Да се оплачем... 2022

• 2 034 130
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 14 115
  • Light of Zartha
Не очаквах, но снощи беше супер. Бяхме само пет човека от нашата специалност, от другата - два потока хора. Като на чужда сватба бяхме, но на нашата маса имаше супер яките хора. Отделно и храната беше безумно вкусна. То на такова мероприятие последното, което някой гледа е храната, но аз обичам да си хапвам и бях очарована. МП също, където е безумно капризен. Бях предубедена донякъде, но сгреших.
Да се оплача, че алергията ми вече се обажда. От година насам е нетърпимо. Трудно спя, трудно дишам, направо трудно гледам. Преди ми изписваха разни силни хапове, но като че ли сега не искам да тъпча с тях, ще търся нещо по-леко и без рецепта. Дано има.

# 14 116
Като сте се заоплаквали от бельо - хвърлих 70 лв за 2 сутиена от Тезенис. За мен това е скъпо. В съблекалните уж ми станаха. И като ги подносих по-дълго, установих, че пак не съм нацелила чашката.
С онлайн поръчки на дрехи нямам голям късмет, за сутиен съвсем не смея да рискувам.

# 14 117
  • Бургас
Здравейте!
Мерси за съветите за крампите на свеки.Полезно е да се знае по принцип.
Предполагам,че много я е боляло,но като пристигнал ММ изведнъж станала по-добре и даже го нахранила,сакън да не заслабне.Явно и внимание иска жената,но хич не е този начина.Аз повече за уплаших за мъжа ми как ще кара колата в това състояние.Той на себе си не приличаше.Съжалих,че не съм шофьор да взема ключовете,че беше опасен за себе си и околните.

Конти,всичко ще е наред.Аз преди 10 дни си направих трета бустер Пфойзер,че ще летим за Финландия.Нищо ми няма!По-добре сега,когато е спокойно,отколкото в разгара на някоя поредна вълна.

Оплаквам се,че детето е на РД на закрито и ми е притеснено да не лепне нещо.Хич не ги обичам тези партита.Наричам ги заразници.

# 14 118
Да, той и моят за майка си търчи така. Всъщност за кучето на някой колега би търчал така, за мен не, но това е изцяло друга тема. Аз нали си се оправям.

# 14 119
Сега осъзнах, че трябва да изпера и прибера вълнената завивка Scream Тежи поне три кила суха и поема страшно много вода.

# 14 120
G.D., много гадно. Няма за съжаление градоустройство никъде. И в София изникнаха цели квартали без кьорава детска градина, поликлиника, училище, някъде и без канализация и тротоари, с по един вход и изход от квартала за хиляди хора…Съществуващите квартали ги уплътниха на макс, отново без никаква мисъл как да де развие инфраструктурата.

Всички сме имали крампи. Гадно е, ама не е болка за умиране, че да разкарваш някой да ти дава указания “шпиц, контрашпиц”.

# 14 121
Сега осъзнах, че трябва да изпера и прибера вълнената завивка Scream Тежи поне три кила суха и поема страшно много вода.
Носиш я на химическо чистене и ти я връщат изпрана, ароматизирана и опакована за прибиране. Ако те притесняват препаратите, има и био химическо чистене.

Оплаквам се, че трябва да чистя кухня и фурна, а не мързи.

# 14 122
Нарцис, занеси завивката на пералня или химическо чистене. Ще си я получиш пухкава и ароматизирана.
   Миналата годна жертах едни 100 лв, но освежи таха почти цял гардероб  одеала и китеници
 Хахахах... Мислим еднакво с Нищо лично

# 14 123
  • Fairbanks, Alaska
Аз на ваше място бих си задал въпроса откъде имат пари да строят? Нали уж всички фирмаджии се оплакват, че едва ли не са бедни, а успяват да водят начин на живот, на който и Тед Търнър би завидял. И каква е тази мания всяко свободно пространство да се застрои? Има толкова свободни апартаменти, но въпреки това юруш да строим още.
Как нито един не се сети да построи поне една детска градина и да я предостави за ползване безвъзмездно?

# 14 124
  • София
Трябва да чистя и да мия прозорци, а така ме мързи ... Но и не мога да ги търпя повече.

Зимното яке на сина също трябва да се изпере, носено е няколко седмици в края на зимата. Голямо, тежко, промазано, ако го врътна в пералнята сигурно ще го скапя. Дали става за химическо? Етикетът е изрязан, не помня инструкциите за пране какви бяха.

# 14 125
Аз якета не пера, винаги ги давам на химическо. Не се сещам да съм имала яке, което не става за химическо. И мен ме чака чистене на прозорци, по принцип ги чистя с удоволствие но последният път почти се катурнах през прозореца, понеже е голям колкото мен и аз бях стъпила на перваза.

Много задачки имам за днес, точно завивки, вадене на летни дрехи и такива неща, но пък като го свърша съм винаги много доволна. Имам страшно много вина, трябва да ги стоваря на едно място и да видя на кого да ги подаря, защото е ясно, че няма да ги изпия.

Много ми е напрегнато последните дни, все се ококорват в 6 сутринта, не знам защо. Още седмица до отпуската и се надявам да се поотпусна. Има и кръщенета и сватби планирани като част от програмата, нямам търпение Simple Smile

# 14 126
Питах в няколко химически и всичките така почнаха да въртят и сучат, че се отказах. Бухам във ваната и пера.

# 14 127
Следващия път питай в групата на квартала в кое химическо наблизо приемат завивки.

Аз пера всичко, което мога, в пералнята - и завивки, и одеала, и повечето якета. Ще взема да подкарам завивките днес, май вече им е време за прибиране.

# 14 128
  • Варна
Нищо не нося на химическо аз. Щом не става за пералня значи не е за мен. Якета, палта, сака - всичко в пералнята.

# 14 129
Оплаквам се, че не ми платиха двойна надница за работа на официален празник миналия месец. Също се оплаквам, че ме мъчи безпокойство, че ИТ могат да санкционират И мен, когато стане ясно че имам и 25 нощни смени същия месец. За 4години, това ще е третия ми сигнал. Всъщност кочината изобщо не я тресе страх.

Общи условия

Активация на акаунт