Звездни компромати - Януари'22

• 343 421
  • 3 467
  •   1
Отговори
# 2 805
Др Каляшева, при нея ходи Пауна и почти всеки известен в тея среди, съдейки по коментарите и клиентелата.

https://spravochnik.framar.bg/медицински-специалисти/17807/д-р-п … еоргиева-каляшева

През 2011
Скрит текст:

Ъъъъъъъ, това тя ли е?
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 20:23 от alethea

# 2 806
Токова ми е далеч от красива Галката, дори фризирана и филтрирана… а проговори ли още по зле става.
Преди 15год с Галка се бяхме засекли при фризьор в Сл. бряг.
То вярно, че е Сл.бряг и там животът лятото е на макс, но Галка през цялото време спеше на стола.
И няма да я забравя с какви черни крака беше. Явно стелките ѝ са пускали боя, но създаваше едно усещане за нечистоплътност - все едно я е влачил пороят, както казва един приятел.

# 2 807
  • София
Галка си живее в друг неин си свят. Тя е от тези хора, които в стая не се интересуват от околните, освен ако не започне разговор на тема, която я вълнува. Усещането е малко, че тя е над останалите и над нещата. Smiley

# 2 808
Нормално, ако си предобрил с амфетите.

# 2 809
Kim
Скрит текст:

# 2 810
Елтън Джон Joy
И той принуден да отмени концерт
Скрит текст:

# 2 811
Джанет няма да я коментираме, нали?

# 2 812
Надяваме се НЕ! Имаш си нарочна тема, където миже да подробно да се разисква всяко изречение! 😅🤭🤪

Тръпнете, стрина ще отваря! С ново работно време, резервирайте, че ще свършат и места и воловани и просеко и све!

# 2 813
Ох Галка я беше канил Росен Петров преди години в някакво негово предаване и до колкото се сещам имаше някакви гости като публика. И тая като току да провлачи нещо да отговаря и тези се заливаха от смях. И тя в един момент толкова учудена " ама тия хора на мен ли се смеят" и избухваха в още по-голям смях. Не знам на център ли е тази жена, нещо не се държеше адекватно, отнесена, отвеяна...Какво прави в Англия, как оцелява? Мъча се да си я представя в някаква сфера, но не мога.

# 2 814
Сакото на Наталия е досущ като това на министърката ни от вчера.

Както би казал Митьо Пишова - малко ,,,гърдички “” липсват тук Joy
Скрит текст:

Мммм, попадна ми това, явно скоро се очаква филм с любими актьори - Чанинг Тейтъм (41) и Сандра Бълок (57)  Heart

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 22:50 от alethea

# 2 815
Жалко, че Николета и Батинкова могат да блеснат само със задници и рокли и нямат с какво друго да бъдат обсъждани. Worried Имидж ли бе да го опишеш. Joy

Може би проблемът е, че му викате Краставицата? Откъдето дойде този прякор? Joy Ако измислите някой по-благозвучен прякор постовете ще хващат повече декиш. Blush

Иначе от стрийминга също се печели. В Спотифай можеш да стриймваш една песен само 5 пъти след това се плаща. Общо взето след 6тия месец от ползването му почват да те зарибяват да си платиш Premium. Освен това, за да си изтеглиш албум на някой изпълнител плащаш. Монескин правят луди пари от стрийминг в момента. Като казвам, че на Адел не й купуват достатъчно албума, имам предвид в Спотифай.
Не е вярно това за Спотифай. Да, безплатната версия е малко по-ограничена откъм възможности, но пак може да се слуша. Освен това на запад хората са с абонаменти - Спотифай и Епъл Мюзик са двата гиганта.
Адел прави добри стриймове, просто не е революцията, която беше с 21 и 25. В момента е на пето място като артист.
По принцип Адел (и Тейлър Суифт) са едни от малкото, които още продават като луди на физически копия, сега чета, че 80% от продажбите на 30 са на физически копия. И е станал най-добре продаваният албум на 2021 - с уточнението, че е продал около 2 млн копия, а 25 за първата седмица - 3 милиона.
Със сигурност интересът е по-слаб, отколкото беше с 25, ама не може да се надгражда всеки път.

# 2 816
alethea, не забравяй да споменеш, че и патронът на темата участва във филма - Брад Пит.
Скрит текст:
Скрит текст:
Двамата със Сандра Бълок изглеждат чудесно за годините си.
Не си падам много по такъв тип филми, но ще се гледа. Grinning

# 2 817
Галя от Каризма, се е завърнала в България ли?

По- скоро се хвали с новия си селфи- стик. Grinning

# 2 818
  • София
По- скоро се хвали с новия си селфи- стик. Grinning
И с официалния си анцуг.

# 2 819
Разглеждайки профила на Пиленцата, попаднах на Коледната им вечеря. Голям лукс, голямо чудо! И каква бедна трапеза, напомни ми на мизерните студентски години.

Общи условия

Активация на акаунт