Да се оплачем... 2022

• 2 039 148
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 13 755
Винаги можеш да се оплачеш тук или най-малкото да мрънкаш до несвяст.

На моите глезени като пънчета и висок свод само такива чехли им трябват. Ще изглеждам като мечка с обуща.

# 13 756
# 13 757
  • София
Аз нямам голям бюст, винаги съм била по-слаба от кръста нагоре, но напоследъкл се налях и там, вкл и ръцете, таз затова се притеснявам. Тази мацка Пламена ползва хубави материи. Един размер е, защтото е широка и свободна, може да се сложи колан. Бели кецове имам, но кожени и ми спарват, та със сандали я планирам тая роклА.

# 13 758
  • Наблизо
Много си излях мислите...

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 17:42 от BeautifulM

# 13 759
Бюти, чак на мен ми настръхна косата... На твое място сигурно бих потърсила нова работа. Струва ми се, че това би била нужната стъпка, за да потръгнат нещата. Може би нещо с вариант за хоум офис?

# 13 760
Биркенщок исках да кажа,да.
На моите диреци и големи табани 40-41 ,биркитата седят много добре ,тези между пръстите имам.Няма такова удобно нещо ,препоръчвам ги.Взех ги от Пунто намалени,към 70 лв ми излязоха.

# 13 761
Една година и в Меркари имаше голямо разнообразие от Биркенщоци на доста прилични цени. После нещо ги спряха и започнаха да зареждат само някакви неособено популярни номера - примерно 35 и 43. Joy

# 13 762
Боже, аз ги знам като Crocs ( крокс( жабка)). Мислех, че това им е името - кроксове. И на оригиналната марка не са ли с по една жабка за лого? Взела съм на моите деца да ходят с тях до пералното. To не са ли от семейството на джапанките , от гума са. Или някъде греши интернет като ми ги визуализира грешно.
За хранителната мая... аз от седмица я открих, след една публикация на Жаки. Не знаех, че не бива да се обработва термично, ще се съобразя занапред. В нашия град има една верига магазини - Бахарика, там я намерих.  Любим магазин, между другото. Изгубвам се в хилядите полезности които продават там. Напоследък е много популярен и сред бягащите от войната заради гречката и други подобни варива характерни за руската кухня.

# 13 763
Това е Биркенщок:

Скрит текст:

# 13 764
  • Deutschland/HE
Кроксовете са това, с емплема на крокодилче Simple Smile и са гумени.

Биркенщок са чехли с коркови подметки (вече май ги имитират). Аз съм много доволна от тях, имам модел Мадрид, няма такива удобни чехли.
Има по-бюджетни и на д-р Шол, те също са супер, ортоподечна подметка и много удобна.

Да се оплача! Вие сте виновни, че пак подкарах кредитната карта Sad Поръчах две рокли от Зара, дано да ми паснат на дължина (аз съм дребна). А харесах поне още 2-3 в Резървд и Масимо Дюти (но тези последните няма да ме огреят, цените им са ...хм).

# 13 765
Радвам се, че ви инфлуенснах да разгледате поне малко рокли Simple Smile време е за лято, рокли, коктейли, добро настроение
Пожелавам ви го от сърце
Проблемите...са ясни

# 13 766
Бюти, в Германия си, нали?

Колкото и да те натискат да останеш, постоянния договор носи сигурност и много други позитиви и си струва да се опиташ да се добереш до такъв.
Работеща стратегия е да потърсиш друга работа на постоянна позиция и когато там те харесат, да дадеш на настоящия си работодател няколко месеца време да ти предложи същите условия, като си максимално честна и открита. Никой не иска да губи коректен, лоялен и обучен служител и в много голяма част от случаите постоянна позиция се намира, че и заплата се вдига. Помисли, дали си готова да рискуваш, но в момента ситуацията е добра за смяна и преговори - има огромен глад за читави кадри.

# 13 767

Такива са моите,не е кроксове да,коркови ,отначало корави като камък са.Очупят ли се по крака,не ти се събуват.
Боря се с топка и ръчно -крачна помпа,не мога да я надуя.Чувствам се тъпа .
Поръчах роклята,ще оголвам бедъри,краци,глезени и всякой дирек по мене 😂.Пише,че е без подплата,дано не прозира всичката ми изящност.

# 13 768
  • София
И аз си поръчах роклята. Ще се снимам като я облека (ако я облека). Зимата потъчах 2 плетени рокли. Така си стоят в гардероба. Уф. Че и 2.50 лв наложен платеж ми начислиха. Ама тов аго видях чак след като поръчах, иначе щях да си платя с карта.

# 13 769
И аз ще се покажа ако ми стои добре .

Общи условия

Активация на акаунт