Да се оплачем... 2022

• 2 034 152
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 14 070
Крампите са от липса на магнезий.

# 14 071
Нарциса, повярвай, крампите нямат нищо общо с гъдела. Това е такова зверско схващане на мускула, че подскачаш в леглото и ревеш.
Ама точно защото и моите се схващат - прасеца и стъпалото и да, боли, ама чак пък толкова не ме боли, и като чета тука, се зачудих дали говорим за едно и също.

Между другото, схващанията наистина може да са от недостатъчно вода, поне при мен са били. В същото време магнезият ми е бил ок.

# 14 072
Най-болезнени са ми крампите на палеца на крака. Като се стегне, ми идва да го отрежа. И на прасеца болят, обаче на пръстите болката е адска.
Но чак да пищиш на умряло не е. Преиграла е свекървата на Славчето. Но то не ѝ е за първи път. Съчувствам ти, Славе. Това си е чист тормоз.

# 14 073
Крампи при мен стават на стъпалото когато лятото се возя боса в колата и ми духа студено от климатика, или като спя се отвивам и ми измръзнат краката. Контрашпиц много помага.

# 14 074
Гугъл докс пак се счупи. Все едно нещо супер сложно искам от него.

# 14 075
  • София
И аз имам крампи и са на стъпалото, нагоре към глезена и чак прасеца ми се схваща. Наистина  е много неприятно и болезнено. Хем знам за магнезия, хем не си взимам. И някой спомена за магнезия за мазане. Чела съм, че е най-ефикасен. Не съм пробвала обаче. Облекчава ме контра шпиц.

# 14 076
Много сърби магнезият за мазане. Как го изтърпявате?

# 14 077
Оплаквам се, че вътрешно се люшкам от нерви и притеснения.

Последна редакция: нд, 15 май 2022, 01:47 от Анонимен

# 14 078
Много сърби магнезият за мазане. Как го изтърпявате?

Уиш, аз го пръскам на стъпалата. Размазвам и по прасците. По стъпалата не сърби въобще, по прасците малко, но предпочитам да ме сърби отколкото да имам крампи. Мен страшно ме боли, наистин ами идва да пищя, ама аз и не търпя много на болка, де.

# 14 079
Олиото сърби в началото, когато кожата не е привикнала все още. Препоръчва се да се разрежда с малко вода, за да не дразни. Иначе наистина е по-ефективно, защото прониква директно. Самият магнезий действа с натрупване, обаче.

# 14 080
  • тук и там
Пийте по един парацетамол. ЛЛ така ми каза-независимо дали имам или нямам някакви странични ефекти. Пих и двата пъти след ваксина, не съм имала никакви неразположения или странични ефекти.
Мисля и след бустера така да направя.

# 14 081
  • София
На края на бременността имах крампи и няколко пъти докато плувам. Боли, да, на за пищене и затваряне на телефона определено не е.

# 14 082
Мерси, момичета. Ще пробвам и по стъпалата, и с разреждане.

# 14 083
Зорлем от стрес ще си докараш нещо накрая, Контеса.

# 14 084
Магнезий ми слагаше една кукувица в Майчин дом. Аз отивам с тромб, а тя- ми аз освен магнезий да ти туря. За чий го поех?

Общи условия

Активация на акаунт