Да се оплачем... 2022

• 2 037 421
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 13 890
  • София
И аз харесах рокля, но няма s Но от другите има😁

# 13 891
  • Страната на чудесата
Мид, скрий се ти там, малка хърбава жено 🥺
От моите размери има и още как 🐷

Сигме, като качество как е роклята, че забърсах 3?

# 13 892
АЗ миналата седмица си купих черни, бели и бежови скечърс,защото тъмно сините се скъсаха Joy ти 5ука с един чифт,аматьорка. Плюс джапанки скечърс, но сега обмислям да ги върна заради биркенщок Joy не мога да пия още 72 часа, но за обувки нямам забрана
Контеса, мислех вчера да ти пиша. Слагай ваксините и не го мисли. Знам защо си тревожна, същата съм и аз. Но сложих, мина и замина и всичко е наред. А ви предстои път,тук ковид си го има, има хора с пост ковид,не се лекува добре тук...недейте баш на финала да се заразявате. Аз съм пълна паника и хипохондрик, разбирам страховете, но всичко ще е наред

Не зная доколко е нормално в пет часа сутринта да купувам скечърс, обаче ей ме на. Оплаквам се, че в резултат от четенето в тази тема, тази седмица купих хранителна мая и два чифта скечърс.

# 13 893
Grinning Давайте банските сега, че ми е едно такова лятно и морско.

# 13 894
Вие на жапанки, чехли и бански, аз наем плащам. Кой квот му трябва.

# 13 895
Цял бански си търся аз,че ми е по-удобно с детето. Чехли,рокли и хавлии имам.за плаж.

# 13 896
Лъки, хубаво трико. По етикет памук и малко вискоза.

# 13 897
Сигма, от много мачкаемите ли е?

# 13 898
Не е отмачкаемите. Поне не от много мачкаемите.

# 13 899
Брей, трябва да е дошло лятото щом тръгна разговора за рокли. Каква е тенденцията този сезон?

Тези чехли Биркенщок къде ги носите?
Аз ги носих по селските  панаири, но като се качих на въртележка ме беше страх да не изхвръкнат и после ги зарязах в дъното на шкафа. Адски удобни шляпалки са иначе и много лесно се свалят ако ти влезе камъче Hands Plus1

# 13 900
  • Варна
Оплаквам се, че говорите за дрехи  и обувки, а на мен ми е писнало от снизходително съжалителни погледи и коментари на магазинерки.  Все по-рядко влизам в редовен магазин за такива неща. Няма смисъл.
Скрит текст:
Много съм благодарна на мъжа ми, че ме поощри да нося панталони като се запознахме. Не бях носила 15г. Родих се. Даже на крехките си трицифрени килограми и дънки имам.
За протриване ползвам талк. Слагам си и на краката като обувам сандалите. Без него за половин час носене ми залепват за краката и в края на деня се прибирам с рани.

# 13 901
Май ме изтриха , но аз упорито ще пусна пак. Това е моя избор за лятото , взех два чифта  , другите са нюд. От Амазон излязоха 70 лева чифта.
И ако ме трият задето не се оплаквам - не обичам петък 13. Ужасявам се от тази комбинация. Снишила съм се, чакам да мине.

# 13 902
  • ново
Оплаквам се, че много трудно си намирам удобни обувки за моя крак. Имам купени, обути един-два пъти и прибрани завинаги. Нося стандартния 38 номер, но имам широко стъпало и висок свод. Освен това нося само естествена кожа, като изключим маратонки и кецове. Та, купуването на обувки е цяло приключение. На ММ рязко му става лошо като чуе че искам обувки. Сега пак си търся подходящи за ежедневните ми рокли, но отново удрям на камък. Моите ги няма.

# 13 903
И аз ще пусна едно модно оплакване:
Харесах си официална рокля. Ама явно не само аз съм я харесала, защото докато се наканя и номерата свършиха. Започнах да дебна 36. Дебнах няколко седмици и накрая се появи. поръчах, дойде и... голяма ми е. Ама доста голяма. Дебнах за по-малки размери и успях да се вредя за 32. Той пък ми е много малък. Та сега дебна 34. Съмнява ме да се появи скоро, ама ще си чакам.

# 13 904
  • София
Много хубави рокли и сандали показвате. И аз се засилих да поръчам, но записах малкия на три курса през юни и ще изчакам с покупките. Оплаквам се, че тези курсове трябва и да се плащат, но какво да го правя юни месец. На работа сме, брат му трябва да учи за матури. Утешавам се, че парите за образование са най-добрата инвестиция.

Общи условия

Активация на акаунт