Кралски работи и клюки - януари 2022

• 70 858
  • 1 237
  •   1
Отговори
# 975
Стара снимка на любителя на мечоци и Сара. Изглеждат нелепо, въпреки че явно са по етикет. Не са успели да подберат правилните размери.

*Тино, къде прочете 10-годишни коли?

# 976
Много е хубава Маделин! Мисля, че ако се беше "загащила" щеше да ми хареса още повече 😅
Андрей и мечките му живеят в Кралската лоджа (:

# 977
Доста зле започва семейния живот на Джеймс Мидълтън и жена - след като им фалира бизнеса и Джеймс беше принуден да търси купувач на разорената си фирма, сега е преследван от кредитори и потънал в дългове
https://www.news24.com/you/royals/news/james-middletons-marshmal … -go-bust-20211213
Името на фирмата май е boomf, тук Джеймс я рекламира

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 13:16 от Анонимен

# 978
Всъщност компанията, която е продал заради дългове е за персонализирани маршмелоу. Кучешкият му бизнес вървял добре според статията.

# 979
Това, което ме ''впечатли'' е, че е прекъснал обучението си в университета, за да започне да върти бизнес, подобен на родителския, но не се е получило. Явно името, връзките и опита не са били достатъчни.
Инвеститорите също бяха интересни, но пък кредиторите ще имат сериозни проблеми да си върнат парите. Новият купувач е придобил фирмата, но без задълженията към тях.

Boomf is reportedly £800 000 (R16,8 million) in debt and while the transaction brings financial relief for James, some creditors will be left unpaid as Galaev hasn't taken on the debts.

“The company has not granted security to any creditor and therefore there are no secured creditors in this matter,” the administration report reads.

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 13:23 от G&B

# 980
Оле, вече и схема ли има 😅
Ще познаете ли детенцето от снимката?

# 981
Ох, не знам, то и аз обичам плюшени играчки, но този явно малко странен, даже не малко.

По този повод, в тази статия има хубави снимки на играчките на мама му. Много ми хареса една кукличка с червено палтенце.

https://babiki.ru/blog/raznoe-interesting/84367.html

# 982
Сега се сетих, вчера май нямаше нови снимки по случай рождения ден на Шарлийн или? Може и онзи ден да беше, малко ми се сливат дните.

# 983
  • Някъде там
Сега се сетих, вчера май нямаше нови снимки по случай рождения ден на Шарлийн или? Може и онзи ден да беше, малко ми се сливат дните.
Нямаше. Бяха пуснали от профила им клипчето което бяха направили за да я поздравят. Шарлийн го сподели в своя.
Ули мисля че дори да се е прибрала както имаше слух, е по добре че не пуснаха снимка.

Децата видя ли колко са пораснали ?
И на мен ми са сладички тези обувки много. Те май всичките кралски деца са с такива ?

# 984
Стар, съгласна съм с поста ти.
И аз съм изумена кому са нужни толкова фирми, но в този данъчен рай, как да не се пробваш?!
Явно въпреки краткият живот в кс, са присвоили все "качества" я от баща, я от чичо. Лошо, в тях ми беше надеждата..

# 985
Не виждам нищо странно в носенето на чужди дрехи, още повече бебешки.
И Естел я обличат в рокли на Виктория.
Максима и Летисия носят дрехи на свекървите си.
Представям си, ако Катрин някой ден облече нещо на Даяна, какво ще се изпише тук.

# 986
Оо, Катрин,  слава Богу малко свежест и раздвижване на темата.

# 987
  • Някъде там
Лорентин днес. Седмица на четенето на детски книжки. Чете книжката станала картинна книга на годината.
Личи си с какво внимание я слушат децата. Много я харесвам нея. Тя беше посещавала България. Писахме тук.

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 15:35 от Tatti

# 988
Страхотна Катрин! Роклята е супер, а цветът стои прекрасно на косата й. Има ли инфо за рокля и ботуши?

# 989
Страхотна е. Харесва ми съчетанието.

Общи условия

Активация на акаунт