Кралски работи и клюки - януари 2022

• 70 848
  • 1 237
  •   1
Отговори
# 1 005
Катрин изглежда много добре, особено на снимката в близък план са я направили много хубава.

За Андрю просто не знам какво да кажа. Майка му дали е знаела за Мечовците?
Затова човек трябва сам да си оправя леглото.

Летисия има разкошна коса. Чудя се защо толкова време я подържаше къса. Кожената пола и аз бих предпочела да е права.

# 1 006
За съжаление в днешно време темата за психично здраве е много наболяла и е хубаво, когато някой предоставя напълно безплатно такава мащабна кампания на нуждаещите се. Не всеки може да си позволи да плаща по няколкостотин паунда за консултация или работи в корпорация, където им се покрива от допълнителното осигуряване.

# 1 007
Още снимки от Летисия:

На мен ми харесва А-линията на полата. Мит е, че този тип поли са за по-пълни жени. Всъщност те разширяват силуета и са точно за слаби дами като Летисия.
Ризата също е страхотна.

# 1 008
  • Някъде там
Тирамису благодаря че сподели конкретната информацията. Ще ги слушам с удоволствие. Отдавна не сме го слушали Хари, а той винаги говори много увлекателно.

Жасмин самата пола е хубава, но ми се струва че и е широка.

Лана специално за теб истински свеж и стилен сет. Матилде от днес.

Последна редакция: ср, 26 яну 2022, 18:08 от daviz

# 1 009
За нищо, давиз (:
Можеш да се регистрираш безплатно ето тук: https://www.betterup.com/inner-work-day
Ще има много лектори, автори, спортисти,  психолози и т.н
Матилде каква е цветна свежарка напоследък 🤣

# 1 010
И супер новини! Директорът на Betterup, принц Хари и Серена Уилиямс се събират на 3-ти февруари на дискусия за менталното здраве. Серена  и Хари...нямам търпение 😍
Да, ще бъде интересно. Хари има едни от най-смислените инициативи за менталното здраве.

# 1 011
Катрин определено се е освежила (сигурно пак с онези бързодействащи кртаковременни процедури), но тоалетът и е далече от свеж. Тъмно, тъмно, та и леопард!
Освежила се е само за снимките анфас и с усливка, за другите снимки е пропуснала да си направи процедурата явно Smirk

Жената си изглежда прекрасно за 40год с вече видими следи на времето, но нищо драматично или скрито с "арматура, шпакловка и замазка"...

# 1 012
Тъкмо идвах с новината за компанията на Хари, но Тирамису ме е изпреварила.
Това, което ме ''впечатли'' е, че е прекъснал обучението си в университета, за да започне да върти бизнес, подобен на родителския, но не се е получило. Явно името, връзките и опита не са били достатъчни.
Инвеститорите също бяха интересни, но пък кредиторите ще имат сериозни проблеми да си върнат парите. Новият купувач е придобил фирмата, но без задълженията към тях.
Да, това го пропуснах - купувачът не иска дълговете и кредиторите на Джеймс трудно ще си върнат парите, които той им дължи. Не знам как стоят нещата с даването на кредити в Англия, но човек би предположил, че имайки предвид всичките му предишни провали и фалирали фирми, биха го считали за доста високорисков кандидат и биха му надули значително лихвения процент или биха му отпуснали по-несъществена сума при неговата богата на банкрути история (от чисто професионално изкривяване се замислих).

# 1 013
Датският Николай ще е лице на Воуг февруари/март 2022. Пуснали са малко снимки предварително:

# 1 014
На Лети ми хареса блузата. Полата - не. Катрин е ОК, ама много тъмна:

Обици - Asos
Ботуши - Ralph Lauren
Рокля - Derek Lam

# 1 015
  • Някъде там
Ооо следващата седмица ще има доста интересни събития за тези които се интересуват от положителните събития и инициативите на  другите  кралски особи
Максима и Вилем имат 20 годишнина на втори и са снимали предаване.

# 1 016
Имам спомен, че Хари има инициатива и на втори 🤔
Ехе, другата седмица ще е богата работа 😆
Дано има някой официален портрет на Максито и Вилем.

# 1 017
  • Някъде там
Имам спомен, че Хари има инициатива и на втори 🤔
Ехе, другата седмица ще е богата работа 😆
Дано има някой официален портрет на Максито и Вилем.
Ще има. Винаги пускат, а това са си 20 години, заслужават снимка.
Още една снимка от предаването.

Тирамису не съм разбрала за друга инициатива на Хари.

Матилде с къса коса е по-хубава.

# 1 018
  • София
daviz - къса и рошава Simple Smile

Каква годишнина има Макси и Вилем? От годежа, нали? Сватбата не е била февруари, надявам се (не помня кога са)

# 1 019
  • Някъде там
daviz - къса и рошава Simple Smile

Каква годишнина има Макси и Вилем? От годежа, нали? Сватбата не е била февруари, надявам се (не помня кога са)
Лана ще те разочаровам. Годишнината от сватбата. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт