Да се оплачем... 2022

• 2 038 693
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 13 800
Честита рожденичка и тук, Тарталета! Да е здрава и щастлива.

За кг няма да говорим тук, защото всеки път се обясняваме колко сме дебели и преяли, а се оказва, че за някои 3-4 кг отгоре имали предвид Simple Smile и въобще не става раздумката с тези кокалестите Simple Smile

И аз почти нямам бръчки Simple Smile

Такива сандали с Б. нямам, аз нося стандартни ергономични сандали с платформа подметка иили Скечърс меки дишащи платненки/ тип маратонки лято и зиме. Както се смеехме с щерката- нося едно и също през всички сезони и на 33 градуса нося същите дрехи както и на -30 градуса Simple Smile

Скрит текст:
Тази седмица много болни деца и нямам почти никаква работа след като изпратя големите на у-ще. Така ни се иска да се разболеем и да пътуваме като прекарали инфекцията и през САЩ, но няма и няма. Изредиха се почти всички за тези два месеца от клиенти и децата им, приятели и познати, но няма. От това се оплаквам.Пак и пак. Трябва да се ваксинираме вече и ми е много стегнато и ме е яд, че ме принуждават да го правим...извинете, че отново повдигам темата, но все го моисля и мира не ми дава, че да се зарадвам за другите хубави неща.

# 13 801
  • София
Тарти, честита да си и да успеете в начинанието.
Сигма, и аз я поръчах роклята. Ако скрива шкембе, ще е успешна поръчка.

# 13 802
Ади ще черпиш едно розе у селското шато.

# 13 803
.
Моята рокля за тази година виси в гардероба и си чака момента, бях я споделяла тук февруари.

Ауу, изпуснала съм я, я покажи, помня, че си я чакаше с голям мерак.
Дафне харесвам аз също много

https://www.scotch-soda.com/nl/nl/dames/kleding/jurken-jumpsuits … tart=36&sz=36

Подари ми я любимия, Тили . Аз му викам недей, той... не слуша .
Тарти, да ти е живо и здраво порасналото теленце! И аз си имам едно мамино златно теле. Ех... все едно се е родил със златна лъжица в устата - голям тертиплия е, само на бяла покривка петстепенно меню признава.  И е сам, и пак отбира и придиря - то дреха, то храна, всичко е подбрано . На кой да се е метнал, никой от нас не е така. От зодията ще е , викам аз. Като готвя в ръцете ме гледа и все дудне нещо... викам - горката ти жена, сине, такова дуднене - това така, онова не така, внимавай с мерките... аз съм малко джаста праста, но той ми е коректив. Ох, мамин златен.

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 16:41 от G..D..

# 13 804
Тарти, честито на теленцето Heart

Оплаквам се - синът ми ще ме побърка Rage  сега започвам да разбирам защо пубертетът бил измислен, за да може като свърши и се изнесе чавето, майката да въздъхне с огромно облекчение...
Ама това дете още даже не е официално пубер! Честно казано не знам дали ще оцелея още 6 години...

# 13 805
# 13 806
Тарти- да ви е жив и здрав рожденикът! Весел празник!!!
Моята сага с двойките по география продължава. В понеделник го изпитала, бил за четворка. Що да нанесе оценката. И горкото, седи наказано докато не видим черно на бяло. В днешния час й напомнил, та я нанесла. Иначе две двойки му беше изшляпала наведнъж-  нетът й бил забил.
Зарибихте ме с тия чехли, ще купувам. Приличат ми на налъми. Blush

# 13 807
Защо рожденик? Не е ли голямата щерка?
Който и да е, честито 🙂

Не знаех, че така се казват тези чехли. Имала съм и тип джапанки и чехли. Наистина са много удобни. Но кракът трябва добре да ляга в калъпа. Иначе има едни ръбчета, които могат да ти стъжнят живота.

# 13 808
Явно е на 12 и до 18  да изтърпи Wink поне аз така го разбрах.

Пия второ кафе и се чудя да се оплача ли от цените или не? Вчера мм най- накрая ми взе македонска лютеница от единственото място в града където има подобна на нашата.
Взел ми всичките четири бурканчета за скромната сума от 39$. Пфууу

# 13 809
Тъй то, като пиша и върша други неща, неудобно ми е и да се редактирам.
Хубаво да си изкарате с порасналата госпожица! Heart

Имах един чутовен гаф, май с на мис Джули момченцето. Беше качила снимка в Покажи се, детето с дълга косичка и аз коментирам страхотно то момиченце. Много неудобно ми беше станало.
С новата прическа.

# 13 810
Оплаквам се от светофара на кьошетата. Светва зелено за колите и аз си знам - 3 секунди и светва зелено за пешеходци. Колите тръгнаха, преброих си трите секунди и тръгнах и аз. И тоя светофар не светва зелено!  Пресякох, подминах Виваком и чак тогава чух бипкането за пешеходци. Нещо са прецакали схемата там, откакто смениха пешеходните бутони със сензорни. А, и от тия сензорни боклуци се оплаквам - не работят. Закривам, плъзгам, махам - не светва червено и това е.

# 13 811
То не е зададено веднага да светва зеленото, а след определени секунди.
И май колкото повече ръчкаме - закриваме, плъзгаме, махаме, толкова по-бавно става, щото го объркваме.

# 13 812
  • Пловдив
А от къде купувате оригинални Биркенщок в бг? Ама искам бг сайт, ако не ми пасне номера да върна.

# 13 813
То не е зададено веднага да светва зеленото, а след определени секунди.
И май колкото повече ръчкаме - закриваме, плъзгаме, махаме, толкова по-бавно става, щото го объркваме.
Ама аз не го ръчкам нон-стоп, защото се чувствам глупаво да ръкомахам и милвам някакъв сензор и да му се моля. Но в различни моменти и на различни действия в огромнат част от случаите не реагира. Иначе когато е реагирало, е било веднага.

# 13 814
Ако сензорът не се задейства, това значи,  че светофарът е на автоматичен режим и ще се включи и без да махаш, плъзгаш и закриваш.

Общи условия

Активация на акаунт