Кралски работи и клюки - януари 2022

• 69 980
  • 1 237
  •   1
Отговори
# 1 185
Да е жива и здрава Карол Мидълтън, страхотни деца е възпитала; да си се радва на многото внуци. Simple Smile

# 1 186
  • Някъде там
Официалните портрети за галерията са страхотни.

# 1 187
  • София
Официалните портрети за галерията са страхотни.
Скрит текст:
Не харесвам тази тиара, но пък Мери е чудесна!

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 13:14 от Не се сърди, човече

# 1 188
  • Някъде там
Нова снимка на Хуан Карлос.
Днес и Летисия и Фелипе ще видим на посещение в Австрия и откриване на изложбата "Мери и коронованите принцеси" също.

Защо не ти харесва тиарата?

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 13:02 от Не се сърди, човече

# 1 189
ЧРД на Керъл.💐 Последната и поява е на  Коледния концерт. Няма по-нови снимки, но може пък и да пуснат нещо.

# 1 190
Относно популярността на датското кралско семейство, хубаво е да отчитаме и колко милиона население са им поданици. Дания няма и 6 млн популация, отделно изобщо не е била голяма империя като Британската примерно. За сравнение, ОК сега е към 67мл, Испания - 47млн, отделно скандалите в тях, като говоря само за тях, без бивши колонии, Commonwealth (2.5млрд!) и подобни, на Монако  популярността е и заради скандалите им.

Мери е прекрасна в синьо-сиво-сребристата рокля. Обаче установих, че я харесвам с вдигната или прибрана на нисък кок коса, не ми харесва с падаща по рамене и гръб коса.

# 1 191
На този ден преди 70 години крал Джордж VI маха за сбогом на дъщеря си, принцеса Елизабет, преди тя да тръгне на турнето си в Британската общност. Това щеше да бъде последният път, когато се видяха. По-малко от седмица по-късно Елизабет щеше да стане кралица.

# 1 192

принц Уилям мие кола с Майкъл Мидълтън,
сигурно за забавление и разнообразие ..Blush

# 1 193
  • София
Защо не ти харесва тиарата?
Претруфена ми е, и шарена...

Беатрикс става на 84 години.

Жива и здрава, симпатична възрастна дама е тя...и за разлика от снаха си винаги с подредена коса Simple Smile

# 1 194
  • в сърцето на един мъж...
Тази тиара ми е любима от на Мери тиарите. Камъните и самата изработка са страхотни!

# 1 195
  • Някъде там
Летисия и Фелипе в Австрия.

# 1 196
Не мога да намеря хубава снимка на пръстена на Мери... страхотен е.

Рожденика Фелипе и кралицата

Летисия има два цвята от същата рокля

# 1 197
  • Някъде там

Предаването за 20 годишнината от сватбата и създаването на фонда  на Максима и Вилем, ще е утре.

# 1 198

Три за щастие.
Много добре си носи възрастта Беатрикс, много ми харесва, хубава жена е. Тя и Маргрете ми харесват много как остаряват автентично.

# 1 199
  • София
Мери и Фред на откриването на изложбата за РД. Прекрасна, отново!

Снимка се увеличава, детайлите на палтото са много симпатични https://media.gettyimages.com/photos/crown-princess-mary-of-denm … 97873?s=2048x2048

Общи условия

Активация на акаунт