?Въпроси всякакви за СО? 2022

• 339 183
  • 8 905
  •   1
Отговори
# 255
Тоест, бившата е неговият фейсбук живот?
Така излиза според Анонимната. Целували се на всички снимки. На живо мишлето може и пак да се завърти в живота му. Възможно е то да тълкува нещата различно и да смята, че шансовете й съвсем не са малки.

# 256
Дали си с човек от месец или година, като минимум му дължиш уважение, а постоянно натрапване на бившия партнор и семейството е неуважение. 

Само от любопитство - анонимна, ти откъде разбра, че тя му е звъняла да държи сметка? Как разбра, че майката още търси контакт с него? Видя и чу, или някой ти каза?

Аз бих му казала - ако имаш нужда от още време и пространство да си изясниш там как са нещата и да приключиш отношения, кажи ми, защото настоящата ситуация не ми е приятна.

# 257
  • France
Хм, сега се замислих кога махнах снимките на бившия? Доста след като тръгнах с новия. Може би и затова толкова ми звъня господин Бивш Thinking Наистина е по-добре да бъдат махнати/скрити.

# 258
Отсрещната страна също му дължи разбиране.

# 259
Скрит текст:
Дали си с човек от месец или година, като минимум му дължиш уважение, а постоянно натрапване на бившия партнор и семейството е неуважение. 

Само от любопитство - анонимна, ти откъде разбра, че тя му е звъняла да държи сметка? Как разбра, че майката още търси контакт с него? Видя и чу, или някой ти каза?

Аз бих му казала - ако имаш нужда от още време и пространство да си изясниш там как са нещата и да приключиш отношения, кажи ми, защото настоящата ситуация не ми е приятна.

Той ми каза, че му е държала сметка, а за майката бяхме заедно тя като му се обади и той изпуфтя, питах какво има и той ми каза.
Мисля, че достатъчно разбиране проявих, на него не съм му натяквала нито за снимки, нито за държането на сметка, нито за майката, мълчах си. Както казах, снощи ми преля чашата с мишлетата и не съм вдигала панаири, казах, че не се чувствам на място.

# 260
По негови думи, последната година изобщо не са се разбирали и той е нямал чувства вече, затова си е тръгнал.
И това как се връзва с моята мишка и чуването с майка му? На себе си дай отговор на този въпрос.

# 261
Моят мъж също е бил в доста продължителни и сериозни отношения няколко месеца преди да се запознаем.. От гледна точка на моя опит ще кажа, че е нормално момичето да се чувства несигурно знаейки за дългата връзка преди нея. Само че в моя случай, човека е махнал жената с голямата секира - всички вещи от миналото в чувал и на боклука, всички снимки на боклука (не скрити, а изтрити), всички чатове махнати, разприятелени. Това не спря бившата да се натиска до едно време, но беше рязана всеки път и накрая спря окончателно. Така че роля на мъжа е да зададе границите и да накара приятелката си да се чувства сигурна. И на мен не би ми било приятно снимките ми да фигурират до тези "целуващите" с друга в профила му. След като е продължил напред, би следвало това да личи в социалните мрежи и контакти.

# 262
Абе на английски си имаше термин за подобни връзки rebound relationship май беше

# 263
Отсрещната страна също му дължи разбиране.

За какво - че тръгва да гради отношения, преди да е приключил битово/емоционално с предните?

# 264
Всеки човек ли реже на кило всичко от миналото си веднага, след като се запознае със следващия/щата? Особено в социалките.

# 265
За един месец такива претенции ми се струват прекалени.
Ако на мен някой ми направи подобни драматични изявления, защото 2015та съм се целувала с някого и още си седи в профила ми, ще преразгледам отношенията ни.

# 266
Не бих натискала мъж, с когото излизам отскоро относно бивша жена и отношенията му с нея. За мен всяка връзка първите три месеца минимум е тра-ла-ла и не се знае каква е реално. И аз когато срещнах мъжа ми, той си имаше някакви отношения с бившата си приятелка, с която са били много години заедно. Бяха разделени, но май не бяха приключили, тяхна си работа.  Казах му най-искрено, ако не им е изчерпана връзката, да не си я разваля напълно заради мен. Мен да не ме мисли, ако ми писне - мъже много, сама няма да остана. Той да си живее както реши, аз също съответно. Е, той прекъсна всякакви отношения с нея, може би сме били гаджета от 2 седмици. Но не защото аз съм се дразнила или изисквала. (Аз бях разведена с три деца и през ум не ми е минавало някой да скъса с друга жена заради това, че излизаме от 2 седмици.  Мислех само как да се забавлявам, не съм търсила сериозна връзка). Факт е, че който иска  - приключва с миналото.

Не трябва да се тормозим, когато връзката е нова. Ако нещо тотално ни тормози, лесно може да се скъса в началото. Всеки си избира.

# 267
За социалките ок, редовни диалози с бившата и майка й (!) седем месеца след скъсване не са ОК по нито един параграф.

И да - какво по-голямо рязане на кило от раздяла след шест години! Това е раздялата-  по същество "не те искам в живота си и не виждам бъдеще с теб".

# 268
  • София
Тоест, бившата е неговият фейсбук живот?
Така излиза според Анонимната. Целували се на всички снимки. На живо мишлето може и пак да се завърти в живота му. Възможно е то да тълкува нещата различно и да смята, че шансовете й съвсем не са малки.

Не излиза така, защото тази бивша, освен да гледа от екрана, звъни и по телефона. А това той да изтрие бившата от фейсбук изобщо не се равнява на това да изтрие целия си (фейсбук) живот. Или ако бившата му е животът, какво прави с анонимната? Както някой много правилно подчерта, след като тя още е "обесебена" от него, това да държи снимките й на показ пред всичките си приятели, едва ли й помага да го преодолее и да продължи собствения си живот. Като не я иска, защо й пуска въдички? Трябваше да е изтрита и дори блокирана, заради настоятелното звънене.

# 269
  • Пловдив
Продължавам да твърдя, че е истерия. Ами то по тая логика разведените с деца никога няма да си намерят с кой да съжителстват, защото се чуват с бившите си половинки за деца и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт