Да се оплачем... 2022

• 2 047 544
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 31 635
Ева,защо не купуваш направо 200?
Марки не съм купувала от месеци. Само собствени. Иначе съвсем ще се озъбя. Не знам другите хора как ядат, топлят се и се обличат.
Оплаквам се, че приятелчето, дето бяхме говорили да ми боядисва тавана, взе активно да ми пише. Не знам как да му кажа, че няма скоро да имам пари за това ремонтче.

Антигона Joy

# 31 636
За цените не ми се говори въобще.
Ама въобще.

Кога сменят времето при вас? Навсякъде чета, че ще е утре вечер, а тук го дават да е на 6ти ноември чак..

# 31 637
Тази нощ, Конти. Аман от тази смяна.

# 31 638
Тази нощ, Конти. Аман от тази смяна.
Оф, и аз така помня, проверявах тук (че нали  9 години живеехме на място където нямаше смяна на времето) и все 6ти ноември посочват за нашата провинция. Оммм...

# 31 639
Рано сутрин в последната неделя на октомври и последната неделя на март се сменя часът в Европа.

# 31 640
В Северна Америка винаги времето се сменя една седмица преди Европа на лятно и една след на зимно.

# 31 641
В Северна Америка винаги времето се сменя една седмица преди Европа на лятно и една след на зимно.
Ха, не съм и предполагала даже- колко странно!
Благодаря.

# 31 642
  • София
Някой да ме светне за колко часа да сложа алармата на телефона, като утре трябва да стана в 6,30. Телефона ще се свери сам през нощта и ще звънне всъщност в 5,30 ли? Много съм зле със смяната на часовете.

# 31 643
Моичкият бил в крайна сметка с ковид, и двамата сме болни, аз се пооправих де. Моят ковид тест беше негативен, неговият позитивен. Аз, признавам си, бях малко скептична, понеже си го знам какво мрънкало е, ама явно наистина му е зле. Ама съм и скептична, защото отказва да се лекува или да предприеме нещо да си облекчи симптомите - не ще да пие чай или да пие изобщо, не иска да яде нищо освен дюнер или пиле на грил, отказва да се завива и загръща, не ще вана или топъл душ, щото щяло след това да му е само по-зле 🤔 Така или иначе спахме отделно последните дни, но няма много-много къде да се изолираме. Като нищо слд няколко дена и аз мож да цъфна позитивна. Н ме притеснява, де. Повече ме притеснява неговото боледуване.

Надявам се да се оправи скоро, защото той постоянно обяснява как нямало да го бъде, особено след като видя позитивния тест. Някак си преди да направим теста ми обясняваше как днес имал леко подобрение спрямо вчера, след като видя, че е ковид, почна да обяснява как била най-тежката болест в живота му.

Аз като карах ковид 2020 (единственото доказано с тест, иначе може и повече пъти да съм) беше определено по-близо до настинка отколкото до грип. Да, имах мускулни болки, бях изморена, кашлях, не можех да си поема въздух като хората няколко дни, обоняние нямах 2-3 дена, ама като цяло не беше тежко. Тежко боледуване беше един грип преди няколко години където 10 дена държах температура над 40 градуса, наистина ми беше много зле. Пих парацетамол и чаках да ми мине общо взето. Та ковид просто не ме стряска и това е.

# 31 644
Някой да ме светне за колко часа да сложа алармата на телефона, като утре трябва да стана в 6,30. Телефона ще се свери сам през нощта и ще звънне всъщност в 5,30 ли? Много съм зле със смяната на часовете.
За 6:30 си я слагаш и той ще си звънне в 6:30 по новото време.

# 31 645
В колкото си я слагаш
Аз съм го сложила за 6,10
Той сам се сверява и ще си звънне в 6,10 по новото време

# 31 646
На телефона времето ще се смени автоматично и алармата ще се включи в часа,  който ти си избереш, т.е. слагаш 06:30 ч.
Джолева ме е изпреварила.

# 31 647
  • София
Ох, благодаря, че ако се пропусне тренировката(тия треньори са за убиване) ще има драми.

# 31 648
Рядко пиша при вас, но по темата с цените ...
Преди малко в Била изживях поредният културен шок, след новата цена на кашкавалът онзи ден.
Киселото мляко сега беше в диапазона 1,80-2,50. Малко по-евтино имаше с марка Била само. Сигурна съм, че преди два дни купувах кисело мляко за около 1,50.
Преди около две-три седмици се оплаках, че киселото мляко, което купувам беше 1,75 лв. Преди няколко дни цената му беше 1,85 лв. Днес в Лидл за чери домати, 3 краставици, една копф салата, 1 йогурт и 0,500 кг грозде - 15 лв. Напазаруваното събрах под мишница. Утре ще пазарувам за през седмицата. Вече ми е лошо.

# 31 649
  • София
Каква е причината за увеличението на цените последният месец? Нямам обяснение!
Спекула Frowning1. В последните две години много хора забогатяха за сметка на масовото обедняване.

Общи условия

Активация на акаунт