Да се оплачем... 2022

• 2 038 475
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 13 860
Аз слагам стелки на всичко, даже на скечърс. Децата ме научиха. Даже със стелките плоскостъпието на малкия е идеално компенсирано. Без стелки ги болят краката. Еми установих, че и аз съм така( то докторите отдавна ми го казваха, ама твърда глава)

# 13 861
  • тук и там
Не мога да оцеля свестни. Преди има -няма седмица се оплаквах ако си спомняте за едни на Шол, дето за нищо не ставаха-въпреки големите обещания в описанието. (Амазон ми върнаха парите).То кофтито е ,че трябва да ги изрежеш,и тогава да ги сложиш в обувката.Пък изрежеш ли ги-не можеш да ги върнеш.
Така ще ги нося обувките  за сега  ,то и без това ми се подуват краката ..
В Бг ще отида на  място -да ми направят индивидуални, че аз пък стъпвам накриво..Не знам как се казваше това -не е плоскостъпие , но навътре стъпвам и всичките ми меки обувки отзад са деформирани..

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 09:14 от Кайсия

# 13 862
  • Страната на чудесата
Сънувах много хубав сън. Оплаквам се, че се събудих, мрън. Искаше ми се да не свършва.
Но пък сега ще се оглеждам внимателно наоколо, може би Вселената е искала да ми каже нещо и ми е подготвила един такъв хубав подарък Wink

# 13 863
Момичета, високо ще оценя, ако снимате дрехите и обувките, за които говорите. Аз съм стисната и не обичам да харча пари, но обичам да разглеждам чуждите покупки.

# 13 864
  • тук и там
Тук сутрин е студено, през деня става горещо. Каката вчера каза,че искала да отива с къси панталони на училище.Казах и че е студено, да си облече панталон, пък като и стане горещо да се преоблече и да си сложи там къси панталони.Не, имало ученици дето вече ходели по къси панталони. Казах и- както си прецени да отиде. И днес с къси панталони и потник нашата, и един  съвсем тънък суитчър . Умря от студ  докато стигнем на спирката и после докато чакахме автобуса, щото е  9 градуса, но духа вятър и се усеща като 7 , а тя по къси панталонки на бос крак..и потник.
 Поне си била  научила урока-трябвало да ме послуша. Rolling Eyes..Сега ще я мисля цял ден, и ще се моля да не се разболее..От пубертетски глупости се оплаквам..

Моите обувки са конкретно за  спорт. Не са красиви ,но се удобни-та за това няма смисъл да им слагам снимка. Като си купя нещо хубаво, ще се похваля...Ама нали темата е за оплакване, та май пак няма да е съвсем на място..

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 09:12 от Кайсия

# 13 865
Оплаквам се, че в тъпия Перник няма и един апартамент под наем.
Отделно в Букинг не ми изкарва и хотелите дори.
Намерих два, дава ми че няма налични стаи за избрания период.
Вече яко започвам да се дразня и да ме хващат нервите за този рожден ден. А с такъв мерак бях.

# 13 866
  • тук и там
А, като каза и ние сме канени на РД на етървата. Нямам никава идея какво да и взема. Знам че по принцип предпочитат  парични подаръци, така те самите могат да си купят каквото искат-ама пък не мога да се пречупя и да дам пари, за мен е неуместно и напълно неприемливо . Та ваучер ще е, ама не знам  пък за какъв магазин.
Не се впечатлява от парфюми и козметика тя, дрехи и обувки  също си купува от специални магазини..
Амазон предлагат ли подаръчни ваучери?

# 13 867
Предлагат, да. Доста яки дизайни има, ако искаш да поръчаш физическа картичка.

# 13 868
  • Варна
Като сте заговорили за обувки, от това ще се оплача. Преди около 12 дни си поръчах едни обувки и все още чакам. Решила съм и да днес да изчакам и в понеделник да звъня да видя какво се случва. За първи път ми се случва да поръчам и да ми начислят доставка до адрес със Спиди на стойност 11,50 лв. , не знаех, че толкова са се повишили цените на куриерските услуги. Отделно допълнително още 3 лв. , че дадох опция " наложен платеж". В понеделник ще звънна, в крайна сметка ако се наложи да си поръчам обувки от друг сайт. Simple Smile

# 13 869
Имало надиграване в Перник и всички хотели са пълни. Simple Smile Ще спим на палатка в двора накрая, нали и без това е градинско парти.
Ами...при това положение ще трябва да мисли нещо сестра му.

# 13 870
  • Страната на чудесата
Сигма да отива да се чувства гузна в ъгъла, намятах не една, а три ленени рокли от сайта, който посочи. Сега ще видим, дали и ще с е харесам или само ще ги разходя до дома. Бяла, тюркоаз и корал. Не можах да избера коя от трите и затова и трите Flushed
Скрит текст:

А аз рокли не нося от години, освен в мноого редки случаи.

# 13 871
  • София
Имало надиграване в Перник и всички хотели са пълни. Simple Smile Ще спим на палатка в двора накрая, нали и без това е градинско парти.
Ами...при това положение ще трябва да мисли нещо сестра му.

Търсете нещо в Банкя или западната част на София - Княжево, Владая. Километрите са нищожни, тъкмо ще разнообразите.

# 13 872
Със сигурност трябва да има някакви къщи за гости в близост. Питай в групата на Перник във ФБ.

Тюркоаз и navy са ми любими цветове. На втория ред последните две ми допадат много.

Горда съм от себе си, не ме изкушихте ни с ядене, ни с чехли, ни с рокли.

# 13 873
  • София
Тия роклички от сайта на Сигма са супер, ама са ми късички. Моята рокля е дошла в офиса на Спиди, днес ще ходя да си взема.
Много ме боли глава и ми се повръща чак. От сутринта съм на две хапчета и не помага....
Биркенщоци няма да си купувам, но сандалетки Скечърс ще търся, че съм с много проблемни стъпала и ми писна да ме болят краката.

# 13 874
  • София
Малкият ми писа, че тръгват. Пак цял ден ще съм на тръни, докато пътуват.

Точно преди да се заприказвате за рокли, си поръчах една. Поне е за смешни пари, та няма да ме е яд, ако не се харесам.  На 11-ти я поръчах, още не са я изпратили. За пръв път купувам нещо от Sinsay, ще ги видя стават ли.

Обожавам navy.

Общи условия

Активация на акаунт