Да се оплачем... 2022

• 2 036 210
  • 32 033
  •   2
Отговори
# 13 920
  • София
Явно не умея да си защитавам интересите и все се обяснявам и търся сметка що така са ме излъгали за условията. А другите викат да да и си правят, каквото искат. И си мислят вариантите.

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 14:57 от The Catcher in the Rye

# 13 921
Момичета, знаете ли нещо ефикасно за старо петно върху бяла джинсова пола? Оплаквам се от едно такова петънце, което ми нарушава душевния уют.

# 13 922
Добро утро Simple Smile
оплаквам се, че такава буря и дъжд имаше снощи, че ни събуди двамата с мм в 1 и в 3.

Дъждът продължава- обожавам дъжд, но вятърът е почупил стъблата на розите ми под верандата и изтръгнал пръст, обърнал меките закрепени възглавници по градинските мебели и въобще е шетал нявсякъде.
 ММ като е станал през нощта ги е прибрал навътре, но си личи.

Хеппи, благодаря, много ми е стегнато и притеснено, но нямаме избор вече. Просто не ми се пише за това изобщо, на моменти ме полазват притесненията и го напиша, но няма смисъл определено, нищо не мога да променя ако искаме да пътуваме.

За обувките- преди да родя бях с тясно и дълго стъпало-40 номер, а след него 42. Лъки, спокойно, не си сама.
Ще ги снимам като се събуди щерката за училище.

Сандали Скетчърс нямам, но ще ми трябват за това лято и ще потърся.

Тюркоаз, аква и тъмносиньо са ми другите любими цветове след бялото и черното. Всичките ми якета и цветни елементи са в тях. Щерката още от бебе е обличана изцяло в бяло, синьо, червено и тези разновидности.
 Стаите й през годините ( 6) са били винаги в бяло, светло и тъмно синьо и леко розово.лилаво пастел, а сега са бяло, крем, черно и сиво.

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 00:10 от Анонимен

# 13 923
Koнтеса, свива ми се сърцето като те чета. Знам точно как се чувстваш. И аз бях в същата дилема. Ако не се налагаше пътуване и живот извън Бг, изобщо не бих си и помислила, всички сме преболедували и такова заиграване с имунитета би могло дс даде лоши последици, но - няма начин, човек. Част от този свят сме. Единственият  вариант е да се изнясяме на друга планета, но той засега, obviously - няма как да се случи. Така че.. давай смело. Като ще е живот, да го живеем, мамка му.

# 13 924
  • София
Сандалите и банските ще ми останат за другия месец, че се олях този - 2 поръчки на книги и една на дрехи.
И моят крак "порасна" след 2те бремености - от 39 на 40. Отделно и сводът ми падна, та красота.
Оплаквам се, че ми се пътува извъ7н България. Но няма как да стане. Причините са по-скоро финансови, но не само. То може и с малко пари. Но с ММ не ми се ходи. А нямам с кой друг.

# 13 925
Чакам още 30 мин и изхвърчам от работя. Отивам на шопинг терапия и ще плащам от общата сметка!
Дилемата сега е да си купувам всеки ден по нещо или да напълня чантите днес....

# 13 926
  • ВАРНА
На щерката сутринта и прилошало в училище и по спешност си я взехме.В понеделник е на изследвания,но аз усещам,как бяла коса ми никне скорострелно.Сега и температура вдигна.Какви са актуалните вирусни трендове,към момента?

# 13 927
Г.Д. Благодаря ти, така е. Нямаме много избор.

Ето:

Това е подаръчната кошница за една 14 годишна рожденичка:

Ние търсихме цели бански Спийдо с щерката, но още не са ги пуснали в Костко. Имаше само детски.

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 00:09 от Анонимен

# 13 928
Тези бели снежинки си ги представям по българските улици на какво ще заприличат, такава мръсотия е.

# 13 929
Иланг, бързо преходен с температура има. Стискам палци да не е нещо сериозно!

# 13 930
Такива ли странни подаръци си правят децата по Канадско?

Опасни сте, значи! Оплаквам се от вас! Сега и аз искам и рокля, и блузка, и панталон, и биркенщоци, и скечъри и чушка на... 😂
В кой от софийските молове могат да се премерят тези скечъри?

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 10:15 от птица

# 13 931
Тези бели снежинки си ги представям по българските улици на какво ще заприличат, такава мръсотия е.

Аз си ги поръчах в бяло и черно, но сега като ви чета се притесних, че ще са ми големи. Освен да отида да ги премеря след малко…

# 13 932
  • София
Битките са ми супер удобни. Ползвам ги за домашни и за ходене на пазар. За дълго ходене предпочитам по солидна поддръжка.
Децата са с ковид. Контактни сме 🤣. Сега кой по-напред да мисля?

# 13 933
  • на Мелмак
И аз и щерката сме с Ковид, ММ и малкия не. Хремата ми е гадна. Само това.
Контесо, ваксирайте се Simple Smile

# 13 934
Птица, това си харесали последно. Има манга анимация книга, четки за грим, маски за лице, скрънчита за коса, лакове/ гланц за устни и скраб за устни, лакомства и бонбоби, бомба за вана, бележник с корейски моливи, не знам си какви маркери за рисуване, ваучер карта за Старбъкс и ваучер за кино.

Дайли, поне мият улиците в Бг както чета по темите. И тук е прашно, сухо или кално/ снежно, не е като в Лондон където обувките ми никога не се измърсяваха.

Да се оправяте болните и децата да не се влошават.

Взех си една светлосиня риза туника ( имитация на дънков плат) с колан и два ( синьо и черно ) шкорта ( къси поли с вградени панталонки тип клин  под тях, с които ходя лятото много), и за щерката блузки, къс клин тип панталонки и бели ризи за двамата дипломиращи се.
 Много мразя да купувам дрехи.

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 18:51 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт