?Въпроси всякакви за СО? 2022

• 339 212
  • 8 905
  •   1
Отговори
# 2 895
Аааа с бедняци повече не. То не бяха комплекси и чудеса. И все другите му бяха виновни, и ето тъпия му и грозен приятел оправял яките каки  щото имал последен модел мерцедес, а милия мухъл понеже бил беден бил с "такава като мене". Като се разделихме си намери истинска златотърсачка дето го разори, ама важното е, че и той беше с "яката кака".

# 2 896
Аз попадам на мъже, които искат деца. 

А финансите им не съм гледала никога.  Все пак животът и финансите се градят от двама, когато сте двойка. Заедно, не поотделно, така го виждам аз. Тогава е и много по-лесно. Сам човек винаги може да се справи, но двама се справят по-добре.

# 2 897
Кусурите почват да се гледат, когато позитивите не стигат.

Сега се сетих, че освен книжката, съм пропуснала и висшето образование, а също и изискването да не е луд.

Последна редакция: пн, 06 юни 2022, 13:07 от Не се сърди, човече

# 2 898
Съгласна съм, че към 40 трябва да имаш вече нещо изградено, както и добри доходи. Но на 20-30 на човек все още му предстои да печели и да се доказва. Та много зависи кога се срещате и т.н.

# 2 899
20 годишният безпаричен може да компенсира с перспективи, с характер, но изискванията към този на средна или напреднала възраст са други. Той за кога тепърва да си стъпва на краката, та и сигурност за семейство и деца да осигурява... Потребителката, която писа назад и Кончо тръгна да я кълве, това имаше предвид. Има си време за всичко, ама мине ли времето, трудно се връща назад.

# 2 900
А какво значи паричен 20 годишен? Обикновено, че родителите му имат пари. Още ли има заблудени булки, които да вярват, че така ще си оправят живота?

# 2 901
  • София
Ако е научен на работа и има акъл - да, ще си оправи.

Потенциала се наблюдава от рано, не се генерира в 40-те.

# 2 902
Тук съм съгласен с женския хор, на 35-40 мъжът трябва да е постигнал нещо, дали пари и жилище, дали добра професионална реализация ( то не че едното не е следствие от другото). Обаче някъв дето тепърва ще открива себе си или си кюта на няква клатику*ска работа и си брои стотинките, докато живее с мама на 40, ясно че няма да се промени съществено.

Последна редакция: пн, 06 юни 2022, 11:07 от rf22

# 2 903
Забравихте съществено изискване - да не злоупотребява с алкохол. Това за мен е едно от базовите условия.

# 2 904
Аз попадам все на мъже, които почти не пият, затова не ми е хрумнало това изискване.

# 2 905
Стига ти да попаднеш на един, който пие, за да ти остане първо изискване за доживот.

# 2 906
  • София
Скрит текст:
Нарци, нещо много негативно го раздаваш в последно време. Кофти е, като ти се натрупа лош опит, и човек понякога забравя, че има и друго. Имаш време.

Иначе напълно нормални са изискванията, които изброи, бих го нарекла необходима основа за хигиенични отношения. Ако един мъж не ги покрива, няма какво да се чуди, че не му се получава. То и да го вземе някоя, не предвещава щастливо развитие.
Значи мъжа не трябва да е нисък, не трябва да е дебел, не трябва да е тъп, не трябва да е грозен, не трябва да е болен, не трябва да е мързелив, не трябва да е безработен, не трябва да е живеещ с майка си, не трябва да е женомразец, и ти обясняваш, че тея изисквания били необходима основа за хигиенични отношения? Честно ти казвам, не мога да го разбера това вашето женомразие тип прецакай другарчето, по какъв начин изобщо и помагате, окуражавайки я да вярва в тея глупости, че и да ги изисква? Разбира се, че ще става все по-негативно и по-негативно настроена. То и аз ако реша да търся жена онлайн и тръгна с претенции да не е висока, да не е дебела, да не е тъпа, да не е грозна, да не е болна, да не е мързелива, да не е безработна, да не живее с майка си, да не е мъжемразка, и аз щях да стана негативно настроен. Всъщност многото мъже/жени от тея сериозните (не говоря за хаховците и тея търсещи само секс/търсещи само материалност) подхождат по тоя начин и после ама то нема свестни мъже/жени. Защото съм на хиляда процента убеден, че госпожицата през живота си е срещнала поне 10 мъже, искащи сериозна връзка, че и дете от нея, но ги е отрязала, защото не са покривали някой от критериите.

Нисък - това е може би най-малко значимия критерий от изброените, но пределено влияе на шансовете на един мъж.
Дебел - ами проблем си е, и откъм привличане, и откъм здраве. Ако не й пречи на момата, няма проблем де.
Болен - кофти си е, ако има някакво сериозно заболяване (зависи и какво все пак), отразява се по много параграфи. Все пак, ако има любов, доста хора влизат в положение.
Тези горе долу приемам, че са поносоми, в зависимост от критериите и възможностите на жената. Обаче тук навлизаме в дълбокото:
Мързелив - не става. Освен ако няма някоя ентусиастка да го носи на гръб.
Тъп - ами, проблем си е. Освен ако не е някой секси бонбон и си го вземе уредена жена с добри доходи.
Грозен - кофти си е. Липсва ли привличане, връзката отива по дяволите.
Безработен - тука даже няма нужда от коментар.
Женомразец - само жена, която мрази себе си, ще се хване с такъв.
Живеещ с майка си - подобно на горното. Това си е рецепта за нещастие по сума параграфи.

"претенции да не е висока, да не е дебела, да не е тъпа, да не е грозна, да не е болна, да не е мързелива, да не е безработна, да не живее с майка си, да не е мъжемразка"

Че това са основни критерии на един уважаващ се мъж с възможности (изключая ръста, защото е въпрос на вкус). Ако ги няма, бих се замислила на него какво му има, та не ги изисква тези неща. Иначе според възможностите си, всеки прави компромис, но докато нечия черга предполага, че грозен и дебел му приляга, да се набиеш с жено/мъжемразци, безработни, мързеливци, мамини дечица, просто си е мазохизъм, и малко хора са толкова изпаднали, че да са по-добре така, отколкото сами.

# 2 907
Сигурно си права, пу-пу!

# 2 908
Аз обаче имам още към списъка.
Надарен! И с нормално либидо.
И въргалът може да започне.

# 2 909
Да, присъединявам се към изискването за образование и начетеност.

И като стана дума за липса на обща култура, етимология на думата брак - https://dariknews.bg/novini/liubopitno/zashto-brak-se-izpolzva-z … tna-stoka-1294710

Общи условия

Активация на акаунт