Да се оплачем... 2022

• 2 035 850
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 13 950
  • В полите на Пирин планина
Да, към мен е. Позволих си го тук и сега единствено.

Това е съществената разлика, защото не коментираш вида на хората около теб, търсейки им кусурите... 😁

# 13 951
  • Light of Zartha
Напълно наясно съм какво написах. Ставам същата, като тези, от които се оплаквам. Само,че аз изпускам парата тук и споделям с вас. Пред мен ако ще и гълъб някой да яде аз нищо няма да му кажа. Не е моя работа. Обаче аз като си хрупам салатката или кажа,че малко ми стига получавам "е ти какво толкова яде, и всичко по нагоре". Преди наистина не ми пукаше, но ми преля чашата.

# 13 952
Кайсия, влачи си палците вероятно. Нещо като лунната стъпка, ама напред и по-тежка.
Оплаквам се, че излязох в 17.15 от работа и се прибрах вместо преди 18 - чак в 19.45 с оплезен език, болки в рамото и полусготвена от жега. А минах през хазяйката за наема, през Лили за 2 неща и Кауфланд за 4, не е като да съм обикаляла някакъв мол. То и в моловете по-малко време изкарвам.

# 13 953
  • София
Грам не ме вълнува какво ядат другите, даже по групи за диети и ястия не се задържам дълго. Почти ми е мъчително да слушам нечии менюта.
То и моите ме тормозят- да мисля какво дя ям, какво да правя. Не е моето. Joy

Да се оплача и тук. Може и да не го интерпретирам правилно, но покрай другите приятни новини разбрах, че висшето ръководство има списък с възможни бременности и съответно временно текучество. Мен ме няма. Не че държа, просто си давам сметка, че се опитват да ме нахендрят на най- трудоемката работа, от която почти сигурно изходът е бърнаут, и по лични причини. Не говоря за личния си живот, съвестна съм много в работата и сигурно изглежда, че съм стара мома, която трепери над работата си.
Имам една колежка - самотна майка с 2 деца, също много съвестна и кадърна, и нея не я огрява, защото си мислят, че "няма накъде да мърда". И я товарят да е майка на всички там около нея.

# 13 954
  • Light of Zartha
Това звучи много кофти. Аз се бих замислила за бъдеще в тази фирма. Предполагам, че се има едно наум макар и скрито относно бъдещи бременности на жените, но по дяволите това не е болест, не е нещо ужасно. Все едно кой знае какво ще стане ако работничката проима деца.

# 13 955
  • София
Ами не, те просто си осигуряват бекъпи на тия хора. Аз нямам бекъп нито на сегашната си позиция, нито на тая, за която ме натискат.
Очаква се да не се разболявам (както е било, правила съм си нещата в болничен), да не взимам ваканция никога в края на месеца, както е било, макар рождените дни на близките ми все да са в края на месеца и т.н.
Прекият ми началник вече си направи устата да продължа да върша някои стари дейности Joy
Т.е. цялата патардия със закриването на екипа сега и веднага е  бишо с цел да ме тормозят и пришпорват да взема другото.

# 13 956
  • София
Мен много ме интересува какво ядат другите и грозно завиждам на кльощите 🤣.

# 13 957
Аз харесвам да гледам снимки на всичко- храна, деца, къщи, дрехи, грим, козметика, ежедневие, пътувания, книги..всичко. Така че нищо не ми пречи когато говорите и споделяте.

# 13 958
Кайсия, моят малкият има същите обувки, сега разбрах че са скечърс. Аз не робувам на марки, купувам само каквото искат децата, за мен си купувам евтинджос, но тия специално съм ги запомнила, щото светеха, детето ме подлуди за тях, беше по-малко и като ми казаха в магазина 100 лв и направо се шокирах. Казах на продавачката: ама нямате ли по-евтини..от страни беше адски комично...сега пак ми е смешно като се сетя.

# 13 959
  • София
Първо искам да се похваля с малки стъпала - винаги съм била 36 номер и дори и онлайн да си поръчвам обувки всичко е точно. След това искам да се похваля с много тънки глезени и стегнати прасци, направо като расова кобила. Но всичко свършва до тук. Стигне ли се до коленете - те отстрани са с паласки. Нагоре бутовете драстично развалят картината, по-нагоре корема ми е на 2 ката по 5 килограма. Като се гледам в огледалото.... ами приличам на Спондж Боб.
Та, дами, по-добре да имате по-дебели прасци, но да сте съразмерни нагоре.

# 13 960
А, всъщност най-хубавото е, че ако всяка качи по една снимка другите ще имат минимум едно положително нещо, което да кажат за външния й вид.

Красотата е в очите на гледащия, но себе си явно гледаме с едно око и то кьораво.

# 13 961
  • София
Така е, добре казано Simple Smile
Обикновено сме твърде строги към себе си.

Ако не сте склонни да казвате често на най- добрата си приятелка от детство, която обичате и цените, че има кофти прасци, разпуснат корем и гадна проскубана коса, знаейки, че ще я нараните с думите си, защо да го казвате постоянно за себе си.

Аз съм "за" познанието и на недостатъците ни, но не когато е (само)башване. Simple Smile

# 13 962
  • София
Пълно клише, но и не съвсем. ММ твърди, че ме харесва и сега. И аз май него.

# 13 963
Моя мъж твърди, че и сега ме харесва, макар че съм доста по- тлъста от момента, в който се загаджихме. Той пък как не мръдна за 17 години? Все същия си е.
Аз се замислям да отрежа шкембака. Не виждам друг начин това увиснало нещо някога да прилича на нормален корем. Само болката ме спира.

# 13 964
  • София
А, всъщност най-хубавото е, че ако всяка качи по една снимка другите ще имат минимум едно положително нещо, което да кажат за външния й вид.

Красотата е в очите на гледащия, но себе си явно гледаме с едно око и то кьораво.

Еми ето... за какво иде реч. Само да не ме цитирате, че искам да се изтрия по-късно.

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 23:05 от miamim

Общи условия

Активация на акаунт