?Въпроси всякакви за СО? 2022

• 339 090
  • 8 905
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Насила никой не те държи. Влизаш, оглеждаш се, кат те стяга чепика - бай.

# 226
То голямото оплитане става, като новите човеци в живота ти станат футболен отбор.
И в приказките стомната ходи за вода два пъти ,на третия се чупи.
Сякаш са въвели национален спорт смяна на партньора и  се почва на 12 години.

# 227
Те профили на мъртви хора не трият във Фейсбук,а вие...Yum

# 228
  • при късмета
Ревността е убила най-голям процент от връзките. Първо убива ревнивеца, после всичките му връзки, независимо за какви отношения говорим, а с това и целия му живот.
Ако е основателна, ясно е, че тази връзка няма да просъществува. Но, ако се тръгва с ревност на първия месец, без да е наясно основателно ли е, по-добре ревнивеца да продължи да съсипва само собствения си живот, не този на другия.
Не е показване на уважение към новия, като изтриеш всичко за бившия. Напротив, показване на слабост е. Нормалните хора се разделят нормално и остават в нормални отношения след това, освен ако сама та раздяла е била по-бурна

# 229
  • Пловдив
Мацка, има и по-гадни неща - да ти сбърка името докато те чука.
Свиркай си и да не ти дреме! И аз също не го разбирам това със заличаването - все едно сме 1-ви клас. Нати си парцалите, дай си ми куклите. Или обратното беше.

# 230
А ти пък как видя как му е записана в телефона .. надничаш и слухтиш като му звъни ли? Нещо много истерии за няма нищо ми се струва. Ако искат да се съберат, ще се съберат без значение дали е "мишката" или "овцата". Нормално е да са свързани още емоционално след толкова дълга връзка. А може и приятели да си останат.

# 231
Хващам се за триенето на номера. Защо да се трие? Просто има огромна разлика да ти звъни 'милото' и да ти звъни Иванка.

Пресен пример са близки приятели, които бяха заедно 8 години. Разделиха се, но емоционалната близост си остана. На сватбата ни танцуваха заедно, седяха заедно, сега си карат карантината на едно и също място, излизат в една компания. Просто вече не са двойка.
Хич не са двойка.... Не завиждам на новите им половинки.

Те профили на мъртви хора не трият във Фейсбук,а вие...Yum
Трият, що?

# 232
  • София
Дозата лигавщина ми липсва, та даже и да преименувам не ми се налага.Grinning

# 233
Анонимна, много си ревнива, ми се струва.
Да, ако беше записана като овца вместо малко мишле, пак ли щеше да изревнуваш? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 234
Ами и аз точно това направих де, като не ми изнася се изнесох. Радвам се, че всички сте толкова не ревниви и не ви пречи пред очите ви да е постоянно как възлюбения се натиска с "неговата мишка" и му звъни "милото", па макар и да е било преди 7 месеца. За протокола, той три месеца ме преследваше преди да станем уж гаджета, ако изобщо има значение, но тогава не съм гледала тези неща. А до това  как съм видяла, лежахме и ми показваше клипчета на телефона му и тя звънна в този момент. Няма лошо, разбирам, дълга връзка, но след като емоционално не си готов защо подвеждаш други хора, това не ми е ясно.

# 235
Дозата лигавщина ми липсва, та даже и да преименувам не ми се налага.Grinning
...и тука се замисля човек - мъж самоволно ли пише такива именца Blush

# 236
  • София
Аз пък не смятам, че анонимната издребнява. Щом не се чувства добре, сигурна, спокойна - какво, да си преглътне чувствата, да си затваря очите, да стиска зъби? И после коментарите ще са, ама защо като не ти беше добре, стоя?

Миналото си е минало, обаче неговото минало прелива в настоящето. Той трябва да покаже, че вече е скъсал с миналото, а не да вдига рамене. И аз не бих искала да го играя втора цигулка, утешителна награда, боксова круша на луди бивши, или каквото и да е там. И това зависи от мъжа да го осигури, като постави ясни граници между бившата, себе си и настоящата.

# 237
Ама то не е до ревност, а до какво искаш и какво можеш да дадеш. Ревността като цяло е загуба на нерви най-вече и време, с която нищо не променяш обаче.

# 238
Защо смяташ, че те подвежда? Във фейсбук се целува с нея, но в реалният живот е с теб и се отнася добре, по твои думи. За едномесечна връзка ми се струва леко натоварващо да изпадаш в подобни драми.

# 239
Въпрос - ако фейсбук е толкова маловажен, защо той не ограничи видимостта на снимките, където се мляска с бивша от 7 месеца? Отговор - инати се на новата, пък и не се знае бившата докога ще е бивша.
Фейсбук отдавна не е снимков албум и място, където да баламосваш, че си кукла или богаташ, а всъщност тежиш 130 кила и живееш у вашите и караш голфче.

Общи условия

Активация на акаунт