?Въпроси всякакви за СО? 2022

• 339 215
  • 8 905
  •   1
Отговори
# 2 865
Стар ерген си е по-скоро манталитет.

Както и „стара мома“. Няма нищо общо с възрастта, става въпрос за манталитет и характеропатии.
Не ви ли се е случвало да се запознаете с младо момиче и като ѝ чуете разсъжденията, започвате да се оглеждате за котките?
И млади мъже има такива. Закостенели всезнайковци със силно Его, оперирани от чувство за хумор и неспособни на компромиси. Е, при тях не се оглеждаш за котките, най-много за майките им да се огледаш. Simple Smile

# 2 866
  • Столичанин ама не в повече :D
Изобщо не е ограничен избора на жената, голям е. От 5 мъже поне 1 ще иска дете. Въпросът е да срещне този 1 от 5 примерно.
А дали всъщност жената сама не си го ограничава избора заради материалните претенции спрямо мъжа, на които отговарят не повече от няколко процента от населението, и всъщност и мнението на х.д. го доказва.

# 2 867
Всъщност мъже, които имат забележки ама наистина по всички параграфи, не са масата. Например нисък, дебел, тъп, грозен, болен, мързелив, безработен, живеещ с майка си, женомразец, без значение иска/не иска деца, е много симпатична хипербола за караници в СО, но такива мъже всъщност са рядкост. Повечето имат все нещичко позитивно, поне работа, прилична физиономия и не съвсем противно тяло.
Е, друго си е да има и вила на два етажа и жълто ферари, нали.

# 2 868
  • София
На материални претенции отговарят голяма част на мъжете в България, тези с ограничените губят времето на жените.
Истината не е красива, но е такава.
Ако не можеш да покриеш собствения си масраф, как ще отглеждаш дете?

# 2 869
На материални претенции отговарят голяма част на мъжете в България, тези с ограничените губят времето на жените.
Истината не е красива, но е такава.
Ако не можеш да покриеш собствения си масраф, как ще отглеждаш дете?
А дали специално по форумите материалните претенции не са хиперболизирани в сравнение с реалността, но пък неминуемо тъй като онлайността неминуемо е силно развита и съответно четат доста хора и си правят такива изводи, а тея дет не могат да покрият собствения си масраф, надали имат компютри, а и какво точно се има предвид под непокриване на собствения масраф.

# 2 870
Ох, горе в описанието съм забравила да упомена 'без кола и книжка'. Ама съм и аз... Остарявам.

# 2 871
  • София
Джеръми, човек около 40- те, без значение в брак или не, би следвало да има някаква самостоятелна форма на живот.
Ниските доходи не са присъда, но низкото мислене - да.

# 2 872
Jerami, защо си мислиш, че тук всички съфорумки са женени за богаташи и едва ли не, това е единственото,  което търсят жените.
Толкова други неща са важни, освен това.😉

# 2 873
Simple Smile Всичко е важно, вкл. това, че ЧЕЗ и Топлофикация искат пари и то навреме.

# 2 874
Jerami, защо си мислиш, че тук всички съфорумки са женени за богаташи и едва ли не, това е единственото,  което търсят жените.

Не са женени, там е проблемът.

# 2 875
Джеръми, човек около 40- те, без значение в брак или не, би следвало да има някаква самостоятелна форма на живот.
Ниските доходи не са присъда, но низкото мислене - да.
Да, но какво се разбира под самостоятелна форма на живот, примерно ако човек изкарва достатъчно за да си подсигурява храна и да си плаща сметките, това брои ли се?
Jerami, защо си мислиш, че тук всички съфорумки са женени за богаташи и едва ли не, това е единственото,  което търсят жените.
Не го мисля, в реалността виждам как стоят нещата, но с такива впечатления оставам четейки онлайн, защото непрекъснато чета как нямало свестни мъже, което ми се струва несериозно твърдение. Жените и мъжете в бг са разпределени по-равно.
Всъщност мъже, които имат забележки ама наистина по всички параграфи, не са масата. Например нисък, дебел, тъп, грозен, болен, мързелив, безработен, живеещ с майка си, женомразец, без значение иска/не иска деца, е много симпатична хипербола за караници в СО, но такива мъже всъщност са рядкост. Повечето имат все нещичко позитивно, поне работа, прилична физиономия и не съвсем противно тяло.
Е, друго си е да има и вила на два етажа и жълто ферари, нали.
А това мнение не показва ли мъжемразство?

# 2 876
Не, моето е муньомразство. Мъжете не се определят само от израстъка в гащите дори в Афганистан.

# 2 877
Оф, мъжемразство. Аз в живия живот не съм видяла мъж с пари да се оплаква, че жените търсели само това. Оплакват се баш тия дето ги нямат, ама не знаят и как по друг начин да спечелят или впечатлят жена.

# 2 878
  • София
Точно хроничните мрънкачи и мрънкачки създават впечатление за масовост. Не е така, просто са шумни.

# 2 879
Ама чакайте, кога безпаричие=мъжемразство?

Общи условия

Активация на акаунт