?Въпроси всякакви за СО? 2022

• 337 970
  • 8 905
  •   1
Отговори
# 8 700
Според мен този изобщо не те обича, само те използва, да делите наем и сметки, да домакинстваш безплатно и да има с кого да прави секс, докато изникне нещо по добро, а той междувременно да пести пари.
Това ме изуми направо - за първата ви Коледа заедно да не ти купи нищо,, поне една книга, шал, ръкавици, евтини обички... Че ако празнуваше Коледа със съквартирантка, все едно комплектче  с душ гел и дезодорант щеше да ти подари...
Апропо, не отговори, колко струваше пръстена?

# 8 701
Абе, хора, защо на него му викате стиснат, като тя е същата? Що не дал 5 лв тук, що не дал 15 там... Щом на мен ми става неудобно, дето съм дребнава селска материалистка, смятай.

# 8 702
  • Пловдив
Абе, хора, защо на него му викате стиснат, като тя е същата? Що не дал 5 лв тук, що не дал 15 там... Щом на мен ми става неудобно, дето съм дребнава селска материалистка, смятай.
Значи независимо каква е жената мъжът трябва да бъде щедър към нея. Точка. Това ти го казвам аз.

# 8 703
Защото всеобщото мнение изглежда да е, че парите на един мъж са общи, а на жената нейни лични.

И според мен са един дол дренки двамата.

Мъжът не трябва нищо, жената си преценява дали ѝ изнася да остава с някого или не. Плюс това, човек или е щедър, или не е. Не може да го промени в това отношение, затова се примирява или си търси друг.

# 8 704
Сериозен отговор на питащата: прави са пишещите ти бг-мами - скръндзав е тоя.
Обаче решението дали да стоиш с него или да му теглиш шута ( Wink ) си е само твое. Ти си знаеш най-добре защо стоиш с него, вероятно имаш причини.

# 8 705
  • София
Хич даже не е същата - купила му е коледен подарък, той и за това не се се сетил. Коледен подарък, човек! За любимия ти (уж). Взима по-малко от него, но дава повече от него в общата сума. Занимава се със сметки, пазар, домакинство.

# 8 706
  • София
Достъпно според възможностите на четящия да чете отвъд думите.
Или да си измисля Wink

Ох, той горкичкия и подарък за Коледа не съобразил да купи.

# 8 707
Проблемът с коледния подарък не беше ли, че тя иска за себе си двойно по-скъп подарък от този, който тя е купила?

# 8 708
Разбира се, че съм по любов с него, не си ли личи? В началото човек не може да види всички черти на характера на другия, а и ние много бързо заживяхме заедно, взех го от майка му, та едва ли и той е с мен по финансови причини, защото при майка му със сигурност е давал по-малко пари. Преди мен е живял с друга 5 години, но на нея не и е предлагал брак и в крайна сметка той е приключил връзката, нямам много информация защо освен, че са се карали почти всеки ден, нещо, което е на път и с мен да стане. Не мисля, че съм същата, ако бях сега трябваше да му намилам на главата как 4 месеца го издържах, но не съм го и споменавала, нямаше и да го мисля даже, но с неговите изказвания ме подтиква да ставам и аз сметкаджийка. В началото смятах, че и той ме обича, сега съм по-склонна да мисля, че е с мен, защото е на 34 г. и му е време вече за семейство. Нарциса изказванията ти са грозни, не съм се продала, ако исках да се подаря, преди него ме искаше много богат мъж, ама като казвам богат имам предвид милионер(по-точно баща му, но той работи заедно с него, та парите бяха и негови също) , правеше ми подаръци постоянно и то скъпи, искаше и апартамент да ми даде, не да ми го подари, а да живея там без да плащам наем, но аз нямах чувства и го оставих, насила хубост не става при мен, и не е да е бил дебел чичо, беше 10 години по-голям от мен, висок, слаб, ама като не ти трепва от вътре не става просто.

# 8 709
Айде стига де! Значи, ще си давам аз мойте пари за лакчета, парфюмчета и дрешки, и ще искам от неговите пари за мойте лекарства.
Е, не е ли малко нагло?!

Я да обърнем нещата  - мъжът си похарчил парите за отвертки, винтчета, стръв за риба  и т.н., и пита нея да му даде пари за лекарства.
Как ще реагирате? Май (почти) всички биха казали, че той не може да си прави сметката, че харчи за глупости, а няма за важното и т.н.

Отделно,  тя си мени думите - първо нямала заделени пари, пък после всеки месец по 200 лв оставали.

Все още съм на мнение, че просто иска той да й дава. А той не иска.

И все пак - който и да е/не е прав, да се разделят. Кво се мъчат??

# 8 710
  • София
Мъж се избира какъвто е, а не се взима с надеждата да стане какъвто ни се иска. Разбрала ли си го какъв е или още имаш съмнения? Такъв ли е какъвто искаш? Както вече казах веднъж, няма значение кой прав, кой крив, има значение ти можеш ли да живееш така, защото той друго няма да ти предложи.

# 8 711
  • София
Естествено, че по любов се е събрала с него, иначе защо ще търпи всичко това.

# 8 712
  • Пловдив
Я да обърнем нещата  - мъжът си похарчил парите за отвертки, винтчета, стръв за риба  и т.н., и пита нея да му даде пари за лекарства.
Как ще реагирате? Май (почти) всички биха казали, че той не може да си прави сметката, че харчи за глупости, а няма за важното и т.н.
За лекарства и операция на близък давам и съм давала във всякакъв случай. Ако ги върнат - върнат .

# 8 713
Защото не съм търсела издръжка от мъж, имала съм други проблеми с тези мъже (изневяра от тяхна страна).
Ариел, понякога наистина си мисля, че си... особено четейки и други твои мнения, по някой път наистина е полезно да замълчиш. Не аз правя разчет на неговите пари, а той на моите, явно мисли, че нещо се минава. Какво да си казвам, аз си казах. Или трябва аз да си налея цялата заплата и да не си купувам нищо, за да е спокоен той. Той си пести пари за нова кола, ок няма лошо, аз не пестя и си купувам парфюми, къде е проблема?

Искате щедри мъже, но щедрите мъже не ограничават щедростта си Simple Smile
Те са щедри към всички жени, или поне към по-хубавичките Wink
Търсят не щедри мъже, а просто Мъже. Тези с главна буква знаят, че издръжката на семейството е тяхна работа и възприемат това не като щедрост, за която им се дължи благодарност, а като въпрос на мъжка чест. Да, да, знам, че на повечето от днешните последните две думички са повод за присмех, но има и други сред младите, има ги.

# 8 714
- пести пари от битови разходи
- тиктакащ часовник
- досадни роднини
- блазни я предпллагаемият му доход
- не ù се седи/страх я е да е сама вкъщи
- прави ù се секс редовно с по-малък риск

Тука всичко друго има, само не и любов. Не знам защо толкова държите всякакво нелогично поведение да го обяснявате със сляпа любов.

Общи условия

Активация на акаунт