Звездни компромати - Януари'22

• 345 165
  • 3 467
  •   1
Отговори
# 2 670
  • София
Синът на Реджина Конг се е самоубил само на 26г.
Скрит текст:

Ужас. Много зачестиха тези случаи.

# 2 671
Засичам колко време Кание ще изкара с гумените ботуши и дали ще подобри рекорда на Батинков с неговите сини обувчици.

# 2 672
Тази новата на Кание хич не ми харесва.

# 2 673
На Венци жена му още ли е тази бившата стюардеса, която заради пандемията си останала в БГ и двамата се преоткрити?
Май да

# 2 674
Всъщност същотото се случва и на Марая Кери. Тя живее с Томи Мотола, шефът на Sony  и e на върха на славата, но той я тормози, контролира я, определя й кога и с кого да излиза и с кого не, подслушва телефона й и тн.  И в един момент тя не издържа и го напуска, буквално избягвайки от къщата, което дори не знам как е станало, защото имат охрана. Но М.ДЖ разказа, че е дошла в Невърленд през нощтта плачейки и била много уплашена и той е помогнал. В момента, в който се развежда с Томи Мотола пресата се обръща срещу нея и почва да бълва отвратителни статии и се опитват по всякакъв начин да я смачкат. Тогава тя напълня и имаше ужасни статии за килограмите и тн. И след това не постигна същия успех. Същото стана и с Бритни.

По същия начин пресата смачка и М.ДЖ. защото той притежаваше половината от Сони и няколко музикални каталога с песноте на половината певци в Холивуд за стотици милиони и когато станеш толкова влиятелен конкурентите ти искат да те смачкат. Всъшност точно в Тони Мотола са имали огромен проблем и М.ДЖ почна да говори за вътрешните конфликти в индустрията публично и пресата почна веднага да го плюе. Това са поръчкови статии. В Америка медиите се контролират от медийи магнати като Пеевски, които имат тясни връзки с политици, бизнесмени и тн. И медиите работят по поръчка. Не е по-различно от БГ. Когато някой е неудобен и трябва да бъде сисипан просто се случва. Дори и обвиненията е абсолютно възможно да са поръчкови, защото бащата на Джорди Чандлър, който го обвини през 1993 го има на запис как той казва, че има план  не е само той в този план, а и други влиятелни хора и че всичко ще се случи в правилния момент. Четири месеца след смъртта на М.ДЖ той се самоуби.  Случайност? Не мисля! По-скоро гузна съвест.

Така че има доста вътрешни процеси, които се случват, които повлияват и външните, които публиката вижда. Но не вижда цялата картина. Радвам се, че в днешно време нещата като че ли малко повече се осветляват и хората се събуждат.

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 15:36 от daizy_g

# 2 675
Въпросът защо Мегз живее в Дубай намира своя отговор
https://trendynews.bg/%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5-%D0%B7%D0%B … %B4-%D1%81%D1%8A/
Постлала си е добре, защото след условна присъда да причиниш такава катастрофа... няма как да й се размине затвора. Само дето аз не си спомням да се е говорило много за тази катастрофа преди две години. Всичко е било заметено под килима, а Мегито тихичко е емигрирала на топло... не става ясно защо сега пак са я погнали?

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 09:07 от Little heart

# 2 676
Дейзи ,ти си енциклопедия.
Има резон, контролират си златните кокошки, и мафия има, нещо се промени и разказват.Лошо е , че се възползват всякакви от това.

# 2 677
И в Ю. Корея е същото, там компанията решава къде ще живееш, с кого да си гадже и подобни. И когато изпълнителя откаже, самата компания го срива.

# 2 678
За съжаление, съвременното изкуство е по-скоро бизнес, шоу-бизнес. Парите, които може да изкара един артист, са над всичко, затова и преобладават някакви пошли, бързооборотни песни и филми. Сексът и простотията продават.

# 2 679
Нищо сътворено от Мег(Ъ) зът не може да ме изненада. То Дубай стана като филиал на Софийския и Сливенския затвор.

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 16:39 от Анонимен

# 2 680
  • Пловдив
Всъщност същотото се случва и на Марая Кери. Тя живее с Томи Мотола, шефът на Sony  и e на върха на славата, но той я тормози, контролира я, определя й кога и с кого да излиза и с кого не, подслушва телефона й и тн.  И в един момент тя не издържа и го напуска, буквално избягвайки от къщата, което дори не знам как е станало, защото имат охрана. Но М.ДЖ разказа, че е дошла в Невърленд през нощтта плачейки и била много уплашена и той е помогнал. В момента, в който се развежда с Томи Мотола пресата се обръща срещу нея и почва да бълва отвратителни статии и се опитват по всякакъв начин да я смачкат. Тогава тя напълня и имаше ужасни статии за килограмите и тн. И след това не постигна същия успех. Същото стана и с Бритни.

А дали щеше да има този успех без брака с Мотола? Да, талантлива е, но с таланти е пълно под път и над път. Именно бракът със Сони даде възход на кариерата ѝ и я изхвърли към върховете, както разводът я свали от там.

# 2 681
  • София
Тази новата на Кание хич не ми харесва.

Много е неприятна, според мен е чисто рекламна тази връзка. Той я извежда нагоре надолу, тя печели малко спонсорство и популярност. Пък той...де да го знам какво печели от нея-компания за снимките. Даже и секс не ми се вижда да има.

Гуинет Полтроу ми излезе днес в Инстаграм, от 100 години я гледам и все се каня да пиша- от възрастта е станала точно копие на майка си. Просто с дълга коса. Като беше по-млада се виждаше прилика, логично, но не беше чак двойник. Сега, обаче, чак се чудиш кого гледаш.

# 2 682
  • Glasgow
На Тони Мотола новата жена, също певица, няма оплаквания, явно с Марая връзката е била токсична. Марая не я слуша много главата, ако видите какви изисквания има за нейн концерт...Истинска дива, което не я прави приятна и поносима жена.

# 2 683
Аз това казвам, Томи Мотола я създаде Марая Кери и после същият този я смачка. М.ДЖ 2000 година имаше огромни конфликти с Томи Мотола и почна да говори публично, че иска да напуска Сони и за проблемите му и тн и нали разбирате, че той им беше най-голямата златна кокошка и като ще я изпуснат по-добре да я смачкат. Абсолютно има мафия в Холивуд. Това каза и този Глен Мадейрас. Певците ги контролират продуцентите , това е ясно. Най-злиятелните хора не са звездите, а хората зад тях. И същите имат лостовете да им съсипят кариерите и ги държат в зависимост по този начин. Вълните от негативна преса насочени към един изпълнител не стават просто ей така, това си е целенасочена атака.

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 17:08 от daizy_g

# 2 684
Аз бях гледала документален филм  за Джордж Майкъл и той разказваше за големи разправии със Сони. КОлко са се съдили. Явно доста подло са се отнсяли към златните си кокошки.

Общи условия

Активация на акаунт