Да се оплачем... 2022

• 2 047 496
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 31 740
Есеншъл, дано бързо да му мине на котИ. Много ми е мъчно за животинките. Ама пък бързо се оправят и забравят. Ще пострада няколко дни и всичко ще се оправи.

# 31 741
   Essentiall, не е от травма при нашето, котешки коронавирус изкара, плюс други някакви неща, улично е нашето, обикновено. Има и вродени генетични дефекти, нямаше как да знаем. (Уж породистите били по-болнави...) Около седмица беше по-скоро умряло, отколкото живо. С голямата дъщеря нощем будувахме на смени, да го гледаме и да слагаме лекарство в абоката, когато има криза. Както и да е. Мина.
   Дано се оправи бързо твоето!

# 31 742
  • Северозапада
Есеншъл, да се оправя бързо котето! Ние имаме куче. Като не му е наред нещо, място не си намирам. Както за детето, така се тревожа и за него, че и не може да си каже, както каза Клотилд.
На мен детенцето ми не е добре. Сега тя ми е тревогата и ще будувам тази нощ.

# 31 743
Какво и е на сладураната,?

# 31 744
  • UK
Essential, пиши как е животинката. Дано нищо сериозно и няма.
На нашата миналата седмица и взимаха кръв, има артрит и със застудяването се влоши два дена лежа и не мърда, почти не ядеше, за да изпишат лекарството първо трябваше да изследват бъбреците, че един килограм е отслабнала от последната и рецепта. Докато ни се обадят с резултата сън не спахме цялото семейство. А котката, така се беше разсърдила, че цял ден и цяла нощ не дойде при нас.

# 31 745
  • Северозапада
Сигма, вчера и вадиха и правиха зъбите под упойка и днес много повръща и диария. От упойка ли, от антибиотика, който са и дали, не ми стана ясно. Едва се прибрахме. Сега спи. Бутам я от време на време да пийне хидратин, че поне не повръща от около 2 часа.

# 31 746
Ант, вероятно чисти упойка. Дано да мине бързо.
Гледай да е хидратирана.

# 31 747
И според мен е упойката. Да минава бързо.
И котето да се оправи без последствия.

# 31 748
Повръщането може да е от упойката, разстройството от АБ. Двете също може да са от АБ или от вирус. Варианти много. Най-добре се чуйте с лекаря.

# 31 749
  • UK
Милата душичка, дано утре е добре вече.

Оплаквам се ,че си бях заплюла два филма за гледане и двата пълни с известни и добри актьори. Вчера ги изгледах и се разочаровах, пълни бози, а така се бях настроила за приятна вечер на диванчето.

# 31 750
  • Бургас
Клотилд,браво на домочадието!
Моят 14 г син,днес сам прави палачинки. Не спря да ми се хвали по телефона.
Ант,бързо да се възстанови детето!
Ес,дано няма сериозни наранявания котето. В такива моменти,искат да не ги протесняват.

# 31 751
Дано в добре котето на Есеншъл.

Да се оправя и детето на Ант.
 Възможно е да е от упойката - вземете Бенадрил ( аз получих реакция след скенера и оцветяващото вещество в болницата и ме сложиха на системи с две банки Бенадрил ударно).  Да минава.

Не съм ви чела, че цял ден чистене и задачи.

Чакам пред къщата където купихме дивани вчера и щерката се писа доброволец да ги пренасят с баща си, а да не вдигам нищо аз.

Много ми помогна и с чистенето днес и въобще няма от какво да се оплача, освен, че съм уморена и все гладна.

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 22:39 от Анонимен

# 31 752
  • София
Щом си гладна, значи оздравяваш, хапвай и почивай Flowers Four Leaf Clover
Стискам палци за детенцето с упойката и за котенцето Hands Thumbsup

# 31 753
Понякога имаме, ние хората Simple Smile  , необичайни проблеми.

Когато бях на 20-25, имах много проблеми. Основно финансови. И други, емоционални проблеми си имах, но те бяха на втори план, не съм си позволявала да се замислям много.

Голямата ми дъщеря, сега, има проблеми и смята да посети специалист, психолог. Ще й помогна, защото ми е дете. Проблемите й са, че не се чувства много социална личност (разбирам я), и че не си е намерила работа за двата месеца, откакто завърши (не я разбирам).
    Грижите й за мен са толкова маловажни... Направо никакви. Но за нея са си грижи, тя така ги преживява нещата. В нейната глава тези грижи са реални. Тя в този свят живее и нейната реалност е тази.

Радвам се, че не е живяла в моята и не е нужно моите грижи да преживява.

# 31 754
   Есеншъл, направиха ли му рентгенова снимка? Опипайте го и вие целия, но котките имат много висок праг на търпимост за болка, трябва на умиране да са, за да започнат да се оплакват... Със сигурност знаете какво да правите, но не го оставяйте да се завира под дивана... Да го виждате, за всеки случай... 

Котките, когато са на умиране стават най-тихи и незабележими. Не издават звук. Наскоро ми почина котката, та знам от опит. Има си и обяснение - спотаяват се, защото знаят, че са уязвими и не могат да избягат от хищниците.

Стискам палци на котенцето да се оправи бързо, те са членове на семейството. Аз още не мога да прежаля моята.

Общи условия

Активация на акаунт