Кралски работи и клюки - януари 2022

• 70 844
  • 1 237
  •   1
Отговори
# 1 020
Депутатката Вики Форд:"Радвам се да се срещнем с Графинята на Уесекс, за да обсъдим приоритетите на Обединеното кралство относно мира и сигурността на жените; Очаквам с нетърпение да работя в тясно сътрудничество с нея, докато HMG разработва следващия ни национален план за действие тази година."

Lord (Tariq)Ahmad of Wimbledon- Държавен министър на външните работи на общността и развитието:"Тази сутрин се срещнах с Графинята на Уесекс, за да обсъдим засилената амбиция на Обединеното кралство да се справи със сексуалното насилие в конфликт. Гледаме напред към ключови моменти тази година, включително международната конференция PSVI"

Херцогинята на Корнуол, към която се присъедини авторът Philip Pullman, посети днес Bodleian Libraries
за новата изложба и видя някои от невероятните предмети, съхранявани в библиотеката.

# 1 021
Катрин в леопардово
Днешната визия ми допадна най-много

# 1 022
Еха, кръгла годишнина в Холандия, очаквам снимките с нетърпение.

# 1 023
  • Някъде там
Имам спомен, че Хари има инициатива и на втори 🤔
Ехе, другата седмица ще е богата работа 😆
Дано има някой официален портрет на Максито и Вилем.
Тирамису а дали ще се сетят да поканят и Карди ? Тя сега ще има доста какво да каже за психичното здраве след унищожителното дело.
Регистрирах се за безплатното събитие, но не съм гледала кои са участниците освен споменатите тук.

Лана пропусна ли свежата Маделин днес.
Много готин сет. Загащен щеше да е още по-добър, както каза Тирамису.

# 1 024
Давиз, ще е много яко да я поканят 😍
За тези, които не знаят, Карди спечели дело срещу ютубърка, която я е тормозила и хейтила в продължение на години. Видях цифри за делото от милион до 3 милиона.
И понеже се знае, че има такива ютуб профили, които упражняват насочен тормоз над Меган, Карди е туитнала това (да не би да се окажеш права, давиз)

Иска да си поговори с Меган. Тези двете имат силата да спрат хейта за профит и много се надявам да се случи 🙏🏼
Карди има 21+ млн последователи в туитър

# 1 025
  • в сърцето на един мъж...
Максима в това бордо е много хубава. Шарлот на кон по време на ревю??? Как са се защитили от неприятни и миризливи изненади? Летисия с тези кожени дрехи ми е много не... Все повече заприличва на домина... На Катрин роклята е много хубава, какъв интересен цвят - според светлината хем е тъмна, хем светла.
В клипчето за рождения ден на Шарлийн имаше в началото едни снимки - ако са нейни като малка, то Габриела ужасно много й прилича. А може и да не съм видяла, да са на самата Габриела.
Камила на последните си ангажименти е много стилна.

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 19:02 от bubanka

# 1 026
  • Някъде там
Тирамису чакам с нетърпение ще се случи ли. Дано съм познала.

Започнаха от сега с кориците.♥️
Снимката е от фотосесията за книгата.
Роклята е същата като тази от главната корица на книгата.
Като фея е ♥️ Пеперудата в косите ♥️
Разкошна жена.

Откъси от думите на Мери в статията:
Скрит текст:

"Още като дете, аз  имам силно чувство за справедливост и вяра в равни възможности за всички – никой не трябва да бъде ограничаван от това откъде идва и кой е.”
„Престолонаследникът и аз имаме различни роли и компетенции и ние, като повечето двойки, намираме  добър начин да ги съберем по един балансиран начин - ние сме добри заедно.  И заедно с нашите деца, ние правим силен екип."

Корицата

Снимка от книгата.
Страхотни са.

