Да се оплачем... 2022

• 2 047 591
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 31 410
Оплаквам се че бях на една отвратителна родителска среща. Искам със закон да задължат учителите да минават психотест, все пак работят с деца.

# 31 411
Това ми даде идея - може ли да сложа във фурната тавичка с вода и нещо лимонов сок ли, да я пусна и да размекне гадостите? Иначе ми е чиста, но решетките много тегаво да ги изчегъртам, киснах ги пролетта с вода и препарат, домакинска тел, и пак остават чернилки…

Тук стана малко "съвети за домакинството", но да си кажа и аз. Така чистя микровълновата. Слагам купичка оцет на няколко минути, после много лесно се чисти, разгражда зацапаното по стените. Във фурна не съм пробвала така, но може да помогне.
   Ние ще сменяме сушилнята. Работи, но много бавно, стара е. Мъжът ми и дъщеря ми избрали някаква Бош, А+++. Какво трябва да им се гледа точно на сушилните, освен разход? Много ме притеснява да не мачка, сегашната ги вади почти изгладени Simple Smile Това ми е най-важно.

Аз пък си имам angry mamma! Пълня я с оцет и вода или лимонов сок и вода и я пускам за 8 минути да се върти, е, моята микровълнова никога не е в такова състояние като на рекламата.

https://youtu.be/F2cepUjNh-I

# 31 412
  • Страната на чудесата
Лъки, че ти защо му предлагаш парите, купил за децата си и толкова.
Защото аз поръчах матрака, аз забелязах, че детето има нужда от нов. Матракът е намален на 80% в момента, струва с отстъпката 265 лв. Четката 400.🤐
Просто го помолих да приеме пратката на адреса, защото бях на работа.
Майната му, да си ги харчи със здраве. Просто не проумявам как можеш да бъдеш такъъв. Но явно, може.
Плаща на децата минималната по закон сума. Знае, че се оправям сама последните 2 месеца.
Ако планът му е да умра от глад и да го прибера с подвита опашка, объркал е адресата. Кръв ще повръщам, но назад - никога!

# 31 413
  • Бургас
Оплаквам се че бях на една отвратителна родителска среща. Искам със закон да задължат учителите да минават психотест, все пак работят с деца.
Напълно подкрепям с две ръце!

# 31 414
  • София
Нарциса, Уни Кредит никога не уведомяват фирмите като дигат таксите. Явно е тяхна политика и за мен пълно неуважение към клинтите си!
Нас винаги ни уведомяват, но през Булбанк онлайн. Тази година, това е второ или трето повишение на таксите им. ОББ и ДСК в момента са с по-ниски такси, поне нашите условия са такива. Иначе таксите в банковия сектор станаха безобразни.
лъки, естествено...парите са най-добрия лост за манипулации и послушание Confused

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 20:44 от buni

# 31 415
   Ха, ха, много сладка енгри мама-та, но купичката същата работа върши Simple Smile

Вита, аз окончателно се отказах да ходя на родителски срещи. Все нещо се изнервям и ядосвам там, или се изказвам и после съжалявам, че не съм премълчала, или си премълчавам и после още повече съжалявам, че не съм си казала. Не е необходимо. Като трябва да се дават пари, занасям ги направо на майката-ковчежничка. (Забравих сега как точно се казваше Simple Smile ). За всичко останало, има школо, имейл на класа, фейсбук на класа. Ако толкова се налага устен контакт с конкретен учител, има и телефони. Категорично съм решила повече да не посещавам родителски срещи.

# 31 416
Тръгнах да правя упражнения, същите като вчера, незнайно за коя група мускули...нещо съм прекалила още вчера и не съм разбрала, ама сега всичко ми изрева Sad

# 31 417
Ние ходим тримата на рд ( индивидуални са за ученика и той води срещата, не учителя) и са по пет минути.

# 31 418
Оплаквам се, че този уикенд съм го планувала за мен от доста време, а младежа се прибира след две седмици отсъствие. Чувствам се разпокъсана.

И това, което мислех за сезонен косопад, явно не е..Такова чудо не ми се е случвало.

# 31 419
Може и сезонен да е. Аз се скубя страхотно в момента.

# 31 420
Ние такъв тъп скандал имахме преди 2 седмици за пари, че още не вярвам какво ми се случи.
Понеже моя мъж оставя някакви пари на рафта като вземе заплата, аз вземам в краен случай от тях. Веднъж бяхме навън с децата, той остава с тях на площадката ,  аз ще се прибирам да готвя и му казвам : дай ми 2 лв , че останах без пари , че децата искаха да им купя нещо.
И той ми вика: е нали вкъщи съм оставил.
Обърнах се и си тръгнах. няма да му се моля , я. А всъщност, исках да купя нещо на път към вкъщи, а не да ходя до нас за пари, после до магазина.
Как да е, прибира се и ми хвърля парите си на масата и ми вика : на, като ми искаш всичките пари, ето ти ги.
И аз зяпвам, защото исках...2 лв.
Още ми е гадно от тази случка. Парите му не съм ги пипнала, имам си в картата, просто трябваше да изтегля. Вчера съм дала 80 лв за лекарства. Не ме пита дори имам ли, нямам ли.

# 31 421
Пийк,  обидно е да, но да те успокоя, че почти всички скандали в семейството са или заради децата или заради пари.

# 31 422
Как така ще ти хвърля пари?! Това е супер обидно!

# 31 423
Пийк,  обидно е да, но да те успокоя, че почти всички скандали в семейството са или заради децата или заради пари.
Мда, и при нас в така.
Аз не си позволявам да му искам пари. Доста често той ми е искал. Затова въобще не разбрах каква беше тази реакция и с какво съм я заслужила.

# 31 424
Паунче, не усещаш ли, че те манипулира?Ти се сърдиш, той доволен си харчи парите сам...Като остави пари си взимай, като свършат, питаш за още.

Общи условия

Активация на акаунт