Да се оплачем... 2022

• 2 037 450
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 13 845
Признавам, че тези обувки не им знаех наименованието, но не ми допадат като визия, а и като подметка. Доста мъжкарански и неудобни ми се виждат.  Поне удобни ли са?

Малко като кецовете Конвърс ми- скъпи, меки подметки без съпорт на стъпалото и просто бели платненки, но с гръмко име и цена. Всеки с вкуса си.

Карз, знаеш- всичко ще се оправи!

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 23:43 от Анонимен

# 13 846
Синчето нещо много си е повярвало, вследствие на което от една седмица водим безсмислен спор. Ще видим кой е по- голямото тЕли, но при всички положения той ще спечели само негативи от всичко това.
Съвсем по вапцаровски ще я подкараме- " Борбата както казват, е епична."

Започвам да обмислям от ония мълчаливите лагери, без телефони, без интернет и без комуникация с хора. Една седмица само медитации.
Плюс йога.

Оооо, аз отдавна съм си набелязала един такъв, дългата версия- 10 дневен. Безумното, освен цената му, е фактът, че датите са заети за повече от година напред. А дори на мен такъв вид планиране ми е малко над възможностите. Просто сезонът, в който искам да се запиша, съвпада с учебната година на децата и това вече ми причинява доста спънки.

# 13 847
Не  разбрах за маята! Каква е, за какво е, защо я купуваме и ядем? Мая като мая ли е или нещо по-различно?
Нали уж хляб с мая избягвахме, че раздувала, и предпочитахме замесен с квас, пък сега ново 20 - гола мая ще жулим!?

# 13 848
Птица, това е хранителна Мая богата на Б витамини. Не е Мая за тесто.

https://www.puls.bg/khranene-c-21/zashcho-e-tolkova-polezna-khra … nata-maia-n-39380

Исках да ви попитам имате ли бъкет лист за лятото или за ваканциите си?

# 13 849
Птица, това е хранителна Мая богата на Б витамини. Не е Мая за тесто.

https://www.puls.bg/khranene-c-21/zashcho-e-tolkova-polezna-khra … nata-maia-n-39380

Исках да ви попитам имате ли бъкет лист за лятото или за ваканциите си?

Аз и за живота си нямам.
Иначе ако ходим някъде, обикновено проучвам  предварително, евентуално купувам билети за музеи, събития и т.н онлайн. Не го възприемам като bucket list, по-скоро като плануване.

Бъркенстокс са си грубички, даже им се носи славата на лесбо обувки (сандали). Аз имам, но едва ли ще ги нося това лято - кучето изяде част от кожата. Не зная дали е поправимо без да личи. И скечърс имам, много са удобни, но отново, кучето им изяде вързалките. Не им личи много и за неофициални разходки стават.

# 13 850
Хахаха по темата и Офф също, но разгледах каталога на Лидъл от 16 май. И има на промоция или просто ще се предлагат, като този тип, модел чехли.
За да не е напълно офф:
нещо получавам бодежи в гърдите и ме притесняват, надявам се да е от напрежението, а не друго.

# 13 851
  • Mediterraneo
Благодаря за честитките! Да бъде!

Биркита обмислям сериозно от 1-2 години. Междувременно си взех подобен модел на Томи Хилфигер. След като тези чехли са като излято по краката ми и супер удобни, вярвам, че биркитата, като специализирана марка, ще са супер. Ама ще износя още 1-2 лета томитата.
Иначе съм фен на Скечърс отдавна, невероятни са, винаги съм ги препоръчвала. Имала съм джапанки, сандали, балерини, маратонки, децата и боти и ботуши са носили техни. Само дето напоследък доста се оливат откъм цени.

# 13 852
  • ново
Едвам станах от леглото. Главата ми е замотана, в МЦ съм. Добре, че е петък. Вчера беше голяма жега и за днес прогнозата е същата, а почивните дни ще се развали. Имах планове за навън уикенда, да видим.

# 13 853
  • София
И аз снощи легнах с главоболие и така се събудих, ама от гадното, мигренозно.
Ся и Биркита ли трябва да купувам, останах без пари. Отдавна съм им хвърла оЧо, ама цената ме спира. Иначе и аз съм фенка на Скечърс. Мега удобни.
Петък 13ти аз го обичам. Щерката е родена на петък 13ти Simple Smile

# 13 854
  • Пловдив
Аз имамей такива - https://www.obuvki.bg/sandali-clarks-sunder-range-261597597-tan- … YmSgaAhFmEALw_wcB

Дали ми трябва и биркенщок? Ама искам. Ох, от това се оплаквам - на този свят има тооолкова много обувки.

# 13 855
Значи да ви казвам ли какво купих тази вечер?

Отидохме по магазините за клинове и подаръци за кошница за рожденичка тази събота и както си търсех любимите памучни клинове, които незнайно защо ги нямаше в Костко и видях новите модели на летните Скетчърс🔜

Принципно все сиви има и имам няколко чифта и все чаках да пуснат черни, с които се снабдих преди две години, но сега бяха пуснали снежнобели и това беше. Казах си на секундата, че има ли ми номера в дамската колекция и ги меря и вземам. И погледът ми веднага се плъзна по номерата и фиксира 11 и това беше.

Бялото ми е най- най любимият цвят за всичко ( интериор, дрехи, обувки, чанти и бижута) и не съм виждала тук бели Скетчърс за близо девет години.

Питах щерката иска ли и тя чифт, но тя си хареса бели Пума и й били много меки Скетчърсите ( тя е само с такива в училище за вътрешни обувки, които сменят при влизане).
Доволна съм. И са едно от малкото неща на много добра цена тук- само 40$. Колкото четирите бурканчета лютеница или два кг сирене 😳

Лека нощ.

# 13 856
АЗ миналата седмица си купих черни, бели и бежови скечърс,защото тъмно сините се скъсаха Joy ти 5ука с един чифт,аматьорка. Плюс джапанки скечърс, но сега обмислям да ги върна заради биркенщок Joy не мога да пия още 72 часа, но за обувки нямам забрана
Контеса, мислех вчера да ти пиша. Слагай ваксините и не го мисли. Знам защо си тревожна, същата съм и аз. Но сложих, мина и замина и всичко е наред. А ви предстои път,тук ковид си го има, има хора с пост ковид,не се лекува добре тук...недейте баш на финала да се заразявате. Аз съм пълна паника и хипохондрик, разбирам страховете, но всичко ще е наред

# 13 857
  • тук и там
Скечърси и аз имам два чифта. Онзи ден си поръчах и  Skechers Max Cushioning Elite,щото нали тръгнах на фитнес,та съвсем меко трябва да ми  е на краката.Малко номерацията им е кофти-аз нося  38,5 от техните . Стават ми и 38,но леко отпред ми опира пръста, 39 пък са ми големи.Взех 39-но са по-свободни. Нормално 39 ми стават на други марки, техните са уголемени малко. И на малкото купувам само Скечърс, каката обаче не иска- много шарени и се струват моделите(детските),и не иска дори да пробва,колкото и да и разправям да опита и че са  супер удобни.
Ще купувам и аз чехли за това лято,набелязала съм си -дебна намаление.Може 5 процента да е само, но аз няма ли  нямаление някакво на обувки -не купувам.Grinning.

Aз другата събота ще слагам ваксина. Бустер . Съвсем доброволно..

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 07:46 от Кайсия

# 13 858
Ако искам нещо да не ми се случи, то просто трябва да го сложа в бъкет лист. Закон Божи при мен. И друг път съм казвала- дългосрочни планове или желания, изказани на глас пред други хора никога не ми се сбъдват или получават.

Тръгвам за фитнес, а душата ми спи.

# 13 859
Кайсия, стелки им сложи. Продават кожени, обезмирисващи, коркови...от този род.
Оплаквам се, че някак извадих частично бравата на входната врата. Не знам дали трябва са се тревожа, не се е разпаднала съвсем.

Общи условия

Активация на акаунт