Кралски работи и клюки - януари 2022

• 69 966
  • 1 237
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Някъде там
С любимото ми палто.
Чудесна е.♥️
Чакаме още снимки.Дано има видеа и от изложбата. Ще ми са интересни и предишните носителки на титлата.
Забавляват се.😀 Много приятно видео.

Единствено черния шал бих сменила при Летисия

# 1 201
И още няколко снимки от откриването. Много ми харесва и днес. Прекрасна двойка:

# 1 202
  • София
Честита да е Карол Мидълтън - справила се е чудесно като майка и съпруга!

По време на посещението си в astroscale_HQ  днес, принцът на Уелс чу за усилията на Обединеното кралство да се справи с космическата устойчивост.

# 1 203
Звезди, включително Рос Кемп и Гарет Саутгейт, се надяват да счупят рекорда за най-голямото национално парти на Великобритания като част от празненствата по юбилея на кралицата.

Първият по рода си национален Ден на благодарността се проведе миналата година, за да благодарят на хората в тяхната общност - и се завръща за втора година.

Той се провежда в неделя, 5 юни, за да съвпадне с Платинения юбилей.
Актьорът Кемп каза, че ако участват повече от 10 милиона души, това ще бъде рекорд.

Освен Кемп, националният парти ден се подкрепя от други големи имена, включително Гари Линекер, Леви Руутс, Лорейн Кели, Ели Симъндс, Пру Лейт, Алън Тичмарш и Ан Уафула Страйк.

Организаторите казват, че идеята зад Националния ден на благодарността тази година е хората да покажат своята признателност както към кралицата, така и един към друг - и да се съберат със съседите си, за да споделят голям юбилеен обяд.

Той се подкрепя от институции и групи, включително NHS, FA, Националния фонд на лотарийната общност, Кралската доброволческа служба, скаутите и Английската църква.
https://www.bbc.com/news/uk-60199087

# 1 204
Чак сега открих колко много приличат на баба си нидерландските момичета. Винаги съм се чудела на кого приличат Simple Smile

# 1 205

Ваканционна снимка на Меган с нейни приятелки.

Много красиво палто на Мери🤩, и като цвят много ми харесва.

# 1 206
  • Някъде там
Ули,особено най-малката.

Чудех се защо Мери толкова се радва и праща целувки на публиката по снимките, а то защо било. Дечицата. ♥️

Алесандра с близначетата.Колко много са пораснали.

# 1 207
Летисия  хубава днес, само нещо прическата не ме кефи. Все едно аз съм я правила 🤣
Алесандра и близначетата са сладури ❤  И тя каква хубава усмивка вади.

Къде е тази ваканция? Вижда се къдравата й коса ❤ Бях чела, че Меган си оставя естествената къдрава коса на почивка, а иначе я изправя, защото има мнооого коса и е гъста и подръжката е трудна.

# 1 208
  • София
Уф, много искам да харесам тази Летисия, но този безличен, умрял принт на роклята..ми не е за жена като кралицата на Испания.
Иначе е елегантна, делова, всичко е точно.
Палто, чанта, шал - много ми харесват, но една едноцветна рокля, но в цвят, би била по-добре.

Онзи ден ми попадна клипче с роял дами с чанти Ботега Венета, гледам днес и Мери с тях се е докарала. И я е захвърлила на земятя 😅

Тирамису, правилният въпрос е "кои са другите жени на снимката, кой снима, кой плаща за тази ваканция и въобще всякакви пикантни подробности"

# 1 209
Хахаха, чак такъв фен не съм, че да задавам такива "правилни" въпроси 😆
Къде я е захвърлила чантата? Връщам се да гледам 😉
Още една снимка от днес на Мери:

# 1 210

Къде е тази ваканция?
Не погледнах къде точно, но явно някъде където има слънце и океан😄

# 1 211
  • Някъде там
Тъкмо щях да отбележа как си личи, че е къдрава косата на Меган и Тирамису ме изпревари.
Лана и на мен ми е 🤐 това хвърляне на чанти и букети по земята, че даже ръкавиците оставила. Но като гледам и там си е традиция.

От път идва Летито. Ако има официална вечеря, може да я видим в нещо по-горещо.
Ако може да махне маската и да се усмихне, още по-добре.

# 1 212
Като гледам и жената в ляво от Мери и тя така захвърлила всичко 🥴

# 1 213
Лети е елегантна, но ми липсва цвят. Днес Мери определено ми харесва повече:

# 1 214
Мери е с жестоко палто! Знае ли се каква марка е?

Карол нещо много се я изгладили на някои снимки. Изглежда като сестра на дъщерите си. Добре че има и една реална да видим как изглежда в действителност.

Общи условия

Активация на акаунт