?Въпроси всякакви за СО? 2022

• 339 147
  • 8 905
  •   1
Отговори
# 3 030
Флиртувай си, според мен е здравословно всичко, което ни прави живота по-хубав и цветен. Ако не прекрачвате границата за разваляне на семейства, само позитиви ще имаш.

Аз избягвам, но първо мъжът ми е ревнив, второ, не виждам и с кого.

# 3 031
И преди да кажете, че съм нещастна жена и трябва да се разведа, да кажа че се разбирам много добре с мъжа си, обичаме се, просто флиртът ми доставя ...
☝️

Ще ти се! 😂
За "Бг тате" си! 😆

# 3 032
Никога не съм имала нужда, съответно не съм флиртувала с чуждо, когато съм била обвързана.

# 3 033
Не изпитвам нужда от вниманието на други мъже и хич не ми липсва да съм необвързана. За мен желанието за флирт с друг мъж означава, че има някакъв дефицит във връзката.
Това звучи много крайно, но всъщност е съвършено вярно. Ако обичам, ама наистина обичам мъжа до мен, просто ставам сляпа и глуха за другите мъже.

# 3 034
И аз като Уиш. Когато съм във връзка, останалите мъже престават да съществуват. Не бих си позволила дори лек флирт, защото за мен е недопустимо да изпращам погрешни сигнали на отсрещната страна, все едно колко невинно изглежда и как двамата си имаме семейства и т.н.

# 3 035
  • France
Аз обичам да привличам чуждите погледи. Но спирам до там. Най-много да пусна някой по-така поглед или усмивка. Ако това наричаш флирт - да.

# 3 036
Интересно, ако отсреща мъжът не беше семеен, тоест нямаше нужда да си припомня нещо, ами свободата да спи с всяка е реален актуален факт за него - дали пак щеше да има флирт.

# 3 037
  • София
Темата за флирта сме я дъвкали много пъти, но тук 80% го смятат за прелюдия към кревата, в останалите проценти съм аз.

# 3 038
Четох някъде, жената трябва да е мечтана ,желана, но да е пясък  и да изтича през пръстите като пясък, да не могат да я хванат ,докоснат.
Нещо в северозапада партизанско с Райчо и Дарина беше книжката.
Всеки иска да е харесван.Не всеки иска да си избърсват пръстите в него.

# 3 039
Кодош в рамките на забавното, да, пък може и с подтекст. "Ела вълчо изяж ме" не е моето, мъжете които уважават този подход също не са моето ¯\_(ツ)_/¯ Иначе завиждам на тия дето пишат тук главно за флиртове, че са заобиколени с такова голямо количество подходящ мъжки материал Sweat Smile

# 3 040
Има хора, които наистина флиртуват ей така, без да са се запътили към кой знае какво.  По-добре да си живеят както на тях им е добре, още повече щом не пречат на никого.

# 3 041
Здравейте. Семейните от вас, позволявате ли си да флиртувате с други хора? Не с цел изневяра, а ей така за малко тръпка. При мен има един мъж, също семеен, с който отвреме навреме имаме някакви деликатни закачки. И преди да кажете, че съм нещастна жена и трябва да се разведа, да кажа че се разбирам много добре с мъжа си, обичаме се, просто флиртът ми доставя малко цвят в ежедневието и ми напомня за времето ми на необвързана.
Стига да не прекрачваш границите на просто словесни закачки, няма нищо лошо в това.
Каквото и да си говорим, вниманието от противоположния, а дори и от същия пол, са добре дошли за самочувствието на човек.
Ако това те кара да се чувстваш добре, положителната енергия, която излъчваш, ще се отразява благоприятно и на останалите около теб. Включително на половинката ти. По-лесно се съжителства с такива хора, а не с някой бурсук.

# 3 042
Единствената, чието мнение би имало някакво значение за мен е мнението на партньорката. Абсолютно достатъчно ми е. Какво мислят останалите от противоположния пол няма никакво значение за мен. Но аз съм си аз. Всъщност желанието да бъдеш харесван от други означава, че дори и на подсъзнателно ниво не се чувстваш харесван от партньора си. Не се чувстваш уверен и затова търсиш оценката навън. От личен опит Simple Smile

# 3 043
На мен не ми допада търсенето на усещането за необвързаност. Това не се връзва с шастлив брак, нито със симпатии от околните. Няма нужда да отговарям, за да ме харесват мъжете, обвързана или не.

# 3 044
  • София
Флирта е изкуство и не носи пошлата нотка, която му се приписва.
Може да е поглед, жест, модулация на гласа, смях и всичко да приключи там и на мига.
Пречи ли ми на щастието и безграничната любов - не. Но и не носи обида за никоя от страните.

Другото си е живо ев...

Общи условия

Активация на акаунт