Да се оплачем... 2022

• 2 038 718
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 13 785
Бях си купила Биркенщок в период когато бях доста пълна. Плюс факта, че набивам страшно много пети, че и леко кривя стъпалата навътре - първите две седмици, докато поомекнат си бяха живо мъчение за стъпалата ми. Страшни болки. Не знам как се заинатих и продължих да ги нося. След като се пречупиха обаче, не ги свалях.
До миналата година подминавах роклите като пътна гара, щото в малкото случаи, когато съм пробвала рокли, то не са били съобразени с тялото ми и са изглеждали гротескно. Оттам си бях наумила, че никоя рокля няма да ми седи добре и си ги избягвах. Тялото ми е крушовидно - нагоре фиданка - надолу трътла, ма трътла с всичките му екстри - дебел глезен, голям прасец, ханш да не говорим. Па като ми щукна да пробвам различни модели и като видях кое ми стои добре и кое не, тотално ми се отщя да погледна панталон. Grinning Та, това което искам да кажа е, че каквото и тяло да имате, има подходяща рокля за вас. Пробвайте и експериментирайте и захвърлете комплексите.
Спомням си преди години в един хипермаркет видях жена, която беше над 110кг, облечена с подходяща рокля и най - важното, носеше си я със самочувствие. Много красива беше. Чак да се обърнеш след нея. И се обръщахме.

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 17:27 от Анонимен

# 13 786
  • Варна
Бегай ма. Виждала съм те.
Ела след няколко месеца и тогава кажи че имаш шкембак.

Сигме, то не остана, още малко и ще имам най-хубавата среща на света.
Всеки ден се питам достойна ли съм за това щастие...

# 13 787
Всички сте красиви, защото се оглеждате в очите на хора които ви обичат.
Благодаря за разясненията с обувките, голямо объркване сътворих, но работя и пиша едновременно, успоредно с това говоря и със сестра си по телефона, обичайните три неща които една жена може да прави наведнъж.
Моята рокля за тази година виси в гардероба и си чака момента, бях я споделяла тук февруари.  Придобих я за благия женски празник, и сега чакам дипломирането на синчето да я сефтосам. Иначе купувам рокли от Дика, и на Контеса бих препоръчала,  не са им трайни материите, но пък за две три години  ще си има хубави рокли. И поли, и гащеризони - цветни и ефектни, стават и за работа, и за след.

# 13 788
  • France
Бюти Hug Не се притеснявай за Дечко, ще свикне на училище и дори ще му хареса. На колко е? Само се приготви психически, че първата-втората година ще боледува повече. Та в този ред на мисли, на твое място, бих останала там, където съм. Важното е атмосферата да е здравословна. После, след година, ще търся на друго място.

# 13 789
Много съм готЯна даже.Мъжът ми обожава всяка моя тлъстинка.Имам едни прашки с огромна пандела(не по-огромна от г@за ми!) ,бяхме гаджета като си ги купих.Ся на неговия РД ще му дам тоз подарък .Ако ми станат и не падне от смях,ще докладвам.

# 13 790
  • тук и там
Аз си се харесвам с панталон(зависи какъв модел е де). С някои рокли също съм окей, ама като нямам навика да нося..Като отворя гардероба и все към панталони посягам. Слагам пола или рокля-като се събираме с приятелки в БГ. Щото те носят рокли,пък и за мен си се специален повод -виждаме се един-два  пъти годишно само.
Убави сме си иначе, нищо че сме дебели(някои от нас де).

# 13 791
Естелка, не бързай толкоз. Имаш ооооооощеее три месеца, които не са съвсем малко.

# 13 792
.
Моята рокля за тази година виси в гардероба и си чака момента, бях я споделяла тук февруари.

Ауу, изпуснала съм я, я покажи, помня, че си я чакаше с голям мерак.
Дафне харесвам аз също много

# 13 793
8ми месец вече страшно ми беше втръснало да съм бременна. Толкова исках отново да съм сама в тялото си и да видя бебето, че всяка подготвителна контракция се надявах да почва раждане. А, колко бавно се влачиха тия последни седмици и дни, имах чувството че съм бременна две години.

# 13 794
  • Наблизо
Бюти Hug Не се притеснявай за Дечко, ще свикне на училище и дори ще му хареса. На колко е? Само се приготви психически, че първата-втората година ще боледува повече. Та в този ред на мисли, на твое място, бих останала там, където съм. Важното е атмосферата да е здравословна. После, след година, ще търся на друго място.
Не може...половината колежки се пенсионират и ще остана дефакто ''опитната'' като наемат новите.И ако не се махна сега-не може.Всъщност може,но..не е етично.Не знам и аз вече.

# 13 795
Съвсем скоро ще станат 8 години, откак си купих първите Биркита. Помня паметното събитие, защото сериозно промени качеството ми на живот. Няма по- удобна  обувка и са едно от малкото неща, заради които съм ОК с лятото, а именно фактът, че съм почти нон- стоп с тях. Голям кеф. Износила съм много и всевъзможни модели, не мога да кажа кой ми е по- удобен или любим, всичките така ми заспиват на капризните копита, че ми стават като втора кожа, забравям, че съм обула нещо. Вкъщи също само такива нося, а ако ходим някъде на гости, или пътуваме- чинно си взимам един чифт с мен, да си се преобуя ако/ като се наложи.

G..D., за роклята на СкочЕндСода ли иде реч? Взе ли си я в крайна сметка?

Оплаквам се, че от сутринта съм се разготвила. Нещо ме е сполетяло вдъхновението. Grinning

И ме боли глава, също така. Обвинявам едно конкретно вино в това. Няма да купувам повече от него.

BeautifulM, ако ти се отвори възможност, мисли за себе си, не дали е етично. Едва ли някой ще те потупа по рамото след това, а и да го направи... помисли, дали ще си е заслужавало.

# 13 796
  • София
Искам да съм бременна. 2 години дори съм съгласна. Нито ми тежеше, нито имах някакви неразположения (с изключение на първите 12 седмици, но не бяха кой знае какви).

Наемателят ни напусна от днес за утре. Без капаро е и доста тегаво за мен се получи.
Детето скоро има рожден ден. Иска да е в клубче или навън някъде, но задължително да има аниматор и някакви забавления. Като гледам с по малко от 600 няма да се разминем Head Band

Поне кларинета ще ми отпадне засега.

Едит - някаква мода ли е телефона да се държи като филия пред устата и така да се говори?

# 13 797
  • Mediterraneo
Черпя за здравето на моето теленце. Оплаквам се, че 17 години излетяха бързо и всяка следваща лети още по- бързо.

# 13 798
  • София
Да ти е живи и здраво теленцето, Тарти! Колкото и да е клише - наистина лети времето и трябва да му се наслаждаваме! Simple Smile

# 13 799
Не искам да съм бременна,не ми хареса хич.Искам да разполагам със себе си.
Тарти,живо и здраво да ти е Теленцето!

Общи условия

Активация на акаунт