Да се оплачем... 2022

• 2 056 877
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 105
  • Light of Zartha
За много години, момичета! Хареса ми 2021, не бяха толкова много минусите ѝ, но пожелавам новата година да е много, много по-хубава за всички ни.

Снощи тъкмо излизаме от входа, имаме едно тунелче и тогава е тротоара. Нося аз баницата и си говорим с МП, вървим си. Прави няколко крачки по тротоара и с периферното си зрение виждам светлинка. Изведнъж МП ме дръпна много силно, направо ме завлече обратно в тунела. А то някакво келешче от първия етаж хвърля пиратка точно пред мен, ако бях направила още една крачка щеше да е върху главата ми.... МП се развика, то е още 20ч хората си минават от там, оживено място е. И това просто си затвори прозореца, без да му пука. От другия вход не ги познавам, иначе щяхме да се качим и да говорим. Не стига, че свободно си правят каквото искат ами и не гледа къде хвърля, направо си изкарах акъла. Ако не беше МП незнам...

# 106
Оплаквам се,че има хора на които не им присяда хапката .Не са децата ти,Пийк.
Не е работата в порциите или дали ще сготвиш в казана,че да не останеш гладен.В семейството като има една филия който първи я докопа ли ще я излапа?
Какво ще има на 4ти?

# 107
На 4ти тръгва на работа и всичко се връща в стария си ритъм.
Значи, като гледам сега какво е, паля свещ всеки ден да не сме под карантина! Тогава апартамента ще е тесен.

# 108
На четвърти живота се връща-работа, детска, училище.
На мен почивните дни ми харесаха. Всички бяхме вкъщи.
Вчера изкарахме супер. 16 двукраки, 5 четирикраки, деца търчат, пищят, танцуват, палят бенгалски огън. От отдавна не съм виждала дъщеря ми толкова щастлива.

# 109
  • София
Паун, време е да си разработиш стратегия, защото ако сега омитат всичко, като влязат в пубертета е.....🤣.
Аз сладко ям веднъж годишно и само определен шоколад. Еми крия си го, защото иначе ще ми го опукат 😆. Не е въпрос за липса, но просто като  и се прияде искам да ми е под ръка.

# 110
Разработила съм ама понякога закъснявам Wink

# 111
  • София
Пауне, мила, я си отвори тази уста накрая. Не чакай някой да те оцени и до се сети нещо си, кажи си. Амаха.

# 112
А защо не сядаш на масата с тях! Ти къде си и какво правиш в това време, докато те ядат!

За много години на всички! Да бъдем здрави, успешни и щастливи! Да се ядосваме по-малко, да се смеем и радваме на живота повече!
Обичам ви 😘

# 113
Птица ме е изпреварила. Тъкмо щях да питам защо не сядаш заедно с тях на масата. Сядате, закусвате и така. Всичко друго може да почака
Или друг вариант. Правиш закуска само за децата и да го видим господина

# 114
Честита нова година! Здрави бъдете!

Пауне, децата ти са малки, време е за възпитаване на маниери на хранене и поведение на маса. Защото попиват като гъби  първо личния пример вкъщи и той се превръща в норма и модел. Инвестирай в децата си, струва си. Ролята ти на жертва е удобна за теб, но вредна за тях.

# 115
Честито на имениците! Живи и здрави!
Дъщеря ми е по-добре. Снощи цяла вечер смука през час Парагрип - хомеопатично. Не вдигна повече от 37,5. Много странна температура. Ту се качва, ту спада. Много се поти, а нико не сэм давала. Три теста й правих тия дни / отрицателни. Другите сме здрави.

Хубав ден!

Последна редакция: сб, 01 яну 2022, 14:38 от utro77

# 116
Пийк, много пъти сме ти писали. Мисля, че вече е излишно. Всичко е казано, а ти сякаш изпитваш мазохистично удоволствие. Дано да греша.

# 117
Вите, честит ти рожденик!

# 118
  • Light of Zartha
Ако сега не се възпитат както трябва, после няма шанс да ги научиш, че трябва да се съобразяват и с другите. Тези неща се изграждат много рано. А ако чакаш мъжа ти да се сети - не мисля, че ще се случи. Започни да си отстояваш позицията. С оплакване няма да стане.

# 119
Всичко е от ден до пладне.
Знаете ли колко време държат в Ковид отделение болните? Чакам всеки ден съседката ми да се появи, но я няма Sad

Общи условия

Активация на акаунт