?Въпроси всякакви за СО? 2022

• 339 214
  • 8 905
  •   1
Отговори
# 2 880
  • Столичанин ама не в повече :D
А какво се разбира под безпаричие? И "нисък, дебел, тъп, грозен, болен, мързелив, безработен, живеещ с майка си, женомразец" не е ли баш мъжемразство?

# 2 881
  • София
Да не може да си покрива масрафа, кое не разбра? Wink

# 2 882
Не, не е мъжемразство.

# 2 883
Не, на 4 души. Щот нали трябва да гледа семейство. Grinning

# 2 884
То реално в последните години няма свестни мъже. Аз гледам по търсещите ми приятелки. Или са женкари, търсещи облаги без да се ангажират, или са мамини синчета с безброй претенции или абосютни обитаци, неможещи да вземат едно сериозно решение не постигнали нищо в тоя живот.
То са плахи, то нерешителни, то тарикати...

# 2 885
  • София
Е, съвсем друго е баба и дядо да поемат отговорностите на бедния татко.
Защото не се е справил с минимума при създаването на детето.

# 2 886
Моите родители ли? Никакви финанси не ми дават. Rolling Eyes Аз съм си достатъчно способна да нямам нужда някой да ми дава нещо. Smile И така ми е супер, харесва ми да не искам нищо от никого.

# 2 887
  • Столичанин ама не в повече :D
А ако си покрива масрафа, тогава не е ли нормално да иска и жената да си покрива масрафа? Wink
А ако си покрива масрафа, може да иска и жената да си покрива масрафа? Wink
Виж това е друго нещо, и накрая и не получава достатъчно секс, а още по-лошо, че и почнат да му изневеряват примерно 5 години, и тогава изниква въпроса, кой точно е муньото. Sunglasses
То реално в последните години няма свестни мъже. Аз гледам по търсещите ми приятелки. Или са женкари, търсещи облаги без да се ангажират, или са мамини синчета с безброй претенции или абосютни обитаци, неможещи да вземат едно сериозно решение не постигнали нищо в тоя живот.
То са плахи, то нерешителни, то тарикати...
А дали и тези търсещи приятелки, също търсят облаги без да се ангажират или може би също имат безброй претенции и не постигнали нищо в тоя живот (макар, че отново имам чувството, че говориш отново в материален аспект).

# 2 888
Всичките ми свободни приятелки имат претенции единствено мъжа да работи и да е отговорен, нямат мечти за яхти и ферарита. Много ми е странно, като прочета какви материалистки са жените.

# 2 889
А какво се разбира под безпаричие? И "нисък, дебел, тъп, грозен, болен, мързелив, безработен, живеещ с майка си, женомразец" не е ли баш мъжемразство?
Както винаги, не си прочел внимателно.
Жената казва, че почти няма мъж, който да покрива целия този норматив от недостатъци. Съответно жените се лъжат лесно.
Аз се опитах да бъда веднъж със самоопределящ се като безпаричен, щот нали съм мека душа. Преди мен 4-5 го бяха отхвърлили още на предварителните разговори като неподходящ кандидат-татко. Ами...въпреки цялото ми желание да си затворя очите за ниските доходи и други още кусури във времето, щото нали идеално няма, в крайна сметка бях обявена за материалистка и тва е.
Ама то човек като живее със комплекса за бедност и неудачество, всеки друг му изглежда алчен, меркантилен и изискващ. Ето затова жените като видят мъж на 40 и нещо с финансови проблеми, бягат като дявол от тамян. Щом до 40 не си е стъпил на краката, закъде да го чакаш още. И изобщо не е гаранция, че като си го прибереш един такъв, ще ти е благодарен един ден. Все ще си лоша, щот жените сме лоши и това е.

# 2 890
Според човека е. Какви ферарита. Бебе се гледа с разбиране и подкрепа. Дори не трябват хиляди пари. Стига превъзнасяния. Пари трябват за бита на семейството, за сметки, за бъдещо спокойствие. Бебетата се гледат и с малко пари, но трябва силна емоционална и човешка подкрепа. Често липсва.

# 2 891
7. Исках 4 деца някога, а и майка му е човек.

# 2 892
Одобрявам това с 4-те деца. Hands Thumbsup

# 2 893
За жалост не ме топли, че одобряваш - двама мъже не одобриха и едно Sob
Тези, дето не одобриха съжителство, не ми се броят.

# 2 894
  • София
Нарци, нещо много негативно го раздаваш в последно време. Кофти е, като ти се натрупа лош опит, и човек понякога забравя, че има и друго. Имаш време.

Иначе напълно нормални са изискванията, които изброи, бих го нарекла необходима основа за хигиенични отношения. Ако един мъж не ги покрива, няма какво да се чуди, че не му се получава. То и да го вземе някоя, не предвещава щастливо развитие.

Общи условия

Активация на акаунт