Кралски работи и клюки - януари 2022

• 70 828
  • 1 237
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
И на мен ми се струват по-светли кичури на Мери.
Но е разкошна на снимките...и пеперудата ми харесва (не знам дали бих я носила, но за подобни снимки ми се струва съвсем подходяща, щом и символика има).

Е тази принцеса, ако и е от сега снимката, не и давам повече от 25-26 години...макс 30, но 40 - никога.

# 1 051
  • В полите на Пирин планина
Намерих снимка в Pinterest на принцеса Аши:

Честитят ѝ 41-вия РД.

# 1 052
Много е хубава и младолика Аши.

Страхотен пръстен с аквамарин (предполагам) на Мери, роклята ми харесва от това, което виждам. Кейт имаше подобна. Самата Мери на някои снимки е натюр, на други изгладена, но да кажем, ч е приумица на фотографа Grinning Пеперудата обаче хич не ми е на място, малко като 20 годишна се е докарала.

Летисия напоследък само камшик й липсва Joy

# 1 053
  • Някъде там
Летисия на наградите за парламентарна журналистка.
Харесва ми.

# 1 054
Летисия е страхотна днес:

# 1 055
Гледаме една от друга

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 27 яну 2022, 18:04 от papi6

# 1 056
Хубава е Летисия.
Ризата и от вчера, която също много ми допада, но досега малко се виждаше на снимките.

# 1 057
По повод на снимките, пуснати от papi6 - най-много се засичат Матилде и Максима. Направо си ги представих как всяка седмица си звънкат да се стиковат.Grinning

# 1 058
По повод на снимките, пуснати от papi6 - най-много се засичат Матилде и Максима. Направо си ги представих как всяка седмица си звънкат да се стиковат.Grinning
И двете са фенки на Натан, сигурно му купуват целите колекции така, че е нормално да имат еднакви тоалети.

# 1 059
Страхотна наистина. За пореден път се убеждавам, че това е нейният цвят.
Летисия е страхотна днес:

# 1 060
И двете са фенки на Натан, сигурно му купуват целите колекции така, че е нормално да имат еднакви тоалети.
Това е логично обяснение.

# 1 061
  • Някъде там
Белгийската и Холандската кралски къщи, както и Люксембург имат договор с Натан много преди сегашните кралици. Той е основния им дизайнер, затова двете дами и Стефани виждаме редовно в Натан.
Възстановяването на Шарлийн върви много добре и до няколко седмици ще се прибере. В предишното съобщение пишеше че може да отнеме месеци.

# 1 062
  • София
Херцогът на Кеймбридж посещава новата централа на BAFTA.

По време на посещението, по повод на повторното отваряне на централата, се е интересувал как ремонтираната сграда ще помогне на младите хора да изграждат кариера във филмовата, игровата и телевизионната индустрия.

# 1 063
Май само аз харесвам Даниел.
Скрит текст:
Вижте Мете с каква шантава рокля е.

Млади и хубави

# 1 064
  • Пловдив
И аз го харесвам - и него, и Вики.

Общи условия

Активация на акаунт