Да се оплачем... 2022

• 2 036 186
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 13 935
Оплаквам се че имах кошмарен ден на работа 
Едната колежка продължава с курвенските номера. Не знам как да се оправям с такива хора 
Адски ми писна, но не мога да си позволя да напусна преди да си намеря друга работа.

Контеса много хубави маратонки

# 13 936
  • Mediterraneo

Сандали Скетчърс нямам, но ще ми трябват за това лято и ще потърся.

Вземи си, няма да съжаляваш. Белите маратонки са убиец! Влюбих се, може ли точния модел?

# 13 937

Сандали Скетчърс нямам, но ще ми трябват за това лято и ще потърся.

Вземи си, няма да съжаляваш. Белите маратонки са убиец! Влюбих се, може ли точния модел?
Благодаря, не съм ги засичала, но ще ги потърся онлайн или в Лондон направо ще ги купя като ги премеря.

Това пише на кутията за модел:

Плюс шапката, която ще легне супер с тях.

Есеншъл, благодаря. Много ми е мъчно като те чета с тази работа. Подбирай домочадието и се местете към големите градове и я сменяй.

# 13 938
  • тук и там
Скечърсите се перат и са много удобни. Една пералня и са като нови-аз за това купувам на малкото от тях.Само дето не предвидих,че толкова бързо ги скъса, че няма смисъл да ги пера. Добре че баба му и дядо му му взеха едни -подарък от БГ,тези за нищо не стават вече. Не може да изкара една пролет с един чифт, два чифта минимум - това за три месеца. Не знам как върви и какво прави.При него няма марка-скечърс, адисдас, жеокс-всичко се къса за отрицателно време.Няма марка,която да е издържала на неговото носене.
Ей ви едни скъсани обувки на  един месец. Сериозно-как трябва да стъпваш, за да ги късаш на това място точно?
Скрит текст:

Сандалите му -пак Скечарс от миналата година са окей,купих и за тази един чифт-старите за игра ще са..
Ама сандалите поне оцеляват -щото са му голи пръстите  ли ,не знам..

# 13 939
Рита,и явно не само топка,а и камъни ,и асвалт!

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 18:46 от Sissy

# 13 940
Определено рита, и моя като по малък го правеше. Купувах нон стоп обувки

# 13 941
  • Light of Zartha
Подхванали сте темата за обувки и рокли. Този път съм желязна, нищо не си купих, а утре ни е абсолвентският.
Аз съм с 37/38 крак обаче с бащините глезени тип пънчета. Има ли нужда да казвам как изглеждат? Лятото постоянно нашите ме питат какво ми е на крака, защо е подут? Rolling Eyes все едно не съм го взела от тях. Другата ми любима в кавички тема, която често се подхваща от нашите и много близка приятелка е теглото ми. Много съм била слаба, много малка талия, аз нищо не ям едва ли не. Преди не обръщах внимание, но приятелката ми вече прекалява. Тя е висока и едра жена и явно иска и другите да са така. Но аз съм 1,70см и последната година свалих 10кг. Сутиенът е полу празен, корема обаче е супер. Работата ми е свързана с много движение и това се отразява, като храна не се ограничавам, ноооо видиш ли нищо не ям. Не разбирам защо трябва да се изказват хора на чуждото тегло и чуждият начин на живот. Не може всички да сме био,мио, не може и всички да ядем пържено и мазно нон стоп. Всеки прави своя избор как да се храни, поне така мисля аз. Не пия газирано, пържено вече много рядко и следователно не се подувам така и се чувствам прекрасно. Обаче видя ли някои хора и се започва с "вземи яж нещо", от хора, които не мърдат по цял ден, не се движат но се изказват изключително компетентно. Оплаках се.

# 13 942
Хората с наднормено тегло и здравословни проблеми често са с фиксация към храната. Имам близка,пълна, като мен. Вечно е на режим, говори, споделя, доктори, обсъжда, осъжда...

# 13 943
  • Light of Zartha
Никой около мен не е на режим. Просто не разбират как така не тъпча по цял ден. Същите тези хора без кола не мърдат, готвено не ядат, само бургери, пици, чипсове, но осъждат моето ядене на салата. Що нямало месо в тая салата? Rolling Eyes
Не можете да угодите на никого момичета, така че си носете роклите с кеф. Наистина няма значение как изглеждаш, винаги могат да ти намерят кусур.

# 13 944
  • София
Хората с наднормено тегло и здравословни проблеми често са с фиксация към храната. Имам близка,пълна, като мен. Вечно е на режим, говори, споделя, доктори, обсъжда, осъжда...

Една колежка така всеки ден ми дуднеше по 2ч за ядене, какво яла, как ср@ла, ама колко пъти. В резултат на това качих 5кг. Престанах да говоря с нея и пак съм надолу.

# 13 945
  • София
Има ужасно противоречие. Ти се оплакваш от същото, което ти правиш.

# 13 946
  • София
Ако е към мен, не виждам противоречие. Не снасям инфо за яденето си и корема с часове. Буквално с часове това се прави.
Аз казвам факт.

# 13 947
  • София
Към Скарлет е.

# 13 948
  • Light of Zartha
Да, към мен е. Позволих си го тук и сега единствено.

# 13 949
  • Бургас
Ауууу,убийствени са тези бели снежинки!
С кеф бих ги носила.
Аз все още издирвам балеринки-пантофки,но нищо не ми харесва.
Да са евтини,че бюджета е стегнат яко.

Общи условия

Активация на акаунт