Да се оплачем... 2022

• 2 038 125
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 13 815
  • Бургас
Оплаквам се,че бирата ми свърши! Беше една чаша.
Сега трябва да се нося до магазина,а канапа ме е хванал яко!
Днес се изморих много на работа.....
Но щом е за бира....ще се жертвам!

# 13 816
В Германия голяма част от тия бутони по светофарите не работят. Просто нвмат функция. Или по-скоро имат функцията да се успокояваш, че си натиснал. Само на пешеходните светофари наистина работят. Вече не се хабя да натискам по кръстовищата, ама пък хората ме гледат странно как чакам на светофара без да е натиснато. Чак неудобно да ти стане...

Оплаквам се от миризливите фъстъци на ММ. Нямам идея какви е купил, но миришат на повръщано с подправки. И ще дойде да ме целува после, за да ме дразни....

# 13 817
  • Ямбол
Дотегна ми от всички - от бивши, настоящи, близки, далечни, приятели, неприятели, шефове. От всички.

Обожавам рокли. Обаче си ги купувам от магазините втора употреба тук, в града, че иначе няма да насмогна финансово. А и често попадам на уникални неща.
Скрит текст:

Една от любимите ми находки, която все още нямам идея къде бих могла да нося.

# 13 818
Янтра, моите си ги взех преди 3г. от физически магазин на Меркари. Иначе онлайн сега има в Обувки, в Punto, но цените лично на мен не ми харесват. Още от миналата година дебна за по-голямо намаление за още един чифт, защото може да са най-удобните чехли, но все пак са чехли.

# 13 819
Аз си взех едни фалшиви биркенщоци от Дайхман. Бих казала, че се конкурират добре Grinning

# 13 820
  • тук и там
Тарти, да ти е жива и здрава рожденичката! Много щастие и желая!

После ще се върна да ви чета. Само да кажа че хранителната мая има вкус на ...мая.Това ако я опитате ей така както е-от кутията. Ако я поръсите на картофи -няма вкус на нищо.На пиле -леко солен вкус, ама пак нищо определено.Казах на децата да ръсят- и за тях няма вкус , та поне да я изхабим..Не ставам за веганка !!!
Че и три кутии награбих! Дано успея на каката да я пробутам със яденето, тя сирене и месо не яде почти - вегетарианка по душа е.Малкото пък всичко яде, та за тях ще е..

# 13 821
Да, в Дайхман изглеждат много добре тези чехли, но са си техните марки.
Моят крак е много тесен, и сандали и чехли трудно си купувам, само след мерене.

# 13 822
  • Страната на чудесата
Тарти, да е жива и здрава, да постига мечтите си и да разпери криле уверено!

Даре, много хубаво ти е момчето!

Сигма, да се срамуваш ти се пада днес! Видях сайта, набелязах. А аз рокли НЕ нося! И кредитната ми карта не харесва това 😏

# 13 823
  • София
Рънърс имаха едни джапанки подобен модел, вече не знам коя година ги нося, само поизбеляха. Супер удобни, точно като в легло ляга кракът. Децата им викат "лодките на мама" 😂 Само на едно място ги намерих в Базар, но е останал само 37 номер - тюркоазените.
Скрит текст:

# 13 824
  • Пловдив
Янтра, моите си ги взех преди 3г. от физически магазин на Меркари. Иначе онлайн сега има в Обувки, в Punto, но цените лично на мен не ми харесват. Още от миналата година дебна за по-голямо намаление за още един чифт, защото може да са най-удобните чехли, но все пак са чехли.
Ама не са чехли, сандали са. Поне аз сандалите гледам.

# 13 825
Аз нося черни Фитфлопс вече 14та година и нямат скъсване. Страхотно удобни, ергономични и си правиш фитнеса докато вървиш с вградената им технология.

Също препоръчвам Скетчърс- ужасно удобни, меки и поддържащи свод. Нося ги години, пера постоянно в пералня и се носят години.

# 13 826
Аз помня една друга прическа, дето сам си я беше направил. Simple Smile

# 13 827
https://punto.bg/product/688274/damski-chehli-birkenstock-1016109-gizeh-gold.html
Ето ги пак моите,безплатна доставка и връщане има май.В Абаут ю с кодове ,намаления и т.н.може да се намерят за под 100 лв.

И от Емаг съм поръчвала биркита.

# 13 828
Много са удобни, аз преди 2 години си купих тези:

По-лесни ми се видяха за комбиниране от други модели и според мен не изглеждат толкова груби.

# 13 829
Отворено не мога да нося и лятото доброволно си варя стъпалата  Като си помисля за всичките камъчки, прах , кал и ла*на по улицата, предпочитам да съм сварèна.

Общи условия

Активация на акаунт