Кралски работи и клюки - януари 2022

• 70 854
  • 1 237
  •   1
Отговори
# 990
Страхотна Катрин! Роклята е супер, а цветът стои прекрасно на косата й. Има ли инфо за рокля и ботуши?
Нова рокля Derek Lam- 200 евро
https://www.theoutnet.com/en-no/shop/product/derek-lam-10-crosby … 13452677149864008
И носени ботуши Ралф Лорън.

# 991
Летисия от днес:

Посетила е Асоциацията за борба с рака.
Страхотен сет, много стилна.
Обожавам кожените и поли.
Мегън също много носи такива.

# 992
  • София
Кралица Елизебат все още си шофира сама колата из Сандрингам:

Чудно хубава е херцогинята на Кеймбридж и днес:

# 993
Страхотна е! Много стилна Лети днес. Обувките са трепач, а и чантата много ми хареса.

# 994
Тирамису, да, както винаги при Летисия страхотни аксесоари.
Лаурентин по-горе е много слънчева, винаги с удоволствие гледам редките и изяви.

# 995
Ботушите са страхотни, роклята ми е много тъмна. Искам да я видя в нещо по-светло, цветно, слънчево.

# 996
Много хубав сет на Летисия, обаче полата май й е голяма Simple Smile

С тези цветове не бих използва точно "свежа" за Кейт, но съчетанието ефирна рокля с по-груби ботуши ми допада, ама малко цвят ако имаше някъде, щеше да е още по-приятно.

# 997
Шарлот в Париж:

Дано има и по- хубави снимки

# 998
  • София
И една снимка отблизо на Катрин, херцогинята на Кеймбридж, от днешния ангажимент. Прелестна е:

# 999
Кейт е била на работна среща с една от инициативите им с Уилям за психично здраве. Доброволците от безплатната линия са провели над милион разговори с хора в тревожни състояния само през измимналата година. Впечатляващо!

# 1 000
Как е създадена телефонната линия:
Shout 85258 е първата услуга от Mental Health Innovations. Услугата е проучена и разработена с The Royal Foundation като наследство от кампанията Heads Together и е създадена с първоначална безвъзмездна помощ от £2 милиона от The Royal Foundation. Услугата предоставя анонимни данни, даващи уникална представа за тенденциите в психичното здраве в Обединеното кралство.

# 1 001
Коментарът ми за психичната помощ беше заметен, затова допълвам с един скрийншот от Independent. Андрю стана съвсем за посмешище. Шегичка с него, че си бил изтрил акаунта в туитър, защото разбрал, че не е за танцуващи тийнове.
Дано скоро не му се наложи да ползва такава помощ.

# 1 002
  • София
Катрин определено се е освежила (сигурно пак с онези бързодействащи кртаковременни процедури), но тоалетът и е далече от свеж. Тъмно, тъмно, та и леопард!
Но като гледам днес май никой не е свеж..Летисия се е опитала със синьото, но тази огромна кожена пола не ми харесва как ѝ стои. Самата пола не е лоша сякаш...но определно кожата стои по-добре "прибрана".

# 1 003
  • Някъде там
Летисия от днес:

Посетила е Асоциацията за борба с рака.
Страхотен сет, много стилна.
Обожавам кожените и поли.
Мегън също много носи такива.
Не само Меган. Всичките стилни дами носят кожени поли. Максима, Летисия, Матилде, Рания.
Сета много ми допада. Хубав е и стилен.
Допълван се. Ако беше права полата повече щеше да ми харесва.
Дайте още снимки че в момента не мога да слагам.

# 1 004
И супер новини! Директорът на Betterup, принц Хари и Серена Уилиямс се събират на 3-ти февруари на дискусия за менталното здраве. Серена  и Хари...нямам търпение 😍

Общи условия

Активация на акаунт