Кралски работи и клюки - януари 2022

• 70 877
  • 1 237
  •   1
Отговори
# 930
Това изглежда сте го пропуснали, доста по-актуално е от прегрешението на Питър преди година.

Графиня Елоиз очевидно има нужда от обучение по правилата на Corona. С разходка по време на карантината си тя предизвиква вълнение.

Едва ли някое друго кралско семейство изглежда се бори с правилата на Корона като холандците. Семейството на крал Вилем-Александър (54) и кралица Максима (50) многократно предизвиква недоволството на своите сънародници по време на пандемията. Най-младият нарушител е графиня Елоиз (19).

Холандските кралски особи почти редовно правят негативни коронни заглавия и през новата година веднага направиха голяма грешка, която, разбира се, не остана незабелязана. Графиня Елоиз, племенницата на крал Вилем-Александър, трябваше да влезе под карантина преди няколко дни, след като един от съквартирантите й даде положителна проба за коронавирус. На всеки, който е под карантина, всъщност не е позволено да напуска къщата си и в Холандия, а 19-годишният младеж пренебрегна това правило безконтролно.

В профила си в Instagram Елоиз сподели снимки от „карантинна разходка“ из Амстердам, като подчерта, че не тя, а съквартирантката й е позитивна. Тъй като поведението, съвместимо с короната, определено изглежда различно, краткото пътуване на Елоиз на чист въздух бързо предизвика смут в родната й страна. Дъщерята на принц Константин обаче видя грешката си и се извини за нарушаването на правилата.
https://padeye.news/countess-eloise-your-quarantine-walk-is-making-waves/

# 931
Според BBC полицията все пак ще разследва “нелегалните” партита на Божо. Интересно дали ще има разследване и за внука или след три дни облаците ще се разчистят от “само себе си”.
Над Питър има ли облаци въобще?
Останах с впечатлението, че ей така, помеждудругото подхвърлят новината за новото гадже на Питър, а тази част с Шотландия все едно я няма

# 932
Тино,
Холандците са скандални още от началото на пандемията. Не знам как не им омръзна да се извиняват.
Чак мен ми стана неудобно Grinning

# 933
Тино,
Холандците са скандални още от началото на пандемията. Не знам как не им омръзна да се извиняват.
Чак мен ми стана неудобно Grinning
И те се изявиха с парти по "БоДжовски", но не съм чула да са ги разследвали.

# 934
Кой определя и обявява мерките в Нидерландия? Съмнява ме да е било кралското семейство. Докато Джонсън ги обявяваше в УК и накрая замрънка, че никой не му бил казал на него, че събиранията му са в разрез със правилата, които той е определил и обявил на нацията си.

# 935
  • София
Крал Вилем-Александър приема министъра на отбраната Kajsa Ollongren
 в двореца Huis ten Bosch като част от поредица от запознанства с министрите и държавните секретари на кабинета Rutte IV.

Малко екзотика - Принцеса Фадзила Любабул от Бруней с Изумрудената тиара на кралица Салеха за приема след сватбата си с Абдула Набил Махмуд Ал-Хашими в Istana Nurul Iman на 24 януари 2022 г.

Една красива стара снимка на рожденичката Шарлийн, каквато бих искала скоро да я виждаме:

И една интересна стара снимка на Кеймбридж:

# 936
Кой определя и обявява мерките в Нидерландия? Съмнява ме да е било кралското семейство. Докато Джонсън ги обявяваше в УК и накрая замрънка, че никой не му бил казал на него, че събиранията му са в разрез със правилата, които той е определил и обявил на нацията си.
Ъм?
Под "БоДжовски" имах предвид, че и тяхното парти беше с много над допустимия брой гости.
А за Питър- съседите бяха извикали полиция на момента и му беше извършена проверка.
Ако полицията не може да провери достоверността на тази информация, то тогава няма кой.
И изглежда не е излъгал, щом не са го закачали повече.

Принц Уилям, напускащ вчера възпоменателната служба на бившата си учителка по поло Клер Томлинсън.

# 937
  • Някъде там
Игрид вече може да се наслаждава на шофирането както искаше в интервюто.

Фелипе е на посещение  в Пуерто Рико.

# 938
Тино, не разбирам питаш ли ме изобщо нещо, но все пак:
Коментирах мнение, че нидерланското кралско семейство е имало скандални прояви в хода на пандемията и ги сравних с проявите на Б. Дж. Ако трябва да се върна пак на Питър - да, той е бил на частно пътуване. Разследван, виновен, невинен... не той определяше правилата, не той ги съобщаваше.

Много са хубави брунейците.

# 939
  • София
Аз им се сърдя на всички Joy

Паласио Дуеняс

# 940
Лана, ето https://www.bbc.co.uk/news/uk-politics-60039868 от 47-та секунда, а в началото е извинението му към Кралицата. Това е преди да се разбере, че и за рожденния му ден е имало парти, но и то не е било кой знае какво  - изпяли са му Happy Birthday, имало е торта и толкова.

# 941
Блу, следиш ли какво казва в момента в изявлението си пред парламента? Коментира ли изцепките или кризата в Украйна му осигури глътка спокойствие?

# 942
  • Някъде там
То май и Датчаните и Норвежците нямат издънки, но може и да имат, не съм разбрала.
Обаче при Испанците е видимо че спазват правилата , защото там носенето на маски беше задължително в повечето райони дори лятото.

Лана 😀 недей, ще дойде и това време в което маските ще ги има само в учебниците.

Максима днес на среща с министъра на политиката на бедността.
Много ми харесва този цвят.

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 15:44 от daviz

# 943
Блу, следиш ли какво казва в момента в изявлението си пред парламента? Коментира ли изцепките или кризата в Украйна му осигури глътка спокойствие?
Когато го пуснах, говореше за Украйна, ама страстно, както само той може. И да, кризата в Украйна, както и прехвърлянето на разследването към Кресида, ще му дадат още малко време.

# 944
  • София
Лана, ето https://www.bbc.co.uk/news/uk-politics-60039868 от 47-та секунда, а в началото е извинението му към Кралицата. Това е преди да се разбере, че и за рожденния му ден е имало парти, но и то не е било кой знае какво  - изпяли са му Happy Birthday, имало е торта и толкова.
Мерси!
Разбира се...30тина човека само и тортичка. Предният път - вино и сиренце.
Пък после нека се извинява на кралицата...

Добре де, с какво мнението на Жасмин наруши правилата?

Общи условия

Активация на акаунт