Кралски работи и клюки - януари 2022

• 70 863
  • 1 237
  •   1
Отговори
# 960
Какъв е цветът на роклята на Максима днес, на някои снимки ми оранжевее, на други е тъмно червен. И двата ми харесват, де Simple Smile

# 961
Май е бордо цветът. Хубава е Максима❤
Излезе ми нова снимка на Елоиз и Лаурентин:

И днешната рожденичка (тук е страхотна):

# 962
  • Някъде там
Какъв е цветът на роклята на Максима днес, на някои снимки ми оранжевее, на други е тъмно червен. И двата ми харесват, де Simple Smile
Керемидено е според мен.
От различната светлина изглежда различно.

# 963
Една от често използваните от Меган марки за чанти си е осигурила инвестиция от 8 млн. паунда.
Шотландският лейбъл, подкрепян от Меган Маркъл, ще използва средствата за разработване на нови продуктови категории и разширяване в международен план.
Скрит текст:
Към днешна дата лейбълът е самофинансиран, като основателите, съпруг и съпруга дует Гай и Лийън Хъндълби, за първи път създават през 2013 г. с кампания за групово финансиране на kickstarter.

Оттогава компанията придоби слава, когато Маркъл избра своите чанти и номера на кръстосано тяло - най-известни с хардуера си с Т-образна лента - за някои от най-ранните си кралски ангажименти с принц Хари.

По-късно други знаменитости последваха примера, включително херцогинята на Кеймбридж, Лейди Гага, Наоми Осака и наскоро суперзвездата на TikTok Адисън Рей, което направи марката един от най-бързо развиващите се съвременни модни бизнеси в Обединеното кралство, според Hundlebys.
Според компанията средствата ще отидат за разработване на нови продуктови категории, подобряване на търговските възможности и оглавяване на планове за международно разширяване с нови партньорства на едро, както и за отваряне на магазини.
https://wwd.com/business-news/financial/handbag-label-strathberr … arkle-1235049687/
#TheMeghaneffect

Май някой и е подарил нещо:

Каква стойка само:

# 964
  • Някъде там
Страхотни снимки на Меган, Тирамису.
Чантите също много ми харесват. Има вкус тя за аксесоари.

Вчера в Монако се е провела купата по футбол за подкрепа борбата със СПИН.

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 09:11 от daviz

# 965
  • София
Максима и Камила (традиционно) изглеждат добре. Харесвам тези цветове върху тях.
Една от най-добрите подкрепяни инициативи на Камила - огромен проблем е насилието над жени (само нашата статистика като погледнеш и е страховита).

Чудесно за бранда с чантите, не се съмнявам, че ендорсването от Мегън и в последствие от други е помогнало. Аз лично само малката зелената чантичка харесвам, другите не са по мой вкус, но пък сигурно са качествени.

# 966
Защо обаче не разработват продукти по договорите си? Някъде обяснявали ли са причините?

https://www.thesun.co.uk/news/17422252/spotify-meghan-markle-pri … ce-harry-podcast/
Цитат
Spotify заяви, че очаква с нетърпение „пълномащабно“ стартиране на предавания през 2021 г., но нищо не се появи.
Сега шефовете на платформата за стрийминг се намесват, за да помогнат на Хари и Меган да доставят стоките.
Те набират нов вътрешен персонал, който да работи с Archewell Audio на Хари и Меган за шоу, което включва „гласовете на високопоставени жени“.

# 967
  • Някъде там
Възрастен мъж със жена и деца да спи с плюшени мечета и да тормози служителки да ги подреждат по правилен начин.🙄  Много странна колекция за уж нормален мъж.

Кралски биографи и бивши служители споделят за странната колекция на Андрю. Служителка споделя  начина по който той се е отнасял със нея, ако мечките не са подредени правилно.🙄
Биографката е мислела, че са на Сара, но тя казала, че са на Андрю и двете се забавлявали с този факт.🙄
https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/prince-andrew-slept-multiple-teddy-26023783

# 968
Мхммм...значи това мече не е било за Сара?:

Предвид разкритията това мече в каретата изглежда....да кажем странно

# 969
  • Някъде там
На мен по-странен ми е педантизма на подреждане, който налага обучението на служителите.🙄
Най-големите на
махагонови тронове до леглото му.Ако не беше плашещо, щеше да е смешно.
Да редиш всяка сутрин мечета и ако объркаш да получаваш гневни изблици...
Не бих искала да съм на служителките на мястото, както и на жена живееща с мъж обсебен от плюшени мечки.
Тази снимка от кога и от какво събитие  е Тирамису ?

# 970
  • Някъде там
Всичко трябва да им е кралско явно.
Тронове, карети....
Само се чудя как не е получил алергия от прах Андрю. Това са около 70  плюшени мечки ? 🙄
Тирамису проверих от къде е снимката.
Напускат  Бъкингамския дворец за медения си месец след сватбата им в Уестминстър.
И на меден месец ли е взел мечка ?🙂

# 971
Чак ми домъчня за Сара, пък не съм й голям почитател 😅
Давиз, за теб, една хубава снимка на Шарлот от шоуто на Шанел

# 972
Аз пък си мисля, че всички рояли са бъгнати повече или по-малко. При техния произход, богатство, начин на живот и обкръжение, съзнание за собствена изключителност и тежест от очакванията (и подмазванията) на околните, просто няма как да бъде иначе!
И другите не са уред, не само Андрю!
Наскоро попаднах на някаква информация, че малък Джорджи (!!! ) имал вече 13 ли, 15 ли собствени луксозни коли в кралския гараж! Които го чакат да порасне още 10-на години, за да може да почне да ги кара! Е, как да са наред тези хора 🙄

# 973
  • Някъде там
И на мен ми стана мъчно за нея. Аз я харесвам.
Все по странно ми става, вечер махаш 100-тина мечки от леглото, сутрин ставаш и ти ги нареждат пак и около теб виждаш само мечоци.
Ако бях на негово място, толкова обсебена, бих им направила собствена стая.
Птица за колите е някак по-приемливо.
Ако Андрю имаше парк с коли от малък, нямаше да ми направи впечатление. Възрастен мъж да "отглежда" плюшени мечки.🤐
Спирам, че ми е все по-плашещо.

Тирамису благодаря. Страхотен тандем.
Красива жена и благородно животно.

На Максима тоалета от вчера.

# 974
  • Някъде там
Медена питке, недей давай съвети на адвокатите.
Ще се хванат за това, за да докажат, че е невинен.😉🙂

Една страхотна Маделин от вчера.

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 11:21 от daviz

Общи условия

Активация на акаунт