Кралски работи и клюки - януари 2022

• 69 961
  • 1 237
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Майничка
Обикновено луксозните ръчни чанти имат метални "краченца" отдолу, точно за поставяне на земята.

# 1 231
Да не би да е, кой както му е гот и чу е удобно 😱

# 1 232
Tiramisu29,
Не знам. Ама германките, които не са кралски особи, гледам, че ако няма свободен стол да си сложат чантата, си я слагат на земята в заведенията. Аз просто не искам, че ме е страх да не си изцапам дрехите, ако чантата е била на мръсно. Сега в палати не живея.😉

# 1 233
Да де,за това става дума. Снимки на кралски особи с чанти на земята/ в скута, с лопата да ги ринеш. Германките не са обвързани с "протоколи" все пак (:

# 1 234
Протоколът (дори не е кралски) е, че чантите се оставят на земята, а клъч, плик се оставя в скута. Дори и да е голям клъч като този на Летисия - в скута; дори и да е мини чанта, но с дръжки - на земята.

Давиз, дай моля пример за кралска особа, която си държи чантата, а не клъча в скута

# 1 235
  • Някъде там
Чанта с дръжка на облегалката на стол ?
На Мери не беше чанта с дръжка, а беше на земята.
Точно за това попитах за всички държави ли важи, защото съм ги виждала с чанти в скута, но то това не били класически чанти, а клъчове.
Този протокол не го знаех.Аз и онзи за цветния лак не знаех.

# 1 236
Оф, тоя протокол "чанта на земата" се спазва стриктно от простосмъртни и в обществени тоалетни дори. Подозирам, че голям процент от чантите са без крачета, не че с крачета бих го разбрала.

Тук Рания ми харесва много, изобщо нея най я харесвам в нещо с етно елементи, без значение повода и официалността.

# 1 237

Общи условия

Активация на акаунт