Да се оплачем... 2022

• 2 056 888
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 120
Паун, ами направи го да не е от ден до пладне.
Не знам колко големи са децата, но поведение на масата се гради активно от година и половина две нагоре.
За мен е тотална липса на уважение ти да готвиш..а те да сядат без теб на масата и да изяждат храната.
Ако е закуска...когато е готово всичко тогава сепвираш и сядате заедно всички. Не ти да стоиш на котлона и накрая като седнеш всичко да е изядено.

# 121
Държат ги колкото трябва. и месеци може.

# 122
Държат ги в зависимост от състоянието им. Съученик на сина ми беше интубиран и откара близо два месеца.

Междувпрочем, Пийк, забелязвам, че всеки път ти хвърляш някакво оплакване и след като някой ти даде съчувствие или съвет, ти много невинно сменяш темата. Може да е само съвпадение, разбира се.

# 123
Просто не допускай ситуации, които после те карат да се обиждаш или ядосваш!

За съседката - държат, докато трябва!
Но и да си дойде, имай предвид, че нито ти у тях, нито тя у вас имате работа! Поне още две седмици тя трябва да се пази. И пази околните.

# 124
Не вярвам в случайността и съвпаденията.В живота това е много рядко срещано.
Оплаквам се от бомби,хвърляни между 14:00 и 15:00.Подозирам,че са деца.Значи се оплаквам от родителите,които хал хабер си нямат,какво вършат отрочетата им.Личният пример и в случая е много важен.

# 125

Междувпрочем, Пийк, забелязвам, че всеки път ти хвърляш някакво оплакване и след като някой ти даде съчувствие или съвет, ти много невинно сменяш темата. Може да е само съвпадение, разбира се.

Аз затова си мисля, че тя не иска съвети, а просто се оплаква. Това, че след нейн пост тръгва лавина от препоръки, е друг въпрос.
Всеки си знае. Аз лично като имам някакъв проблем и споделя тук, като видя, че ми се дава съвет или препоръка, много се радвам, защото ми помага да видя нещата и от друг ъгъл и да преценя дали пък нещо аз не съм сбъркала. Такъв случай беше когато имах проблемите в работата, средата на миналата година. Много се изписа тогава и определено ми помогна да видя нещата и отстрани.

Та, благодаря на всички, които по един или друг начин, със съвет или укор, са ми коментирали постовете и са изказвали мнение.

# 126
Леле, Бобчита, поуспокои ли се майка ти? Отвратително отношение, нямам думи...

Новогодишно ни протече бойлера, а мен ме захапа кръста.

# 127
Всичко съм опитала. И с добро и с лошо. Децата винаги ядат заедно двамата. Уж вечеряме заедно. Просто сутрин стават по различно време и тогава няма как да ядем заедно. Особено ако малкото стане преди другите.

# 128
Че да не би само тя да е така. Дари е същата. Пускат поредната доза и после гледат сеира. На тия години за мен човек не може да се промени. Виж да децата има.

# 129
Е нали сме се разбрали да се оплакваме, без да съдим. Понякога човек има нужда само да излее, понякога от време да узрее за съветите.
Чнг иначе, здраве, хармония и спокойствие! Честито и на рождениците и имениците Hug аз също съм именичка, черпя ви всички прегръдки и целувки Hug

# 130
Честитки на празнуващите именяци и рожденичка!
Natael-1485, в общия поздрав те пропуснах - зло да те забрави! ЧНГ!

Бобчита, успокой майка ти, всяко зло - за добро! Като те прочетох, сякаш за миг ми се превъртя лентата как ме извикаха в работата по време на болничен за преназначение в друг, уж нов отдел. Да съм си пуснела молбата. А като ми свърши болничния след три дни се оказах с Не! на молбата. Що рев изревах, не за работата, а заради обидата. Викат ме и после ядец. На моето място назначиха протеже. Намерих си друго място и направо се родих. Изписаха ми вежди! Кажи на майка ти, че ще се чувства в пъти по-добре! Хич да не се ядосва, да вдига КЗ и да си разваля празниците. Да го удари на троен купон!

# 131
Знам,че няма да ми харесаш мнението,Пийк,но ти и без това си с ИР и тестени закуски са ти противопоказни.Гледай философски на нещата Wink Далеч съм от това да те поучавам,но за човек минал през истински премеждия и изпитания,сега мрънкаш за щуротии.
Не се стърпях да пиша.От това се оплаквам.

# 132
Ами сядаш с малкото, бе, жена!
Или ако с него ти е рано, с другите, като се надигнат.
Ако не можеш да оставиш малкото само, докато те ядат, казваш, че не си закусвала и да ти оставят. Или просто си заделяш.
Ако не можеш да го търпиш мъжа, пак същото!
Той откъде да те знае, че не си яла, като те вижда скокнала преди 2часа и вършееща из кухнята!?
И днес, като "пак" те остави без закуска, ти каза ли му? Или си замълча намусено?
Май наистина ти харесва да страдаш! И да се опиваш как всички наоколо ти са лоши, егоисти, не мислят за теб, не ти признават жертвите...

ПП. Не съдим! Опитваме се да помогнем, защото я виждаме, че сама страда от това! И мъчи и себе си, и семейството си!

# 133
Паун, е сега ако е за закуска и всеки станал по различно време...няма как да знаят яла ли си или не.
Като ти е важно да има и за теб...отделяш си в една чиния и това е.

Оплаквам се че слънцето се скри и стана студено, а аз втора пералня пуснах. Сега ще трябва да я простирам вътре, а обожавам миризвата на дрехи съхнали на въздух.

# 134
Аз знам защо. Защото си мислиш, че като правиш всичко за всеки, може и другите да помислят за теб Wink но мъжете не мислят така. И правилно са ти казали, мъже възпитаваш, освен вашите битовизми с мъжа ти, даваш и пример на децата какво мъже да станат

Общи условия

Активация на акаунт