Да се оплачем... 2022

• 2 035 291
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 13 965
Абдоминопластика няма да ти направят, ако си с наднормено тегло, защото при евентуално отслабване (желано или не) ще се компрометира резултатът.

Миа, чудесна си, какво? Хубави крака, слаби ръце, пищен бюст. Коремът е напълно поправим, но не виждам да ти пречи да си живееш живота.

# 13 966
Много си хубава. А този човек до теб със сигурност те вижда като най красивото момиче. Така трябва и да се чувстваш.

# 13 967
миамим, с тази усмивка не знам дали някой ти гледа корема... Имаш и много хубави крака.

Себе си не харесваме, защото се гледаме продължително и от жлизо. Несъвършенствата, които ние забелязваме, едва ли правят впечатление на други хора.

Аз се оплаквам от всичко в момента! Всичко!

# 13 968
  • София
Миа, чудесна си, какво? Хубави крака, слаби ръце, пищен бюст. Коремът е напълно поправим, но не виждам да ти пречи да си живееш живота.

Антигона, това беше на нова година 2022. След това последваха празници като Великден, Гергьов ден. Коремът вече е по-обемен Joy Възрастта (по скоро мързела) вече не позволява да се сваля така лесно. Иначе ръцете са слаби за сега, да Grinning
И краката са хубави до коляното.

# 13 969
  • Fairbanks, Alaska
Освен хубава усмивка има и излъчване. А това аз много харесвам в една жена.

# 13 970
Миа, приеми просто комплимента на Антигона Wink

# 13 971
  • Страната на чудесата
Миа, много си хубава и лъчезарна!
Не бих възразила да изглеждам като теб и аз, ама...не би.

# 13 972
  • В полите на Пирин планина
Нищо ти няма на краката, Миа, по описанието ти си представих, че си поне 85 кила. Simple Smile
Супер си!

# 13 973
Завиждам за краката и ръцете. В последните много наливам и ако се отпусна преспокойно може да ме объркат с гюлехвъргачка.

# 13 974
Тръгнах да качвам моя снимка и изтрих. Толкова за самочувствието Joy

# 13 975
Миа, имаш страхотни крака. А коремът съвсем не е драматичен.

# 13 976
  • София
Миа първото нещо,което забелязах са слабите крака и чорапогащникът.Коремът беше последен.

Оплаквам се,че си харесах рокля и сравнително добре ми стоеше.Обаче ми влезна мухата,че може по-малкия размер да ми стои по-добре,а нямаше такъв и съответно не си я купих.И цяла вечер мисля за нея.

# 13 977
  • София
Е, то само краката до коленете са добре и ръцете, че не са дебели и не пълнеят към момента.
Другото е... Крах Joy

# 13 978
Тръгнах да качвам моя снимка и изтрих. Толкова за самочувствието Joy
Аз и нямам в цял ръст.
Но съм далече от спряганите кг.

Миа, коремът е поправим- всичко друго е чудесно.  С този бюст, хубави крака и ръце и жизнерадостна усмивка, кой ще гледа подробности.
Харесвайте се и се оглеждайте в очите на хората, които ви обичат истински.

# 13 979
  • Бургас
А как да поправим този тип коремче?

Общи условия

Активация на акаунт