Да се оплачем... 2022

• 2 047 541
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 31 605
Внуших си, че искам бавнооборотна сокоизтисквачка. Къде да потърся информация за модели и цени, и каква е разликата с обикновена мелачка за домати, че на такова ми приличат

# 31 606
Прецака ми се фурната. От "по-белите" кахъри е, ама яко се вкиснах. Печех мъфини, после вечерята щях да почвам, хайде мисли какво да готвиш на котлон... И разбира се, в почивен ден ще стане, и то първият.

# 31 607
🍀HAPPY 🍀, такъв модел взимам през 2г. горе-долу, защото се ползва ежедневно за доста твърди зеленчуци. Прави чист сок, без пулпа.

https://www.emag.bg/sokoizstiskvachka-za-plodove-i-zelenchuci-st … 40r/pd/DCPJ7FBBM/

# 31 608
Абаджиева, попитах и за основно почистване и за боядисване- няма.

Вчера били изчистили от брокерската агенция чистачите, но има мнооого какво да се желае. Ако не бях болна, въобще нямаше да ми тежи и дразни толкова.

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 12:25 от Анонимен

# 31 609
Благодаря! Трудно ли се мие и чисти?

# 31 610
Мис, с пневмония изобщо не ти е работа да чистиш основно къща. Аз не съм чела подробно и не разбрах, сега там където отивате ще сте временно и под наем, за да сте близо до училището на детето, а после ще строите къща на същото място така ли? Ще се установите трайно?
Дано се случат по най- добрият начин за вас нещата. Но преди всичко ти си гледай здравето! Никой не р умрял от не перфектно почистени шакфове, не си давай зор, малко по малко.
7 км ходих бавно, но пак файда, тва да се лежи и яде не е работа. Чувствам се като балон🙃
Как ще се влиза във форма не знам, е то и кръгът е форма, но не ми допада новия корем😅🤪

# 31 611
Сутринта направо усетих как грипа или настинката не знам кое не свбори за минути. Едва се прибрах в нас и се преоблякох. Надявам се да съм скоро на крака. Сега лежа и всичко ме боли Sad

# 31 612
Грип  си е. Това му е характерното. Поваля за минути.

# 31 613
От 45 мин, без преувеличение, се опитвам да вляза в студентския си профил и да си кача курсовата. Първо се оказа, че през телефона е изчезнал бутонът за качване. После не мога да стартирам лаптопа. После не може браузърът да ми зареди. После 4 мин ми врътка на страницата на паролата. Дано сега не ме спъне още някаква тъпотия за нови 5 мин!

# 31 614
Ох пийк, на антибиотик съм и куп лекарства
Дано ти мине бързо
Почивай си

# 31 615
Разкачат се чарковете  - в линка са снимани, една вода и са готови. Не е нещо супер трудно, но са няколко джаджи.
Благодаря! Трудно ли се мие и чисти?

# 31 616
И аз- на Азакс. Сега чай ще си правя от липсата на комшията и с мед от неговите пчели. По веригата само аз останах. И пак не сложих ваксината Sad

# 31 617
Ако е грип защо ти е антибиотик?

# 31 618
Оплаквам се, че си дойдохме на село за обяд....и така се наядох...че направо щях да пукна.

Разкошно време днес...а в двора е невероятна красота. Дървета, нападали листа, всичко е жълто. Като в приказка.

Контеса, снимай мръсотията и след това извикай фирма да почисти основно 
Както си болна само препарати ти липсва да дишаш. Освен ако не искаш да се докараш до болница.

# 31 619
  • Страната на чудесата
Горих днес капиляри по лицето, брадавици по тялото, в момента съм като Франкенщайн.
Отивам на мюзикъл, с 2 тона грим и висока яка на блузата, почти приличам на човек.  Спи ми се много, щях уж да полегна, но щерката беше в настроение за споделяне и разговори и ми беше по-важен момента...а станах в 5.45 сутринта 🙄

Общи условия

Активация на акаунт