Да се оплачем... 2022

• 2 047 548
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 31 590
За бюджетите- винаги сме били с отделен. Всеки си има своя карта… Пробвахме за около година с общ и видяхме че не е нашето. Мм е склонен да дава луди пари за глупости, аз съм обратното.
И ние сме с отделен бюджет, защото всеки си мисли, че другият дава пари за глупости. Мъжът плаща режийните и осигурява храната. Аз уреждам почивките и големите плащания тип ремонти и нови придобивки. Така работата върви.
Ние сме сметнали че за сметки и храна отива ХХХХ сума, аз давам половината и той половината. Ако излезе нещо непредвидено плаща който има възможност. Ето приравнителната сметка дойде преди дни, аз имах наличната сума, изтеглих дадох му и я плати. Не си броим сметките до стотинка, все пак сме семейство.
Обаче под глупости, преди известно време даде около 200евро за фигурки на една игра. Те нямат колекционерска стойност и никога не може да си избие парите ако реши да продава. И това беше в период, в който не работех и бяхме на неговия доход. Толкова бях бясна, а отговора беше, че всичко ни е платено и тези му били останали. Ей затова- всяка жаба да си знае гьола, в случая- парите

П.С. Гери, и аз много искам, но ме спира че съм в чужбина, в малко градче с малко българи и най близкия град с такава възможност ми е на 60км, което значи всеки Петък да препускам от работа до занималнята, да търся кой да гледа децата и да изчезвам за 3ч. В нашия град има волейбол, ама ме спира че е само в Понеделник. Това значи да се прибирам в 22ч и докато легна трябва да ставам за работа.... То вярно е това с желанието и начина, ама...

# 31 591
Ако няма служител на касата, и имате достатъчно средства в картата, плащате и отивате на информация. Там или приспадат разликата или връчат сумата, както вие решите. Знам , че е двойна работа ама то в Кауфланд няма нищо сигурно Wink

# 31 592
Ако всичко е платено, не виждам проблем.
Ама да ме изненадва (единия) с ходене до Лесковац точно преди сметките И заплатата на единия, да ми дрънка как мъжът би трябвало да издържа жената и после да се чуди защо не се хващам; или (другият) да ме остави с 50 стотинки седмица преди заплата, защото имал само 10 лв, пък му свършил тютюнът и трябвало да си купи, и живеем с родителите му...
Ами не. Смеят се на Кобилкина, но явно съветите ù са точно премерени за манталитета на източноевропееца - жените са си със собствен доход, на мъжете доходът е за общо ползване. Съжалявам, че нямам умението, че и желанието, да стъпвам на врата на мъжа. Забелязала съм, че мъжете много обичат да им стъпват на врата и да им създават драми - е, не го мога.

# 31 593
  • SF
G..D.., в кой квартал са танците?
Имам приятелка (имам 3 такива приятелки!), която живот си живее по тези танци и само ме кани. Аз мога да играя всички хора, но това не е моята музика и силно се колебая. Трябва да се опита. Ако не е моето, се разкарвам лесно, но може като на спорт да погледна на тези занимания. Коя е групата?

# 31 594
Да, нищо не пречи да се пробват народните танци. Аз ходих два пъти и установих, че не е моето.
 Пробвах да се завърна в групата по пилатес, но бяхме много хора. Буквално правиш упражненията и внимаваш да не удариш някого. И бях до тук, не обичам буквално да ми дишат въздуха. Сега ще пробвам с йога, но не се знае кога....

# 31 595
Оплаквам се, че вкъщи е много тясно… самичка не мога да си събера багажлъка, какво остава, ако не бях сама. А нямам много. Сега търся идеи, но не намирам - какво да направя със старо захабено спално бельо. Пробвала съм на химическо да го освежа, не стана. С дрехи знам, занасям ги до контейнер за дрехи. Гледах дали Икеа нямат нещо за рециклиране на текстил, както НМ, но не… жал ми е да ги метна в кофата Sad

# 31 596
В ХМ ще ти ги приемат, не е задължително да са дрехи.

# 31 597
Става за пълнеж на декоративни възглавници, но ще са твърдички.
Аз един стар плик за завивка го ползвам като протектор за мерино завивката ми - това също е идея.

# 31 598
Мърлявички са за префасониране в нещо ново. Има петна я съм спала с маска за коса, я съм хапнала нещо в леглото (знам, отвратителни навици съм имала навремето). Иначе са си памук/ранфорс. Май все пак ще ги занеса до контейнер, ако е актуална информацията в интернет, в района има контейнер за рециклиране. Обаче това е, периодично трябва да сортирам и хвърлям, иначе няма място… Понякога се сещам, къде ли ми изчезна еди-коя си готина блузка от едно време. Еми на - разделила съм се с нея…

# 31 599
G..D.., в кой квартал са танците?
Имам приятелка (имам 3 такива приятелки!), която живот си живее по тези танци и само ме кани. Аз мога да играя всички хора, но това не е моята музика и силно се колебая. Трябва да се опита. Ако не е моето, се разкарвам лесно, но може като на спорт да погледна на тези занимания. Коя е групата?
В Пловдив ,  кино Въстанник в Кичука , групата е Бъклица..
Имам кокоши трън на стъпалото , горя го с една адска смес, направо съм отчаяна вече. Много ме боли, и да искам, няма да мога да почна танци баш сега...
Това лято няма.ли край ? На балкона съм, и така ме прежуря... стопли ми се бирата Simple Smile

# 31 600
Добро утро,
станахме в 5 както обикновено за училище и се готвим за голямото преселение на народите този уикенд.

Ще пада голямо чистене, че всичко е много попиляно и неподдържано, а са имали и котка и куче в къщата и мирише.

Ще падне работа, но ще го вкараме в ред.

Гимназията е на 12ина минути пеша ( 1 км) и по много удобен прав път покрай училищния двор с един светофар и само по нашата улица. Наоколо има парк, басейн до училището й, фитнес в училището, център с магазини, ресторанти и всичко необходимо. Там ходят на обедната почивка всеки ден.

Записала се е на всичко възможно след училище и са все едни часове на прибиране към 9-10 вечерта. Въобще сме пълна програма.

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 12:24 от Анонимен

# 31 601
  • Бургас
Три години играх народни танци!
Наложи се да спра. Толкова ги обичам. Много добре ми се отразяваха....Страшно ми липсват!

# 31 602
Как да няма персонал на касите за самообслужване? Без те да потвърдят с картата им, няма как да мине никакъв алкохол. Не сте пиячки значи...

# 31 603
Аз вече съм дърта , отде да знам Joy

# 31 604
Добро утро,
станахме в 5 както обикновено за училище и се готвим за голямото преселение на народите този уикенд.
Вчера взехме ключовете за новата къща и  обиколихме де що има магазини за матраци и мебели като дори в любимите ми Костко и ИКЕА нямаше търсеният размер.

Ще пада голямо чистене, че всичко е много попиляно и неподдържано, а са имали и котка и куче в къщата и мирише.

Това прозорци, шкафове вътре, стени ( мисля даже да пребоядисаме, че са одрани, надупчени и обелени от отлепяне на кой Знае какво), градина пълна с трева и листа и почти несъществуващи гардероби. Никакво рафтче или шкаф да си сложиш нещо, нито щори и завеси.

Ще падне работа, но ще го вкараме в ред - все пак сме там за година само, но няма никакъв шанс да си наредим нашите неща вътре, защото няма никакво място.

Няма да продаваме трейлъра докато не си вземем наша къща и мм построи гараж за да разтоварим нещата на съхранение.

Гимназията е на 12ина минути пеша ( 1 км) и по много удобен прав път покрай училищния двор с един светофар и само по нашата улица. Наоколо има парк, басейн до училището й, фитнес в училището, център с магазини, ресторанти и всичко необходимо. Там ходят на обедната почивка всеки ден.

Записала се е на всичко възможно след училище и са все едни часове на прибиране към 9-10 вечерта. Въобще сме пълна програма.

Виж сега, защо не извикате фирма да ви почисти преди да си нанесете багажа? Няма да струва милиони. Болна си, почивай си сега. После постепенно ще оправяш и ще въведеш ред.
Освен това те май са длъжни да боядисат преди вие да се настаните. Погледни ги тези неща в контракта ви.

Общи условия

Активация на акаунт