# 1 027
Мери е приказна! Чудесен стайлинг и красиви снимки ❤
Много ми харесва пеперудата

# 1 028
Тъкмо идвах с новината за компанията на Хари, но Тирамису ме е изпреварила.
Това, което ме ''впечатли'' е, че е прекъснал обучението си в университета, за да започне да върти бизнес, подобен на родителския, но не се е получило. Явно името, връзките и опита не са били достатъчни.
Инвеститорите също бяха интересни, но пък кредиторите ще имат сериозни проблеми да си върнат парите. Новият купувач е придобил фирмата, но без задълженията към тях.
Да, това го пропуснах - купувачът не иска дълговете и кредиторите на Джеймс трудно ще си върнат парите, които той им дължи. Не знам как стоят нещата с даването на кредити в Англия, но човек би предположил, че имайки предвид всичките му предишни провали и фалирали фирми, биха го считали за доста високорисков кандидат и биха му надули значително лихвения процент или биха му отпуснали по-несъществена сума при неговата богата на банкрути история (от чисто професионално изкривяване се замислих).
Рисков, рисков, колко да е рисков!? Шуреят на бъдещия крал (нали така 😉). Може и да е рисков, но високополезен като контакти и протекции.

На мен пък роклята на Кейт ми харесва. Както и цветът! Не намирам за нормално бели капри панталони през януари, напр.
Но не ми харесва лицето й. На снимката отблизо не се познава, на тези в профил има нещо странно под трапчинките. Имаше си термин за това отпускане на лицевите мускули, но сега не се сещам как беше. Защото не мисля, че е "пипано" толкова некадърно.

На Мери са хубави снимките, добре изглежда.

# 1 029
  • Някъде там
Мери е приказна! Чудесен стайлинг и красиви снимки ❤
Много ми харесва пеперудата
Когато модела е естествено фотогеничен на фотографа му е лесно да го покаже в красиви снимки.
Нямам търпение и за цветните.
След толкова време заедно продължават да се гледат така както от снимките за книгата.

Птичке в Маями е "пролет" , 27 градуса е, явно и е пролетно на Маделин.😀

# 1 030
Андрю настоява за съдебен процес с жури по делото на Вирджиния, в Ню Йорк:

В момента, процесът, който се води е по граждански иск на Вирджиния. Андрю иска съдебен процес, не със съдия, а със жури...
Личното ми мнение е, че този накрая сам ще се вкара в затвора. Надявам се знае, че мама няма да е в журито 😅

# 1 031
  • Някъде там
Още една корица.
Отново страхотна.

Жури ? 🙄😀
Андрю си мисли че е в Англия ли ?

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 22:47 от daviz

# 1 032
  • Някъде там
Оставете го този, той е от акс, адвокати винаги ще се намерят за него, нали виждате.

Сватба ще има май месец в Майорка.
Мафалда ще се омъжва.

На Софи блузката е от много качествена марка. Имам няколко блузки от тях от други материи и цвят но съм доволна.

Натан е сета.

Жасмин виж Вики с такъв тип пола. Определено на нея и стои по добре защото и е по мярка.
Меган ми харесва най-много на тези снимки.

# 1 033
Може ли подробно инфо за бъдещите младоженци, че нещо не ги разпознавам 😅
Давиз, всичките снимки на Фреди и Мери ли са нови? На някои младеят много наистина

# 1 034
  • Някъде там
Тирамису :
Българската принцеса и певица Мафалда и британецът от ливански произход Марк Абуслейман ще се оженят през май.  Двойката,  има връзка от 8 години. Церемонията ще бъде гражданска в Майорка. Мафалда е дъщеря на българския принц Кирил и бившата му съпруга Розарио Надал. 😀

Точно ти няма как да се оставиш да бъдеш заблудена. 😀
Как няма да младеят Фреди и Мери като снимките са от преди 10 години.😀
Даже, последната мисля че е от по рано.
Сега ги пускат като част от книгата.
В нея ще има всякакви снимки от живота на Мери.
Тези са направени за интервю в списание

Ето я на сегашна цветна снимка.
Снимана е миналата година специално за  книгата.
Пеперудата е логото на фондацията ѝ. Обеците доколкото разбрах са подарък от Маргрете. Не съм сигурна. Така бяха написали. Роклята е на  Ласе Спангенберг, специално направена за Мери.
Страхотна е, много ми харесва.

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 08:11 от daviz

Общи условия

Активация на акаунт