Да се оплачем... 2022

• 2 047 612
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 31 395
  • Страната на чудесата
Мис, палчета от мен да си хапнеш довечера у дома си.
Ес, аз отрязах към 15 см, екстра ми е, косата никога не съм я щадила.
Ядосана съм работно аз, много мразя магарета да се правят на атове, заради мързел. Само добрата школовка и предишния опит ми помагат, ама мразя да повишавам тон и да назидавам как всеки е длъжен да върши това, за което му плащат
Не " желаела" една госпоЙца да прави нещо си. Ако си ми любовница, ще питам какво желаеш. Като си колега, ще си спазваш работните задължения, ай сиктир!

# 31 396
карз, разделям на сектори и връзвам с малки ластичета. Изравнявам ги и режа плътно над тях. Става почти идеална черта. Ако има нужда дъщерята клъцва по някое косъмче. Вече 3г все така се подстригвам.  Има клип чета в ютуб много както и различни видове методи.

# 31 397
Мис, стискал малци да те пратят вкъщи!

Аз се оплаквам от колегата ми. Изрично му казах, че всичко, което правя в момента за офиса, е на добра воля и да не ме занимава.Написал ми вчера мейл да му се обадя с 393774 удивителни. Обаждам се, а отсреща ми се обяснява, че стои в момента чисто гол в банята след душ и ще ми се обади по-късно. Ми можеше да подмине всичката тая информация. Следващия път очаквам да ми вдигне, докато седи на тоалетната.

Аз днес ще правя паста с пармезан. Мързи ме да готвя нещо по-сложно.

# 31 398
  • Пловдив
И аз сама се подстригвам. Аз се етажирам сама.

# 31 399
  • Бургас
Ес,Янтра,браво на вас!
Аз не съм се опитвала,а и няма да се спрявя с косата си.

# 31 400
Благидаря ви.

Аз ходя на фризьор 1-2 пъти годишно и тогава ме подстригват. Мм и щерката аз ги оправям, също както и корените си.

# 31 401
За фурните - ако ще ви успокои, на майка ми АЕГто, което беше супер скъпо за времето си, също му изгоря и се проби дъното.
Прибрах се преди 15 мин, нищо не ми се прави, нямам манджа, нищо нямам. Ще мажа филия с бабината лютеница.

# 31 402
   С права коса не е много желателно самоподстригването. И с много къса. Но и аз години наред се подстригвах сама. Поддържам доста дълга коса, чуплива е, почти къдрава. Разделям на път по средата, надвесвам се напред и гледам да режа еднакво от двете страни. И да не е съвсем равно, не личи.

# 31 403
  • Бургас
Моята е права и не смея.
А и искам да е на етажи.
Фризьор трябва да я пипне.

# 31 404
Моята е идеално права и нямам никакъв проблем. А и...то коса не ми остана...от 5г вече имам два косъма точно.

# 31 405
Ние днес сме на домашен хот дог от американската седмица в Лидл.
Оплаквам се от колежката- толкова е готина и мениджъра ми така я използва и тя му се дава. Яд ме е,че не иска да тръгне с мен, на новото ми място ще я вземат за секунди....

# 31 406
  • Страната на чудесата
Ядосването продължава...😤
БНД купува ел.четка за малкия израстък, но чинно си прибра парите, които оставих за матрака на щерката. Тя ползва матрак на 7 години, а малкия има 2! ел.четки. За нея е необходимост, за малкото - прищявка. И двете деца са негови, не го разбирам този човек, изобщо.
Бъръло, наздраве, права си, сестро!
Мамицата му и живот, трябва и да съм весела, като се върне щерката, да не я товаря с моите настроения.
И не, не е до липсата на пари-той има доход по-висок от този, с който живеем ние с децата. Ба**хти и парите.
Мразя себе си, когато се огъвам от такива простотии, но много ме жегва. Просто някои хора не мислят, не чувстват, не са хора...
За един 1 юни не им преведе парите( издръжката) с оправданието, че няма, защото си купил кола🤐 Странни са ми хората, не ги харесвам и не ги разбирам 🥺

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 06:03 от Lucky Plam

# 31 407
   Мiss, какво става? Не беше ли на антибиотик? Бронхит или пневмония? Беше казала, че нямате още личен лекар, много гадно така... Стиснати палци!

# 31 408
Лъки, че ти защо му предлагаш парите, купил за децата си и толкова.

# 31 409
Лъки, сърцето ме боли като чета такива постове. Някои хора са просто отровни родители, ако въобще могат да се нарекат родители.  

Децата са устойчиви, но най- доброто, което си направила е навременно да ги отстраниш от този човек. Инцидентни виждания няма да могат да отровят живота им, колкото постоянното присъствие. Прегръдки 🤗

Клотилд, бях. Мерси.

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 14:08 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт