсене на форумно внимание.

# 145
Фрау, ти сега оплакваш ли се, или търсиш форумно внимание. Наистина е тънка разликата и не те разбрах.

# 146
  • Бургас
Темата е за оплакване.
Пийк не е длъжна да ни слуша и да отговаря.Ако искаше внимание и коментари,щеше да пуска пост в Семейни отношения.
Оплаквам се,че без да искам съсипах чиния на приятелката ми,която беше на гости снощи.Пуснах миялна в 3ч сутринта и не съм я забелязала.Обикновено чужда посуда мия на ръка.Сега чинията е с измити цветове,а доколкото все още се чете на нея,им е спомен от Бодрум.Голям резил,срам ме е да се обадя на хората.

# 147
Нямам нужда да търся форумно внимание, не се отнася за мен. Както казва една съфорумка, който разбрал- разбрал.

# 148
Пийк, щом са изяли всичко, значи са с добър апетит, а добрият апетит е признак на добро здраве...а щом са здрави и хапват, съвсем скоро ще пораснат, ще си ги оставяш по мъжки, а ти ще се глезиш...
Аз се старая да не ям нищо ( не успявам) и бих се зарадвала всичко да бъде изядено, защото когато има храна се изкушавам и аз да ям...а у нас има много храна,тоест яко изкушения...

# 149
  • Варна
Не бих живяла с такъв мъж, който грам не мисли за мен. За какво ми е, да го дондуркам, шанс няма.
Пийк, ти си мазохист.

Общи условия

Активация на акаунт