Да се оплачем... 2022

• 2 047 508
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 31 665
  • Бургас
Гутен морген!
Обичам го това зимно часово време!Събудих се рано и наспана!

Не знам дали е за оплакване,но свеки ми е сърдита.На заяжданията и,които тя нарича разговор,отговорих с пълно мълчание.Абсолютен игнор за 15 минути.Все едно я няма!Накрая изхвърча бясна от къщи.

# 31 666
slavka , туй се за хвалба. Дано не размисли и не ти се от сърди скоро.

# 31 667
Ако готвих и пазарувах за себе си и още някой друг, нямаше да остава. Но за сам човек, и не ходя баш всеки ден на пазар. Приемам съвети в тази насока. Месо почти не ям, основно зеленчуци и зърнени, сега се усложнява от това, че трябва да намаля всякакви тестени.
Спекулата в цените на безина я изтипосаха преди няколко месеца. Олиото също пролетта беше скочило на 7-8, а сега се намира на 5-6, как да не беше спекула… Ние нямаме проблема с доставките на Америките, че да изпадаме в драми. А такъв вариант производители и продавачи да обират инфлация… много идеалистично ми звучи

# 31 668
Олио само на промо купувам, как пък няма да им плащам пълната цена. Щом всяка седмица има промо, явно може и на тая цена.
Ти как си съхраняваш продуктите? Моите не въдвт гадини.
Оплаквам се, че не се наспах.

# 31 669
  • Бургас
Аз от край време пазаря само на промоция. Рядко ще взема нещо,което не е,а ми трябва. Нямам излишни пари,за да им пълня гушите. На мен що не ми дават увеличение на заплатата всяка седмица,всеки ден!?
Като са ги закотвили тез заплати,че не мърдат изобщо!
Бахти и живота,скапан,дет живеем! Децата ни и те! 😡🤬

# 31 670
Тази гад пролетта се появи… мисля, че когато започнах да си взимам овесени ядки. От някъде съм взела заразени… сега прочетох, че при внасяне на полупките, трябвало да ги сложа във фризера, ако имало ларви да умрат… егати гадостта, защо продават заразена стока… Няколко пъти хвърлях, чистих, пръсках разтвор оцет с лавандула (кухня е все пак). Ще викам фирма… Обзаведох се с буркани за сухите храни… не и не, не знам как влизат… като почна да виждам натрошени на прах ядки или лепкави конци и топчета в брашната, ми е ясно, че пак е плъзнало 😡
Баш си е спекула, аз преди 3-4 години почнах да купувам бял рол тост за 1,20, после стана 1,50, после 1,80, последно гледах 2,20, сега не знам колко е вече, защото намалих хляба. Така че никаква инфлация не ми е била спестена през годините.

# 31 671
  • Бургас
Славче,силно те прегръщам за тази,твоя хубава постъпка! 🤗 Само така! Браво!

# 31 672
Добро утро!
Вчера си виждах края. Болки в главата, мускулите, гърлото. Ад беше. Днес съм нов човек.  Малките се излюпиха рано.

# 31 673
  • Бургас
Уфф,имам чувството,че денят е много напред и съм закъсняла 👀🤐

# 31 674
Снощи с ММ ходихме на парти за Хелоуин. Ей, не знам кога се превърнах в такъв сухар. От 80 човека познавахме само домакините. Нямах желание да се запознавам с още хора, които никога повече няма да срещна и да се опитвам да водя разговор в надпревара с гърмящата музика. Накрая се примолих на ММ да си ходим и в 12 си бяхме вкъщи. Малко ми е мъчно за старото ми, ултра социално Аз. Но пък ъм сихурна, че съм готова да зарежа купоните и да премина на следващото ниво.

Оплаквам се, че се събудих с чувство на лек махмурлук. Но пък поне в 7:30 навън вече е светло Grinning

# 31 675
  • Наблизо
Лютиче как си? Имаш ли гадене?

# 31 676
  • Light of Zartha
В петък вечер излизахме и се подлъгах да съм с тънко якенце. Вчера естествено дърлото започна да драска, глава ме заболя. Пих оки и хексоралетен. Днес обаче не усещам подобрение с гърлото , а ми се иска. Какво мога да пия, за да спра настинката в зародиш?

# 31 677
Добре съм, благодаря. Гади ми се леко само като не съм яла и прогресира, ако не ям. В общи линии това е. Не мога да се оплача.

# 31 678
Започнахме комуникация по смяна на работното ми място. Утре си подавам молбата. Не съм ходила в офиса на новия работодател, в противоположния край на града е. Интервюто беше телефонно. Оплаквам се, че много ми се иска да се вдигна днес дотам, просто за разходката, но нямам желание. Оплаквам се и че продължавам да съм с усещането, че не е реално това.

# 31 679
Успех на новата работа.
Имаш ли удобен транспорт до там.

Общи условия

Активация на акаунт