Да се оплачем... 2022

• 2 047 440
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 31 905
Ами някак си ми дреме... Не е професионално така, не искам зад гърба ми като си тръгна да говорят- Ами тя така го е направила, какво да направим. Дали не е и това целта, да има виновен за забатачените неща...

# 31 906
Те ще говорят при всички положения.
Вчера шефът като излезе, колежката се опита да ме разпитва какво съм намерила, къде ... Отговарях с половин уста и недомлъвки и тя се усети, ама ми стана малко грозно.

# 31 907
Симпатюхче, да не ти дреме.
На мен шефът ми каза , че засега няма да ми търси заместник, двамата с колежката ще поемат. След което напусна офиса Grinning
Живи и здрави.
Ще я втасат. Нека нагледно види за какво става въпрос. То на такива шефове все им се струва, че нищо не вършиш почти. Радвам се за теб, че се махаш.

# 31 908
Янтра, ние сме наематели към момента, но реално не ни допускат до имота , когато ние пожелаем.

# 31 909
Оплаквам се, че съм в ПМС, адски тегаво ми е, скарах се жестоко с човек, който ми е важен, а уви...комуникацията ни е трагедия.

Не страдам за отрязана коса аз...страдам, че изобщо не ми остана.

Бързо да оздравяват болните, явно е някаква страшна вълна.
Малкия го оставих вкъщи днес, въпреки всичките му молби и убеждаване да ходи на училище. И как всички ходели болни и с хапчетата.
Ами няма как да стане това. Ама...какво като аз съм отговорна и го държа вкъщи, като на всички останали родители не им пука.

# 31 910
Аз вчера бях на интервю за работа, но не ми харесаха условията +, че се намира в Карлово и си е доста път. Като казах каква заплата искам интервюиращата щеше да се задави. 😁 Държа се и нагло да ме пита защо съм искала толкова като сега взимам еди колко си, при което я срязах като и казах, че за по-малко пари не съм чула някой да се мести. Но пък разбрах, че това, което аз върша в момента на настоящата ми работа, там го правят 3 отдела. 🤣

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 09:28 от vermilion21

# 31 911
  • тук и там
Аз тъкмо свикнах и започнах да се харесвам с къса коса, и тя взе че порастна..И сега е никаква.Щото трябва да реша какво да правя с нея.Има един момент в който косата е ужасна-или трябва да решиш дали да я поддържаш къса, или да я изтраеш в този период-докато порастне.Та в момента хем ми е къса, хем не достатъчно,че да има хубава форма и да е на някаква прическа..Rolling Eyes
Оплаквам се че, от сума време сме тук и още не съм си намерила свястна фризьорка. Ако бях от София, бих си хванала самолета и бих се върнала в Бг за една пострижка,боядисване и т.н. Ама не съм и ми е по-сложно и дълго пътуването..

# 31 912
  • София
Бързо оздравяване на всички болни.
Аз почивах 4 поредни дни и от сутринта се лутам и не знам от къде да я подхвана тази работа.
Отделно ми е някакво скапано и депресивно Rolling Eyes

# 31 913
  • Mediterraneo
Как ми се иска поне веднъж единственият ми важен проблем да е лошата прическа. Нищо лично, даже не се сещам кой сподели за косата, но ми е странно. 3 пъти отглеждам коса, режа до дъно направо и дарявам. Няма начин да се тюхкам за отрязана коса. Ама това съм аз.
И онези писма, с хубавите новини, ако може едно и за мен. Че сериозно ми е писнал животът!

# 31 914
Пийк,чета те отдавна и си ми много симпатична! За съжаление смятам,че си зациклила в миналото и по-точно в отношенията си с баща си,когото явно идеализираш.Това не е добре нито за теб,нито за околните.Като продаваш нещо,го продавай и не се обръщай назад.
Щом детето иска вила и кучета,помоли някой познат ,да ви приеме за два дни.

# 31 915

Аз пък не разбирам децата не могат ли да получават "не" като отговор.
"Миличко, нямаме вила и кучата, искаш ли да идем някъде да се разходим"  за мен е напълно нормално решение на въпроса.

# 31 916
  • София
И аз от вируси се оплаквам ... Големият повръщаше през нощта, сега спи с температура ...
Дано не го прихванем и останалите, малкият има рожден ден утре, много чакано парти в събота ... Дано успеем да го проведем.

# 31 917

Аз пък не разбирам децата не могат ли да получават "не" като отговор.
"Миличко, нямаме вила и кучата, искаш ли да идем някъде да се разходим"  за мен е напълно нормално решение на въпроса.
Обясних му всичко кратко и ясно. Достатъчно е голям , за да разбере. Измислила съм къде да го заведа. Въпросът беше друг. Съжалявам, че споделих. Детето ми получава " не" като отговор много често. Не му позволявам да ме прави на маймуна и всяка негова прищявка да е закон за мен. Просто исках да има малко време , в което да има хубави спомени и да получи вниманието и времето с някой от нас, от които има нужда.

# 31 918
Пийк, аз не за теб, а за предложението някой да ви приеме на гости Simple Smile

Масово покрай мен виждам разглезени деца, нещо страшно е.
За това малко първосигнално реагирах, след като го прочетох.

# 31 919
  • София
Пийк, прочети пак частта за зациклянено в миналото. Много точен коментар. На мен също ми се е случвало.

Общи условия

Активация на акаунт