Да се оплачем... 2022

• 2 034 137
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 14 100
  • София
Майка ми ми се обади и ми каза, че е видяла 4-5 умрели свраки на тротоара... Не разпердушинени или друго, просто паднали.
Сега цяла нощ ще сънувам Чернобил.

# 14 101
  • София
Аз не знам дали ще трябва бустер. Толкова е неясно положението в момента, че няма на къде. Аз лично нямам намерение да слагам. Нито ще пътувам, нито .... абе за какво трябва бустер в момента? Извинете ме ако е тъп въпроса, но нито телевизия гледам, нито новини чета.

Кечър, стига. И аз имам един голям страх... да не казвам от какво точно, но май е същия като твоя Cold Sweat

# 14 102
Ми именно, мина и замина всичко, и ни министерство,ни лекари се вълнуват вече от ковид. Ама ковид си има. И аз не знам. Но в някакъв момент ще слагаме бустер. Дали от тези, или нещо ново...не знам. Ще се чуе от чужбина.

# 14 103
При нас в провинцията всеки ден срещам хора които все още си носят маски - в магазини и по тротоара, най-вече възрастни.

# 14 104
Ола,  амигИ , тей може ли са се каже😅🤪
Оплаквам се че си дойдохме, и че не ми се връщаше. Много хубаво в тая Испания бе! Доста съм пътувала, но само в тази държава си помислих, че мога да остана.
Иначе се оплаквам че още от летището ни посрещанаха “по европейски”
Излетяхме от терминал 1 колата там. Снощи в 2 нощес решиха да ни стоварят на терминал 2 и да ни оствят кат да не казвам кво да отвисим амен час , до 3 часа да чакаме шатъл до терминал 1?!??
Копърките не щяха да ни качат щот ще си изпуснат реда и за 10 лв не си струвало. Аз пък се занаитих че няма да ме правят на луда и няма да платя повече за буквално по километър ли е колко. Щот се правеха.
Бе нямам думи! Да ти е драго да си дойдеш в татковината!
И се оплаквам също че мн плюсках! Ма много! Ич не съм се теглила. Тва чорисо и онова чирос ли кво беше пърженото като толумби. От сичко апнах да не ми е уроки!
Иначе аз имам глезен кат на бивол- хубав, здрав така:) и изобщо краката са ми стабилни ич да не е/) Нелепо щот на ММ глезена е като на газела, а моя два пъти по -дебел:) което не ми пречи да си нося висчко квото искам:) и ръста от 159 см също не ме тревожи, рокли, шорти и всичко нося, ако някой не ме харесва е свободен да не ме гледа, то всякакви хора без вкус има😅😅🤪🤪🤪
Чехли като биркитата имам подобни, но са flip flop, марка, най- удобните евър! И бабешките на др Шол за спаднал свод, те са ми за 10-20 км ходене. Гледаш топ рокля дълга и ако подам отдолу копитито с тяя страстиубийки мн ще се смее, който види😅😅🤪🤣
Но не ми пука, моето удобство и здраве на ногите е по- важно от некой насмешлив поглед:)

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 00:42 от JACKLIN*

# 14 105
Жаки, браво за всичко, и най-вече че си ни изчела в детайли Joy

# 14 106
  • Варна
Вите и от дехидратация стават крампи и не само.

Добре завърнала се, Жаки.

# 14 107
Майка ми ми се обади и ми каза, че е видяла 4-5 умрели свраки на тротоара... Не разпердушинени или друго, просто паднали.
Сега цяла нощ ще сънувам Чернобил.
При нас препоръчват да се обадим на властите ако видим умрели птици, заради Niles virus. Не зная къде трябва да се обадите в България, но сигурно има служба, занимаваща се с тези неща.

# 14 108
Вита, ам четох с едно око на летището докато дремах, не всичко, че много, но последните дискусИй:) Оня ден сефте сложих рокля таква като А широка, все си мислех че като съм късак и с бюст ще съм нелепа и избягвах, но се наложи да сложа нещо, като за 30 градуса и пробвах на проятелката ми една, турих едно коланче и напрооо станах топ😅🤪🤪🤣 Много се харесах и сега си търся такив рокли да си купя. Хем бях с неподходящи кецове и пак се одобрих. Значи пробване му е майката, аз 40 г не носех таквиз рокли, сега ще заваксам:)
Жаки нещо не ме одобри- вика мамо извинявай, но като бременна си😅🤪🤣 Много разбира тя, не я слушам, не се вляя аз от менения, ако са негативни😅🤪🤪

# 14 109
Етикетите на бельото много ми бучат,никога не е било.Ама то етикет като етикета ли е,три хартишки,едната на два ката.Отпуска да си вземе човек ,че да чете ко пише на долните му гащи.Два сутиена си взех от Еконта днес,и там писали,че се забравили.Утре ще режа етикети,то се видяло.Оплаках се !

# 14 110
  • София
Бобчи, и аз това си мислех. Повече маТриал има в етикетите отколкото в кюлотите 🤣.

# 14 111
Жаки, сега разбрах къде се губиш- само така.

Хеппи, благодаря ти, ние бяхме казали, че не махнат ли условията за пътуване, ще се наложи.

След ресторанта където хапнахме, минах през маникюристката за лилав маникюр с блестящи частици и заведохме щерката на рд на приятелка. Дано не й е лошо, аз съм Ок засега, мм се чувства отпаднал и уморен.

Оплаквам се, че е пак 14 градуса и парното се пусна.

# 14 112
Добро утро, както винаги ние сме кукнали от 6:30...тея моите деца изобщо за нищо го нямат този часовник., спрете бре - не искат. Свежи като краставички, а аз още търкам подути очи.
  Оплаквам се, че снощи имаше голяма буря, сега всичко е мокро и в големи кални локви. Това означава, че ме очаква тегав ден, затворени у дома. Дано до следобед слънцето се появи и под суши навън.

# 14 113
Оплаквам се от ей това:

За справка - Пловдив, Кичук Париж. Презастрояването е нечовешко. От ляво, от дясно, отпред- навсякъде се уплътнява . Ужасно ми е гадно от това какво ще оставим след себе си.  Грозни гледки основно. Е как в една чужбина не видях такова безумие.
Навремето като купихме жилището отпред имаше един огромен бор и две малки къщички. Виждахме Родопите и фара на Копривките. Имам и снимки от тогава.  За тези години пред нас има трети ред кооперации вече. Последната е буквално под носа ни. Сутрин като се разхождат строителите по скелето  мога да им подхвърля нещо за закуска, толкова са близо.
Умът ми не побира - има ли изобщо структура в управата на града която се занимава с това  в кварталите да е изчислено броя живеещи да отговаря на местата за отдих, за паркиране, за пазаруване, шосетата да са изчислени съобразно колите които ще минат по тях за да придвижват хората от и към квартала?

# 14 114
  • на Мелмак
И в София, в нашия квартал става така. То навсякъде, всъщност. В Пловдив съм живяла 30г в Кичука, още имам апартамент там. Наистина квартала вече е неузнаваем. Поне имам щастието и на двете места да живея в читави блокове, с добри съседи и мнооого пространство наоколо. Иначе е абсолютно гадно.

Общи условия

Активация на акаунт