Да се оплачем... 2022

• 2 047 544
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 31 620
Хепи, нашата е Филипс изи клийн. Много е добра.
Хора, и най-мрънкащият от тежко болните ви мъже с температура 37,2 не може да се сравни със седмокласник, който трябва да учи наизуст "На прощаване"...

Днес в полунощ ми свършва карантината. Мама ми е направила разкошен подарък да изчисти апартамента, преди да видя двете хунчета какъв погром са сътворили, докато бяха сами. Пожелавам ви спокойна нощ Heart

# 31 621
Оплаквам се от цените в магазините. Имам чувството, че се вдигат всеки ден.

# 31 622
  • Пловдив
Оплаквам се от цените в магазините. Имам чувството, че се вдигат всеки ден.
Не е само чувство.

# 31 623
  • Бургас
Вите,и аз от това се оплаквам....
Безумни цени!
Оставаш една сума,а насреща няма нищо! Нищо!
Вдигнала съм ръце!
Как ще оцеляваме... незнам

# 31 624
  • Наблизо
Вуте,и аз се оплаквам от това.Днес 100€,я имам храна до другата събита я не.Поне 500€ евро на месец там отиват..Преди година се оправях с 300€.И това без да включвам купиването на сушита-мушита,пица и тн.

# 31 625
Рядко пиша при вас, но по темата с цените ...
Преди малко в Била изживях поредният културен шок, след новата цена на кашкавалът онзи ден.
Киселото мляко сега беше в диапазона 1,80-2,50. Малко по-евтино имаше с марка Била само. Сигурна съм, че преди два дни купувах кисело мляко за около 1,50.

# 31 626
Абе, ще оцелеем, но ще трябва да затегнем колана. А хората с минимални заплати не знам как ще живеят...

И аз вчера се учудих, че литър прясно мляко е 3,40-3,60. Това не е нормално, на фона на заплатите.

# 31 627
С МРЗ до Кауфланд е едно.
Има хора с МРЗ в малки градове и села без голяма верига и собствени марки. Те нямат опция за кисело мляко за 1.20.

# 31 628
  • Наблизо
Там се пишат вересии в едни тетрадки и са вечно задлъжняли..

# 31 629
Абе то ще оцелеем,ама защо трябваше да се стига до това.Цял живот само съм оцелявала,последните 10-12год малко се поразпусна хватката и хайде пак!

# 31 630
Значи както не съм влизала в магазин цяла седмица първо да пия два валериана Scream
Как 2 лева за кисело мляко, алоууу!

# 31 631
Еве, че то и без това беше 1.60 минимум.

# 31 632
Каква е причината за увеличението на цените последният месец? Нямам обяснение!

# 31 633
Нарциса, аз май последно купувах "Боженци" на 1,40 в кварталния магазин, но може и да греша.
Моят мъж преди ми се смееше на думите, че килерът е най-важната част в един апартамент и смяташе запасяването за голяма глупост, ама сега вече хич не мрънка. Най-много ми свиди да плащам на редовна цена за нескафето, което пия - направо полудявам и нямам обяснение защо точно за това тъпо кафе се нервирам. Дебна го на промоция да е 3 лева за 100 грама, тоест вече 4 лева и купувам като обезумяла катерица. Имам някаква фиксация с това кафе, пасти за зъби и с таблетките за съдомиялна.

# 31 634
Последните три дни сутрин има гадна мъгла, която се разсейва чак на обяд и ми обърква плановете за излизане с детето. Имаме си рутина сутрин и следобед в парка за два-три часа да играе и да е на свеж въздух. Сега докато се вдигне мъглата е станало време да ляга за обеден сън.

По повод бюджетите, нашият е полу-общ или иначе казано моите пари са си мои, неговите са общи.
Преди няколко дни ме бъзикна, че много харча. Не е така, любов. Просто ти печелиш малко.

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 20:49 от Антигона

Общи условия

Активация на акаунт