Да се оплачем... 2022

• 2 038 809
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 13 770
  • тук и там
Aз все се каня да си купя, поръчвала съм-но съм ги връщала. Точно щото са твърди някакви(освен некрасиви-според мен де-или по скоро на моят кран не стоят красиво..). Айде -заради удобството -не би ми пукало много как изглеждам..
  Гледам  да са меки подложките и подметката  като купувам, щото -аз съм тежка и яко набивам крак.Значи   биркенщока стават меки с времето-така  ли ?

# 13 771
  • В полите на Пирин планина
И аз поръчах рокля (в Мохито има безплатна доставка на летни рокли... Simple Smile ). Честно казано харесах n-на брой, но защо масово правят сега роклите с ластик на кръста? Е това хич не ми подхожда на заоблените форми.

Скрит текст:

# 13 772
Ако набиваш крак, по-добре вземи стабилна немека подметка. Аз ходя като танк и мачкам подметката, от което тя се деформира и става ужасно неудобно ходенето.

# 13 773
Аз си поръчах тая. Ако ми скрие шкембето ще пиша

О, това е много мой модел. Дай линк, моля!

# 13 774
Дадох Уиш.

# 13 775
Видях, Сигме. Аз, от зор да не изпусна, писах преди да дочета.

# 13 776
  • тук и там
Аз бански гледам. Никога не съм ходила с цял бански,ама на мен и не ми отиваше преди, защото най-слабата ми част беше горната-с тесни рамене и  малка талия бях,за сметка на това едри бедра с целулит и голям задник.Общо взето бях нагоре слаба, надолу дебела..
Но сега се чудя-щото последните години станах и нагоре едра,  талията я няма вече , та съм дебела навсякъде -цял ли да вземам ,или  пак половинки..
Имам красиви рамене...Това да кажа,че както се описах(макар и да е вярно)..GrinningBlush

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 15:08 от Кайсия

# 13 777
Биркитата са кофти за носене първите няколко дни.Подметката се очупва по крака и заема формата му ,след това може да вървиш дни наред с тях.Мека чак не,просто става като отлята по стъпалото ти.Трябва точно да си вземеш твоя номер,пръстите са бъдат в т.нар легло на чехъла,опират ли някъде ,ще се измъчиш и няма да можеш да ги носиш.

# 13 778
Момичета, защо се обиждате, че сте дебели...недейте така. Една жена като се погледне в огледалото и трябва да си казва: красавицата ми тя.

# 13 779
Колев и колев пуска такъв тип сандали. Само такива купувам на дребното.

# 13 780
Казахме, че сме дебели, не грозни.

# 13 781
Момичета, защо се обиждате, че сте дебели...недейте така. Една жена като се погледне в огледалото и трябва да си казва: красавицата ми тя.

Ами то не пречи да си дебел и пак да си хубав. И аз имам корем и целулит, ама пък съм си супер.

# 13 782
Така е. Аз примерно почти нямам бръчки.

# 13 783
  • Варна
Хвалипръцки такива. 😂😂😄

Аз пък съм дебела, имам си шкембак, който с по-широки дрешки изобщо не личи.

# 13 784
Бегай ма. Виждала съм те.
Ела след няколко месеца и тогава кажи че имаш шкембак.

Общи условия

Активация на акаунт