Да се оплачем... 2022

• 2 034 143
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 14 085
  • София
babri,  много се радвам да те видя Heart Eyes
контеса, стискам палци всичко да мине идеално и без никакви последствия Flowers Four Leaf Clover
Аз пия магнезий с тайната надежда да спя по-добре...понякога даже ми се получава.

# 14 086
Оплаквам се, че вътрешно се люшкам от нерви и притеснения. Бихме си първата доза тримата с Пфайзер и се моля да нямаме странични ефекти.
Щерката е канена на рд парти от 6 днес и се притеснявам да не й стане лошо там.
Аз съм с две игли Пфайзер. Първата около 16ч ми я биха, втората ок.9. Доколкото помня, след първата ми нямаше нищо, а получих лека треска ок. 12-14 чàса след втората игла, точно преди лягане. Легнах, завих се и откъртих, на сутринта бях кукуряк.

# 14 087
Пийте по един парацетамол. ЛЛ така ми каза-независимо дали имам или нямам някакви странични ефекти. Пих и двата пъти след ваксина, не съм имала никакви неразположения или странични ефекти.
Мисля и след бустера така да направя.
На нас ни казаха да не пием нищо освен ако не се чувстваме добре. А тийна си мисли, че е неуязвим и Супермен и нищо никога няма да й има.

Благодаря ви.

# 14 088
Правилно си мисли тийнката! Успокой се, пусни си някой филм. Всичко ще бъде наред!

# 14 089
  • София
Наистина може нищо да ви няма след Пфайзера. Аз хем съм възрастна жена, и след двете Модерни нищо ми нямаше. Ама нула. Колега пък се оплака от странични реакции.
Уж Пфайзер била по-лека. Мислете позитивно и се наспете спокойно.

# 14 090
  • тук и там
Ами някои пият,други не пият,едни  се разболяват за ден-два макс, на други нищо не им става-та зависи.
Така или иначе не е страшно- всички възрастни имаме ваксини от фамилията-аз,мм, майка  ми, баща ми ,девера ,етървата, свекървата и т.н да не изреждам сега наистина цялата фамилия.. На никой нищо не му  е станало.
Мм беше с Астра, после с модерна-той имаше един ден температура и му беше омаляло ,на вторият ден си беше добре вече.Останалите сме с Пфайзер-никакви странични ефекти не сме имали.

# 14 091
Кайсия, само за детето ни се притеснявам, ние сме кучета- ще ни мине всичко като на куче.

# 14 092
Около мен всички сме с Файзер, друга по-малка част с Модерна. Един не е казал за страничен ефект. Психическото натоварване е много по-вредно.

# 14 093
  • София
Кайсия, само за детето ни се притеснявам, ние сме кучета- ще ни мине всичко като на куче.
Не мисли излишни глупости, моите и двете са ваксинирани - на голямата единствено ѝ се спеше след първата игла, малкия - нищичко.
Мисли за партита и пътешествия, хубави неща ви очакват.

# 14 094
Контеса, нищо няма да ви има. Все пак е рнк ваксина.
Но съм на мнението на другите. Хората вече не се интересуват от тъпата корона. Вероятно няма и да се ваксинират повече. Минахте рисковият период. Сега трябва...

# 14 095
Благодаря ви, не знаете какво съпротивление имахме и наистина психически се улавям, че ми влияе много. Знаете, че ако нещо е за детето ни, притесненията не можеш да ги изключиш така лесно.

Наздраве от нас.

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 01:46 от Анонимен

# 14 096
  • София
Конти, щерката понесе ваксината най-леко от всички ни, абсолютно беше забравила след някой друг час.

# 14 097
Е как да не знаем, аз не вярвах да се ваксинирате изобщо Simple Smile радвам се,че не се разболяхте досега, и дано всичко е ок и занапред, и с ваксината, и с всичко!
Около мен също стотици ваксинирани хора без никакви проблеми! Самата аз с астра и файзер Simple Smile

# 14 098
Мисля за бустер. Само заради бюрократщината. Не знам какво ще измислят наесен - от това се оплаквам.

# 14 099
Ще трябва сигурно бустер. Но вече и нищо не казват, трябва да си следим чужди източници.
В момента съм със зверска сенна хрема. Миналата година стриктно навсякъде с маска, включително навън, Еми по добре беше Sad Ще си ходя пак с маските. Явно и механично предпазване си помага, не може все химия,химия. Отрових се от противоалергични

Общи условия

Активация на акаунт