Да се оплачем... 2022

• 2 038 086
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 13 875
Биркитата ми бяха много грозни и на мен,но гледах ги,гледах ги и взеха ,че ми харесаха.Сега нищо грозно не виждам в тях.
Днес получих яке с череп за детето,за есента го взех.Много е готско.

# 13 876
  • ново
Стига с тез рокли, че ако поръчам още някоя ще трябва да търся и гардероб 😊
Тези чехли Биркенщок къде ги носите?
Оплаквам се от клюкари. Не обичам да споделям лични неща с колеги и не обичам да ме подпитват, знаят го и пак не се сдържат.

# 13 877
  • София
Дайте линк за сайта, който Сигма е пуснала. Не го намирам.

Супер Боб, моята ходи с едно кожено на Харли Дейвидсън.

# 13 878
  • Страната на чудесата
Дидка, те роклите къси, ама аз съм още по-къса, тъкмо до коляно ще са ми на мен с моите 160 см😂
Мид, веднага, що само аз да се нафарфоря с покупки 😂
https://vanyafashion.eu/

Излязох за цигари, върнах се с нов сутиен. Да взема да си скрия картата, май?🤔

# 13 879
Пратка, която лично аз съм опаковала миналата седмица, сега звъняха да кажат, че нямало вътре неща.

# 13 880
Стига с тез рокли, че ако поръчам още някоя ще трябва да търся и гардероб 😊

На разходка

# 13 881

Буквално навсякъде- на пазар, на среща с приятели (когато случаят го позволява), на плаж ходя с тях, когато имам да свърша някоя работа "в града", НА мол Joy, на кафе, НА Хепи Grinning , на градински партита; наистина не ги свалям, стига поводът да го позволява. Основно въртя три модела- Madrid, Arizona и Gizeh, в различни цветове. Писала съм, че в нас и в банята влизам с тях (е, не под душа и ваната). Grinning
Миналата година при едно от пътуванията в Африка си купих уникална етно рокля, за която специално си купувах Биркита (Мадрид) после. Blush Докарах култов бохо стил, който се е "утрепал" за лежерни летни вечери. Нямам търпение отново да си поднося тази комбинация.

Любим сет за прохладните дни/ вечери  ми е Gizeh или Arizona , любими потури/ шалвари и дънково яке. Sunglasses

# 13 882
  • София
В една тема в Красота и мода ме подкокоросват с бански. ММ ако знае колко коства на семейния бюджет бг-мама ще ми забрани да влизам. Simple Smile

# 13 883
  • София
А какви са сандалите Скечърс?
Биркитата, за мое най-голямо съжаление, не са ми удобни.

# 13 884
  • София
Ето едни сандали: https://modivo.bg/p/skechers-espadrili-bobs-poppy-bloom-113005-o … f629db3747006848e
Подметката е от мемори пяна, като маратонките и би трябвало да са мнгоо удобни.

# 13 885
  • София
Мерси, изглеждат добре и удобни. Ще гледам да пробвам в някой физически магазин.

# 13 886
И аз съм с чехли модел Аризона, но с платформа Papillio (с по-високата платформа). Нося на разходки с дребната в парка в комбинация с къси панталонки най-често, на плаж, на всякакви мероприятия на открито, които не предполагат по-официално облекло, а някой път си ги взимам и в офиса за под бюрото.

# 13 887
  • ново
Аз имам подобен модел, купени в Гърция по принуда 😃 но не са ми особено удобни за дълги разходки. Иначе са естествена кожа и стелка, и се перат лесно. Не се бях сещала да си пъхна под бюрото едни такива, това е добра идея.

# 13 888
Дойде роклата. До коляното е. Скри каквото трябваше. Доволна.

# 13 889
Оплаквам се, че цяла седмица изпитвам зверски глад. Вечерно време се прибирам и се натъпквам като прасе.
Не съм мръднала и грам надолу от 4месеца.

Общи условия

Активация на акаунт