Да се оплачем... 2022

• 2 036 894
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 13 905
  • Mediterraneo
Ето едни сандали: https://modivo.bg/p/skechers-espadrili-bobs-poppy-bloom-113005-o … f629db3747006848e
Подметката е от мемори пяна, като маратонките и би трябвало да са мнгоо удобни.
Същите имам, че и цветът е този. Невероятно удобни са. Имайте предвид, че като цяло са леко уголемени скечърсите. Сега дебна такива в червено, ама да паднат под 50 евро Simple Smile

# 13 906
Аз поръчах и зимно яке на Звери,name it намалено на 47 лв ,на мен кожено .По принцип пазарувам предимно извън сезон.
Скечърсите ми са 39,а нося 40,40.05,41.

# 13 907
  • В полите на Пирин планина
Сандалите Скечърс са много готини на вид. Доста по-хубави от Биркитата. Simple Smile Ще видя аз да си купя едни, но щом казвате, че са уголемени... трябва да си взема... 35 или 35 1/2...

# 13 908
  • Страната на чудесата
Баси, в тая тема само няк'ви слабовати жени с малки ходила...ами, не ви обичам, пък.

Онли, говори ми за Юни месец и курсове! Малкия го записах на езикова занималня, съдейки от цената, ще му преподава самата Елизабет. Ама, какво да се прави, ще плащаме, пък дано закачат нещо и от знанията.

# 13 909
Ще ми подшушнеш ли малко на ушенце Лъки?

# 13 910
Мда,завиждайтИ ми за 40.5 номер обувки! 😂

# 13 911
  • София
A споко, аз съм 40ти номер. А за обиколката на ханша да не говорим, снощи се мерих заради банските. Мииииии, над 100 см е..............

# 13 912
Уфф, аз цял съзнателен живот съм 39ти номер, но от година-две, минах на 40. Ами много ми е тегаво.
По-интересното обаче е, че всички обувки, ботуши от преди, които имам ми стават.
А сега се налага да купувам 40.

За дрехи, добрах се до Л размер, ама искам М. Simple Smile Хахаха

Езиковият курс в Германия за щерката отпадна, още важат мерките там и или трябва да прави тестове в неусвест или да я ваксинирам.
Ще е в София в Гьоте институт. Тя и за там мрънка, но това е положението.

# 13 913
  • Deutschland/HE
Есенциал, това изискване на организаторите ли е?
В Хесен спряха тестването в училище, независимо ваксиниран или не, никъде не се изисква тест/ваксина вече, маски се носят само в транспорта.

# 13 914
41 номер понякога ми идва малък Joy С широко стъпало, дебели глезени, които на всичкото отгоре много обичат да се подуват. Едно време много се тръшках как не мога да си надена крачището в сандали илк обувки дето ми харесват, ма се примирих. Примерно сандалите дето G. D показа ми харесват, но първо че широкото стъпало изобщо няма да влезе, второ - абсурд да мога да ги закопчая.
Ще взема да ги пробвам тея скечърси най - накрая. Все ги подминавам, че нещо не ме привличат.

# 13 915
В Хесен спряха тестването в училище, независимо ваксиниран или не, никъде не се изисква тест/ваксина вече, маски се носят само в транспорта.
Не само в Хесен. В цяла Германия.

# 13 916
Колибри, е аз тогава за стари мерки явно съм чела.
Не знам вече, ама все едно де. Тя така или иначе не иска да ходи. Ще го оставим за догодина. Тъкмо ще покрие по-високо ниво.

# 13 917
  • Mediterraneo
41 нося, не е за завиждане хич. Маратонки за работа нося дори 42, държа да са ми свободни и да не ги усещам на краката си. Поне лесно си намирам обувки тук, всякакви марки и модели.

# 13 918
Essentiall - това информация от организаторите на летния курс ли е? Не мисля че има някакви ограничения вече. Големия ми син кацна при малкия преди два дни, никакви ограничения никъде - само в метрото обикновена маска. Това за Бавария. Не искат сертификати никъде за нищо.   
В офиса пуснаха климатици. Край с мен.
От хранителния режим който съм си наложила ми е допълнително студено. Постоянно притрепервам, сега с климатиците ми се изпари всякакво желание за работа. Свих се още повече, навлякох якето си и само чакам 6 часА  да запаля джапанките.

# 13 919
  • Варна
Номера на обувките ми е пълна мистерия. Много широк, но не толкова дълъг крак. Обикновено купувам 41, понякога 42, но съм носила и 40. А тая зима я изкарах с боти 39. Върви си купи онлайн де.

Общи условия

Активация на акаунт